Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Serwis ->Ericsson A 2628 ładowanie optymalne Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Klasyczne telefony komórkowe
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
Diodak.fm
Poziom 17
Miasto: Jelenia Gora
Dołączył: 03 Wrz 2002
Posty: 313
Diodak.fm
Poziom 17
Post#1 04 Cze 2003 14:55  Autor tematu   

Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


Po właczeniu gdy sie zaloguje, czsami wyrzuca komunikatk ładowanie optymalne i pulsuje tym komunikatem, przy czym telefom ma juz calkowitą zawieche i trzeba odłączyc accu aby wrócił do normy. Bez SIM niby wszystko jest Ok, ładowanie przebiega normalnie i nie wiesza sie. Spotkał się ktoś z takim przypadkiem.
Na forum znalazlem kilka podobnych postow lecz zaden nie dotyczyl 2628 no i opis usterki odbiegal od mojej, dlatego napisalem nowy temat.
Mysle ze wina software, tel ma fabrycznego simlocka, wiec chyba nikt w nim nie mieszal...

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
wibra
Poziom 13
Miasto: Katowice
Dołączył: 24 Maj 2003
Posty: 75
Ocena postów: 1
wibra
Poziom 13
Post#2 04 Cze 2003 17:08    

Re: Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


homeros...

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
tomaszwl
Zasłużony dla elektroda
Miasto: Sosnowiec
Dołączył: 23 Wrz 2002
Posty: 602
Pomógł: 96
tomaszwl
Zasłużony dla elektroda
Post#3 04 Cze 2003 18:12    

Re: Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


przerabialem ostatnio to samo w 2618, przyczyna byl uklad oznaczony 3004 costam (moze to nawet ten slawny home-eros :) ), na serwisowce jest oznaczony jako N234 (z tego co pamietam)
pewnie masz jeszcze czasami "brak dostepu" albo "tylko alarmowe", jak tak to na 100% ten pazdzioch
pozdro
Tomasz WL

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Diodak.fm
Poziom 17
Miasto: Jelenia Gora
Dołączył: 03 Wrz 2002
Posty: 313
Diodak.fm
Poziom 17
Post#4 05 Cze 2003 11:48  Autor tematu   

Re: Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


a myslalem ze usterka programowa. to ten ukladzik jest do wymiany? czy mozna gdzies dostac?
do Tomasz czy zrobiles tego eryka i skad zdobylez us.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
wibra
Poziom 13
Miasto: Katowice
Dołączył: 24 Maj 2003
Posty: 75
Ocena postów: 1
wibra
Poziom 13
Post#5 05 Cze 2003 16:53    

Re: Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


homeros(N234) nowego nie dostaniesz bo ich fizycznie nie ma... tylko z uzywki...

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
tomaszwl
Zasłużony dla elektroda
Miasto: Sosnowiec
Dołączył: 23 Wrz 2002
Posty: 602
Pomógł: 96
tomaszwl
Zasłużony dla elektroda
Post#6 05 Cze 2003 18:07    

Re: Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


cos krecisz wiber - do 2618 mialem nowe, wyciagane prosto z opakowania (czarnej tasiemki), co do wylutow to z tego co wiem tyczy sie to t20/28/29 - czyz nie?
pozdro,
Tomasz WL
P.S. a ja mialem od qmana, ale u niego teraz bieda z czesciami, ale o ile mnie pamiec nie myli to u magbossa jeszcze sa do zdobycia

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Serwis -> Ericsson A 2628 ładowanie optymalne
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Ładowanie optymalne w A2618? (2)
T610 - ładowanie optymalne! (3)
ERICSSON A2618s łądowanie optymalne (5)
Ericcson-A2618s. Ładowanie optymalne. Nie był podpięty do ładowarki. (2)
k700i - "ładowanie optymalne" podczas podłączania (13)
ericsson T20 - ładowanie (4)
Ładowanie Ericsson r320 (2)
sony ericsson k300i ładowanie (5)
Sony Ericsson Z600 ładowanie (9)
Sony Ericsson c702 ładowanie (4)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.093 seconds

elektroda.pl temat RSS