Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Serwis -> Ericsson A 2628 ładowanie optymalne
Autor
Wiadomość
Diodak.fm
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 03 Wrz 2002
Posty: 313
Miasto: Jelenia Gora

Post#1 Post autora tematu 04 Cze 2003 14:55   

Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


Po właczeniu gdy sie zaloguje, czsami wyrzuca komunikatk ładowanie optymalne i pulsuje tym komunikatem, przy czym telefom ma juz calkowitą zawieche i trzeba odłączyc accu aby wrócił do normy. Bez SIM niby wszystko jest Ok, ładowanie przebiega normalnie i nie wiesza sie. Spotkał się ktoś z takim przypadkiem.
Na forum znalazlem kilka podobnych postow lecz zaden nie dotyczyl 2628 no i opis usterki odbiegal od mojej, dlatego napisalem nowy temat.
Mysle ze wina software, tel ma fabrycznego simlocka, wiec chyba nikt w nim nie mieszal...
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 04 Cze 2003 14:55   





Powrót do góry
   
wibra
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 24 Maj 2003
Posty: 75
Miasto: Katowice

Post#2 04 Cze 2003 17:08   

Re: Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


homeros...
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 04 Cze 2003 17:08   





Powrót do góry
   
tomaszwl
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Dołączył: 23 Wrz 2002
Posty: 608
Miasto: Sosnowiec

Post#3 04 Cze 2003 18:12   

Re: Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


przerabialem ostatnio to samo w 2618, przyczyna byl uklad oznaczony 3004 costam (moze to nawet ten slawny home-eros :) ), na serwisowce jest oznaczony jako N234 (z tego co pamietam)
pewnie masz jeszcze czasami "brak dostepu" albo "tylko alarmowe", jak tak to na 100% ten pazdzioch
pozdro
Tomasz WL
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 04 Cze 2003 18:12   





Powrót do góry
   
Diodak.fm
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 03 Wrz 2002
Posty: 313
Miasto: Jelenia Gora

Post#4 Post autora tematu 05 Cze 2003 11:48   

Re: Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


a myslalem ze usterka programowa. to ten ukladzik jest do wymiany? czy mozna gdzies dostac?
do Tomasz czy zrobiles tego eryka i skad zdobylez us.
Powrót do góry
   
wibra
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 24 Maj 2003
Posty: 75
Miasto: Katowice

Post#5 05 Cze 2003 16:53   

Re: Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


homeros(N234) nowego nie dostaniesz bo ich fizycznie nie ma... tylko z uzywki...
Powrót do góry
   
tomaszwl
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Dołączył: 23 Wrz 2002
Posty: 608
Miasto: Sosnowiec

Post#6 05 Cze 2003 18:07   

Re: Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


cos krecisz wiber - do 2618 mialem nowe, wyciagane prosto z opakowania (czarnej tasiemki), co do wylutow to z tego co wiem tyczy sie to t20/28/29 - czyz nie?
pozdro,
Tomasz WL
P.S. a ja mialem od qmana, ale u niego teraz bieda z czesciami, ale o ile mnie pamiec nie myli to u magbossa jeszcze sa do zdobycia
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Serwis -> Ericsson A 2628 ładowanie optymalne
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Ładowanie optymalne w A2618? (2)
T610 - ładowanie optymalne! (3)
ERICSSON A2618s łądowanie optymalne (5)
Ericcson-A2618s. Ładowanie optymalne. Nie był podpięty do ładowarki. (2)
k700i - "ładowanie optymalne" podczas podłączania (13)
ericsson T20 - ładowanie (4)
Ładowanie Ericsson r320 (2)
sony ericsson k300i ładowanie (5)
Sony Ericsson Z600 ładowanie (9)
Sony Ericsson c702 ładowanie (4)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.037 seconds

elektroda.pl temat RSS