Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Radio Samochodowe Denver CAD 350


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Radia Samochodowe Serwis -> Radia Samochodowe Początkujący ->Radio Samochodowe Denver CAD 350 Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
rosomak88
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 22 Gru 2004
Posty: 267
Miasto: UK/Northern Ireland

rosomak88
Poziom 15
Post#1 Post autora tematu 30 Kwi 2006 00:15   

Radio Samochodowe Denver CAD 350


Witam!

Trafiło mi się takie radyjko, jest niby nowe kupione z blizej mi nieznanego źródła za 100zł i posiada jedną wadę, mianowicie podczas odczytuz dysku CD wyświetla się komunikat ERROR 4. Proszę o wszelkie sugestie

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 30 Kwi 2006 00:15   



Powrót do góry
TB_bushman
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 18 Wrz 2006
Posty: 6
Miasto: Łódź

TB_bushman
Poziom 3
Post#2 18 Wrz 2006 12:15   

Re: Radio Samochodowe Denver CAD 350


Mam takie radyjko. Kupilem wczoraj, nowe ze sklepu, za 189zl (to tak zebys sie orientiowal czy nie przeplaciles). Jak sie zdejmie panel to tam jest taki guziczek "reset" i zawsze po instalacji w samochodzie (albo gdzie tam sobie ktos zamontuje) nalezy go wcisnac, bo radio w stanie spoczynku pobiera prad, wiec w trakcie podlaczania kabelki zawsze robia male "pstryk" (przeskakuje iskra) i to moze spowodowac, ze cos mu sie pomiesza.

Jak to nie zadziala to wejdz na:
http://www.olbrycht.pl/denver/denver.htm
bo to przedstawiciel firmy denver (producenta radia) w Polsce. Moze oni beda wiedzieli co z tym zrobic.

A jesli sie okaze, ze CD jest zepsute to zawsze mozesz wykorzystac zewnetrzne zrodlo sygnalu (CD_player, mp3_player), bo z tylu sa gniazda z wejsciem chinch na kablu gdzie mozesz sobie podlaczyc przejsciowke chinch-minijack i wtedy wykorzystac cokolwiek co ma gniazdko sluchawkowe.

Pozdrawiam.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 18 Wrz 2006 12:15   



Powrót do góry
uve213
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 11 Gru 2006
Posty: 9
Miasto: zabrze/gliwice

uve213
Poziom 4
Post#3 27 Gru 2006 11:09   

Re: Radio Samochodowe Denver CAD 350


witam,
kupilem to radyjko 24grudnia w biedronce za 99zl:) dwa lata gwarancji,
jak narazie gra OK, jedynie mp3 czasami przeskakuje, ale to moze byc wina porysowanej plyty cd-rw...
pozdrawiam

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
waski202
Poziom 6
Poziom 6


Dołączył: 18 Lut 2007
Posty: 16
Miasto: czestochowa

waski202
Poziom 6
Post#4 25 Lut 2007 11:35   

Re: Radio Samochodowe Denver CAD 350


witam
czasami jest tak ze plyta jest nagrana z byt duza predkoscia sprobuj nagrc z
x8:D

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 25 Lut 2007 11:35   



Powrót do góry
rosomak88
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 22 Gru 2004
Posty: 267
Miasto: UK/Northern Ireland

rosomak88
Poziom 15
Post#5 Post autora tematu 06 Cze 2007 18:57   

Re: Radio Samochodowe Denver CAD 350


Z tym radyjkiem to sobie dałem spokój, okazało się że koleś co sprzedał mi te radio kupił dużo takiego sprzętu z wadami fabrycznymi i je naprawiał, wszyscy się na to rzucili a potem się w kółko każdemu psuły...

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
CORDZI
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 03 Lis 2006
Posty: 6
Miasto: Żyrardów

CORDZI
Poziom 3
Post#6 25 Cze 2007 12:36   

Re: Radio Samochodowe Denver CAD 350


Ja z kolei kupiłem to radio 8 lutego 2007roku i podziałało do 23 czerwca miło CD w środku chciałem zmienić płytę wcisnąłem eject,
wypluło ale nie chce już przyjąć nowej. Wciąga kawałek a nawet jak wcisnę ją do końca aż będzie opór i też wyskakuje napis ERROR 4 podejrzewam, że coś się zwaliło z podajnikiem.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 25 Cze 2007 12:36   



Powrót do góry
SlaweK
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 19 Lut 2002
Posty: 11900
Miasto: Oborniki Śląskie

SlaweK
Poziom 26
Post#7 25 Cze 2007 16:09   

Re: Radio Samochodowe Denver CAD 350


I tak długo pograło jak na chińszczyznę. Udaj się do sprzedawcy z reklamacją, niech mu bokiem wyjdzie sprzedawanie tandety bo gwarancję roczną musi dać ustawową.

SławeK

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 25 Cze 2007 16:09   



Powrót do góry
lisek171
Poziom 6
Poziom 6


Dołączył: 24 Paź 2006
Posty: 15
Miasto: Grudziądz

lisek171
Poziom 6
Post#8 09 Lip 2007 21:48   

Re: Radio Samochodowe Denver CAD 350


CORDZI napisał:
Ja z kolei kupiłem to radio 8 lutego 2007roku i podziałało do 23 czerwca miło CD w środku chciałem zmienić płytę wcisnąłem eject,
wypluło ale nie chce już przyjąć nowej. Wciąga kawałek a nawet jak wcisnę ją do końca aż będzie opór i też wyskakuje napis ERROR 4 podejrzewam, że coś się zwaliło z podajnikiem.



Witam
Kolego CORDZI kupiłem radio z taką sama usterką jak u ciebie. (nowe ale bez gwarancji) Usunięcie problemu to jakieś 10minut w lależnosci od szybkości rozkręcania radyjka
w moim przypadku poprostu były wepchnięte w dół diody (te na kasecie cd,są do nich podprowadzone3 kabelki z dołu) nadawcze bądź odbiorcze i nie komunikowały się z tymi na dole poprostu wyprostowałem przeczyściłem wacikiem plus woda odmineralizowana i łyka płyty jak wściekłe Very Happy i pomyśleć że dałem za nie 50zł

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Radia Samochodowe Serwis -> Radia Samochodowe Początkujący -> Radio Samochodowe Denver CAD 350
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Radio samochodowe Denver CAD-450 nieczysto gra (4)
nie włacza sie radio denver cad-350 (4)
Denver CAD-350; jaka zenerka? (1)
Denver CAD-350 odwrotne podłączenie zasilania (11)
Denver CAD-350 i niemilknący brzęczyk - Astra II (1)
Radioodtwarzacz DENVER CAD 350 nie łyka płyt cd (2)
denver cad 450 nie odbiera radio (3)
Radio DENVER CAD-370 potrzebny schemat (6)
Denver cad 450 nie działa radio (7)
Radio DENVER CAD-450 nie działa (3)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.074 seconds

elektroda.pl temat RSS