Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


  Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Service ->Ericsson A 2628 ładowanie optymalne Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
Diodak.fm
Level 17
Location: Jelenia Gora
Joined: 03 Sep 2002
Posts: 313
Diodak.fm
Level 17
Post#1 04 Jun 2003 14:55  Topic author   

Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


Po właczeniu gdy sie zaloguje, czsami wyrzuca komunikatk ładowanie optymalne i pulsuje tym komunikatem, przy czym telefom ma juz calkowitą zawieche i trzeba odłączyc accu aby wrócił do normy. Bez SIM niby wszystko jest Ok, ładowanie przebiega normalnie i nie wiesza sie. Spotkał się ktoś z takim przypadkiem.
Na forum znalazlem kilka podobnych postow lecz zaden nie dotyczyl 2628 no i opis usterki odbiegal od mojej, dlatego napisalem nowy temat.
Mysle ze wina software, tel ma fabrycznego simlocka, wiec chyba nikt w nim nie mieszal...

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
wibra
Level 13
Location: Katowice
Joined: 24 May 2003
Posts: 75
Post rating: 1
wibra
Level 13
Post#2 04 Jun 2003 17:08    

Re: Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


homeros...

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
tomaszwl
VIP Zasłużony dla elektroda
Location: Sosnowiec
Joined: 23 Sep 2002
Posts: 602
Helped: 96
tomaszwl
VIP Zasłużony dla elektroda
Post#3 04 Jun 2003 18:12    

Re: Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


przerabialem ostatnio to samo w 2618, przyczyna byl uklad oznaczony 3004 costam (moze to nawet ten slawny home-eros :) ), na serwisowce jest oznaczony jako N234 (z tego co pamietam)
pewnie masz jeszcze czasami "brak dostepu" albo "tylko alarmowe", jak tak to na 100% ten pazdzioch
pozdro
Tomasz WL

Helpful post? + 0
Back to top
Diodak.fm
Level 17
Location: Jelenia Gora
Joined: 03 Sep 2002
Posts: 313
Diodak.fm
Level 17
Post#4 05 Jun 2003 11:48  Topic author   

Re: Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


a myslalem ze usterka programowa. to ten ukladzik jest do wymiany? czy mozna gdzies dostac?
do Tomasz czy zrobiles tego eryka i skad zdobylez us.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
wibra
Level 13
Location: Katowice
Joined: 24 May 2003
Posts: 75
Post rating: 1
wibra
Level 13
Post#5 05 Jun 2003 16:53    

Re: Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


homeros(N234) nowego nie dostaniesz bo ich fizycznie nie ma... tylko z uzywki...

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
tomaszwl
VIP Zasłużony dla elektroda
Location: Sosnowiec
Joined: 23 Sep 2002
Posts: 602
Helped: 96
tomaszwl
VIP Zasłużony dla elektroda
Post#6 05 Jun 2003 18:07    

Re: Ericsson A 2628 ładowanie optymalne


cos krecisz wiber - do 2618 mialem nowe, wyciagane prosto z opakowania (czarnej tasiemki), co do wylutow to z tego co wiem tyczy sie to t20/28/29 - czyz nie?
pozdro,
Tomasz WL
P.S. a ja mialem od qmana, ale u niego teraz bieda z czesciami, ale o ile mnie pamiec nie myli to u magbossa jeszcze sa do zdobycia

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Service -> Ericsson A 2628 ładowanie optymalne
Page 1 of 1

Similar topics to ericsson A 2628 ładowanie optymalne

Ładowanie optymalne w A2618? (2)
T610 - ładowanie optymalne! (3)
ERICSSON A2618s łądowanie optymalne (5)
Ericcson-A2618s. Ładowanie optymalne. Nie był podpięty do ładowarki. (2)
k700i - "ładowanie optymalne" podczas podłączania (13)
ericsson T20 - ładowanie (4)
Ładowanie Ericsson r320 (2)
sony ericsson k300i ładowanie (5)
Sony Ericsson Z600 ładowanie (9)
Sony Ericsson c702 ładowanie (4)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.12 seconds