Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Sempron 2600+ płyta Asrok K7VT4A Pro jakie fsb ?


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Hardware -> Sempron 2600+ płyta Asrok K7VT4A Pro jakie fsb ?
Autor
Wiadomość
adamjur1
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 4899
Miasto: Swarzędz

Post#1 Post autora tematu 09 Maj 2006 16:10   

Sempron 2600+ płyta Asrok K7VT4A Pro jakie fsb ?


Jak w temacie wstawiam taki procek do takiej płyty , przy fsb 333 MHz procesor clock jest 1833 MHz czy to ok czy trzeba coś jeszcze pogrzebać
Płyta ma fsb zworkowe 200,266, 333,400, Ram 2x ddr 266 Mhz po 256 Mb.
Pozdr.J.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 09 Maj 2006 16:10   





Powrót do góry
   
mat_ed
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 11 Lis 2005
Posty: 10380
Miasto: Leszno

Post#2 09 Maj 2006 17:40pomocny post - solucja   

Re: Sempron 2600+ płyta Asrok K7VT4A Pro jakie fsb ?


Tak wszystko OK. Pamietaj,ze wszystkie Semprony pracuja na FSB 333(166MHz) oczywiscie mowie o socketA.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 09 Maj 2006 17:40pomocny post - solucja   





Powrót do góry
   
adamjur1
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 4899
Miasto: Swarzędz

Post#3 Post autora tematu 09 Maj 2006 18:24   

Re: Sempron 2600+ płyta Asrok K7VT4A Pro jakie fsb ?


Dzieki, namnożyło się tego, nie za wszystkim można nadążyć
( kiedyś wiedzą tajemną były procki Cyrix, 386 z dodatkowym koprocesorem matematycznym, a 486 DX 100 to był kosmos....:D:D:D:cry:
Pozdr.J.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Hardware -> Sempron 2600+ płyta Asrok K7VT4A Pro jakie fsb ?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
k7vt4a pro i fsb 200?? (2)
K7VT4A Pro i Sempron 2400+ (5)
K7VT4A PRO + SEMPRON po zaniku zasilania (7)
Płyta ASROCK k7vt4a+, zmiana FSB płycie zworkami (29)
K7VT4A PRO + Sempron 2800 - problemy ze startem komputera (4)
Sempron 2200+, K7VT4A PRO, Radeon 9250 - kilka pytań o OC. (14)
K7VT4A Pro+Sempron 2500+ nie zawsze się włącza, nietypowo (7)
[Sprzedam] Płyta główna k7vt4a+ + proceser Sempron 2800+ gniazdo 462 (2)
Sempron 64 bit 2600+ i Windows XP Pro x64 (5)
płyta Jetway v266b a sempron 2600 (4)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.072 seconds

elektroda.pl temat RSS