Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Przestrojenie CB ALBRECHT AE 4500


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Radiotechnika Serwis ->Przestrojenie CB ALBRECHT AE 4500 Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
zolnierz43
Poziom 10
Poziom 10
Miasto: Gdynia
Dołączył: 15 Gru 2005
Posty: 46
Ocena postów: 2
zolnierz43
Poziom 10
Post#1 26 Kwi 2006 06:54  Autor tematu   

Przestrojenie CB ALBRECHT AE 4500


Mam pytanie czy CB ALBRECHT AE 4500 da się przestroić z częstotliwości niemieckiej na naszą używaną w polsce? Pomóżcie prosze może jakiś schemat lub opis jak je przestroić!!!!!

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
c2h5oh
Moderator
Moderator
Miasto: Wyoming
Dołączył: 17 Wrz 2002
Posty: 5485
Pomógł: 337
Ocena postów: 9
c2h5oh
Moderator
Post#2 26 Kwi 2006 12:47    

Re: Przestrojenie CB ALBRECHT AE 4500


Cześć .

Skoro założyłeś nowy temat , to pewnie już przeczytałeś wszystko , co napisano na ten temat na Elektrodzie , ale przypomnę toczące się dyskusje na ten temat :

http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=91139&highlight=ae+4500&sid=d42e8ecf5e9f83b8d5c6e9ee4f8af51a

Opisane tam metody i pomysły pewnie Ci nie odpowiadają . Napisz więc dokładniej , co Ci nie pasuje w tamtych opisach . Może ktoś będzie wiedział , co Ci doradzić .

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
zolnierz43
Poziom 10
Poziom 10
Miasto: Gdynia
Dołączył: 15 Gru 2005
Posty: 46
Ocena postów: 2
zolnierz43
Poziom 10
Post#3 29 Kwi 2006 11:40  Autor tematu   

Przestrojenie CB ALBRECHT AE 4500


tak ale nie znam sie na elektronice a pozatym ten schemat który znalazłem jest nieczytelny ktoś ma lepszej jakości schemat?? Jesli tak to prosze o przesłanie linku!!!!
POZDRO

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Marek Matysek
Poziom 17
Poziom 17
Miasto: Chełm
Dołączył: 20 Lip 2004
Posty: 355
Pomógł: 24
Marek Matysek
Poziom 17
Post#4 30 Kwi 2006 10:06    

Re: Przestrojenie CB ALBRECHT AE 4500


Schemat jest czytelny ponieważ sam z niego korzystałem. Jeżeli nie znasz się na elektronice to daj to komuś do zrobienia, a sam zacznij przygodę z czymś prostszym.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
zolnierz43
Poziom 10
Poziom 10
Miasto: Gdynia
Dołączył: 15 Gru 2005
Posty: 46
Ocena postów: 2
zolnierz43
Poziom 10
Post#5 13 Sie 2006 10:15  Autor tematu   

Re: Przestrojenie CB ALBRECHT AE 4500


koniec ntematu cb oddałem kmplowi jeszcze nie działa dzięki za pomoc

Dodano po 45 [sekundy]:

koniec ntematu cb oddałem kmplowi jeszcze nie działa dzięki za pomoc

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Radiotechnika Serwis -> Przestrojenie CB ALBRECHT AE 4500
Strona 1 z 1
Podobne tematy
problem z cb albrecht ae-4500 (47)
Homologacja Albrecht AE-4500 (1)
Albrecht ae 4500 urwany kabel (1)
Albrecht 4500 problem z odbiorem i nadawaniem. (2)
albrecht 4500 potrzebny schemat mikrofonu (2)
Albrecht 4500 problem dla fachowca (19)
Albrecht AE 4500 Odblokowanie pełnej 40-stki w AM. (5)
Albrecht AE 4500 lekkie zniekształcenia przy odbiorze (6)
albrecht ae 4500 funkcja skanera zbyt wolno przemiata (10)
Albrecht AE4800 i przestrojenie (4)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.059 seconds

elektroda.pl temat RSS