Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



zamiana klawiszy w klawiaturze


  Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software ->zamiana klawiszy w klawiaturze Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
jacasim
Level 9
Location: Sochaczew
Joined: 03 Dec 2003
Posts: 36
jacasim
Level 9
Post#1 02 Jun 2006 07:56  Topic author   

zamiana klawiszy w klawiaturze


Witam

Czy jest możliwość zamiany funkcjonowania klawiszy na klawiaturze (np: zamiast DELETE byl ALT, itp)??

Nie chodzi mi tu o fizyczne przełozenie klawiszy :mg: ale zamiane funkcji...
Zmieniłem laptopa i jest tu troche inny układ:/

Ma ktoś jakiś pomysł??

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
pwave
Level 17
Location: Oława
Joined: 12 May 2006
Posts: 189
Helped: 24
Post rating: 1
pwave
Level 17
Post#2 02 Jun 2006 09:49    

Re: zamiana klawiszy w klawiaturze


A co oferuje zainstalowany system???

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
paweliw
Spec od komputerów
Location: Bydgoszcz
Joined: 24 Apr 2003
Posts: 4609
Helped: 658
Post rating: 15
paweliw
Spec od komputerów
Post#3 02 Jun 2006 10:37Helpful post    

zamiana klawiszy w klawiaturze


Prawdopodobnie potrzebny będzie program do "remapowania" klawiatury. Poczytaj:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=130506&highlight=%2Bremap%2A&sid=9c0524d34a2a3704009cacc4f36b0313
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=500063&highlight=%2Bremap%2A&sid=9c0524d34a2a3704009cacc4f36b0313
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=140348&highlight=%2Bremap%2A&sid=9c0524d34a2a3704009cacc4f36b0313
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=123499&highlight=%2Bremap%2A&sid=9c0524d34a2a3704009cacc4f36b0313

Helpful post? + +1
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
jacasim
Level 9
Location: Sochaczew
Joined: 03 Dec 2003
Posts: 36
jacasim
Level 9
Post#4 09 Jun 2006 10:51  Topic author   

Re: zamiana klawiszy w klawiaturze


Wielkie DZIEKI już przerobiłem klawisze w toshibie...w końcu jest tak jak byc powinno :D
pozostał mi jeszcze jeden klawisz... Fn (chyba każdy użytkownik laptopa zna ten klawisz :D )
Nigdzie niemoge znaleźć jego kodu :/

Ktoś przerabiał go :?:

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
tzok
Moderator Samochody
Location: Bielsko-Biała / Sosnowiec
Joined: 13 Sep 2002
Posts: 27960
Helped: 2076
Post rating: 644
tzok
Moderator Samochody
Post#5 09 Jun 2006 11:19    

zamiana klawiszy w klawiaturze


Klawisz ten działa sprzętowo i sam z siebie nie wysyła żadnego scancode.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
jacasim
Level 9
Location: Sochaczew
Joined: 03 Dec 2003
Posts: 36
jacasim
Level 9
Post#6 09 Jun 2006 12:44  Topic author   

zamiana klawiszy w klawiaturze


no trudno... pozostaje przyzwyczić się do innego położenia klawisza CTRL bo to z nim planowałem zamienić Fn

Helpful post? + -1
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> zamiana klawiszy w klawiaturze
Page 1 of 1

Similar topics to zamiana klawiszy w klawiaturze

Zamiana klawiszy na klawiaturze Dell-a (3)
Nie działa kilka klawiszy w klawiaturze (17)
Zmiana przypisanych funkcji klawiszy na klawiaturze. (1)
Jakie piny do których klawiszy w klawiaturze? (10)
Nie działa kilka klawiszy w klawiaturze (4)
Jak zmienić funkcji klawiszy multimedialnych na klawiaturze? (1)
Czy jest sposób na zamianę funkcji klawiszy na klawiaturze? (2)
Dell C400 - niedziałający cały rząd klawiszy na klawiaturze (5)
Jeden z klawiszy na klawiaturze działa z opóźnieniem albo wcale (4)
Lenovo y550 - Niektóre z klawiszy na klawiaturze przestają działać na jakiś czas (9)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.111 seconds