Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Sempron 2600+ płyta Asrok K7VT4A Pro jakie fsb ?


  Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Hardware ->Sempron 2600+ płyta Asrok K7VT4A Pro jakie fsb ? Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
adamjur1
Level 39
Location: Swarzędz
Joined: 12 May 2004
Posts: 4870
Helped: 445
Post rating: 36
adamjur1
Level 39
Post#1 09 May 2006 16:10  Topic author   

Sempron 2600+ płyta Asrok K7VT4A Pro jakie fsb ?


Jak w temacie wstawiam taki procek do takiej płyty , przy fsb 333 MHz procesor clock jest 1833 MHz czy to ok czy trzeba coś jeszcze pogrzebać
Płyta ma fsb zworkowe 200,266, 333,400, Ram 2x ddr 266 Mhz po 256 Mb.
Pozdr.J.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
mat_ed
Level 43
Location: Leszno
Joined: 11 Nov 2005
Posts: 10270
Helped: 921
Post rating: 31
mat_ed
Level 43
Post#2 09 May 2006 17:40Helpful post    

Re: Sempron 2600+ płyta Asrok K7VT4A Pro jakie fsb ?


Tak wszystko OK. Pamietaj,ze wszystkie Semprony pracuja na FSB 333(166MHz) oczywiscie mowie o socketA.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
adamjur1
Level 39
Location: Swarzędz
Joined: 12 May 2004
Posts: 4870
Helped: 445
Post rating: 36
adamjur1
Level 39
Post#3 09 May 2006 18:24  Topic author   

Re: Sempron 2600+ płyta Asrok K7VT4A Pro jakie fsb ?


Dzieki, namnożyło się tego, nie za wszystkim można nadążyć
( kiedyś wiedzą tajemną były procki Cyrix, 386 z dodatkowym koprocesorem matematycznym, a 486 DX 100 to był kosmos....:D:D:D:cry:
Pozdr.J.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Hardware -> Sempron 2600+ płyta Asrok K7VT4A Pro jakie fsb ?
Page 1 of 1

Similar topics to sempron 2600+ płyta Asrok K7VT4A Pro jakie fsb ?

k7vt4a pro i fsb 200?? (2)
K7VT4A Pro i Sempron 2400+ (5)
K7VT4A PRO + SEMPRON po zaniku zasilania (7)
Płyta ASROCK k7vt4a+, zmiana FSB płycie zworkami (29)
K7VT4A PRO + Sempron 2800 - problemy ze startem komputera (4)
Sempron 2200+, K7VT4A PRO, Radeon 9250 - kilka pytań o OC. (14)
K7VT4A Pro+Sempron 2500+ nie zawsze się włącza, nietypowo (7)
[Sprzedam] Płyta główna k7vt4a+ + proceser Sempron 2800+ gniazdo 462 (2)
Sempron 64 bit 2600+ i Windows XP Pro x64 (5)
płyta Jetway v266b a sempron 2600 (4)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.077 seconds