Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

zamiana klawiszy w klawiaturze


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> zamiana klawiszy w klawiaturze
Author
Message
jacasim
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 03 Dec 2003
Posts: 36
Location: Sochaczew

Post#1 Post from the author of the topic 02 Jun 2006 07:56   

zamiana klawiszy w klawiaturze


Witam

Czy jest możliwość zamiany funkcjonowania klawiszy na klawiaturze (np: zamiast DELETE byl ALT, itp)??

Nie chodzi mi tu o fizyczne przełozenie klawiszy :mg: ale zamiane funkcji...
Zmieniłem laptopa i jest tu troche inny układ:/

Ma ktoś jakiś pomysł??

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Jun 2006 07:56   





Back to top
   
pwave
Poziom 14
Poziom 14


Joined: 12 May 2006
Posts: 189
Location: Oława

Post#2 02 Jun 2006 09:49   

Re: zamiana klawiszy w klawiaturze


A co oferuje zainstalowany system???

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Jun 2006 09:49   





Back to top
   
paweliw
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Joined: 24 Apr 2003
Posts: 4605
Location: Bydgoszcz

Post#3 02 Jun 2006 10:37helpful post - solution   

zamiana klawiszy w klawiaturze


Prawdopodobnie potrzebny będzie program do "remapowania" klawiatury. Poczytaj:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=130506&highlight=%2Bremap%2A&sid=9c0524d34a2a3704009cacc4f36b0313
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=500063&highlight=%2Bremap%2A&sid=9c0524d34a2a3704009cacc4f36b0313
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=140348&highlight=%2Bremap%2A&sid=9c0524d34a2a3704009cacc4f36b0313
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=123499&highlight=%2Bremap%2A&sid=9c0524d34a2a3704009cacc4f36b0313

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Jun 2006 10:37helpful post - solution   





Back to top
   
jacasim
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 03 Dec 2003
Posts: 36
Location: Sochaczew

Post#4 Post from the author of the topic 09 Jun 2006 10:51   

Re: zamiana klawiszy w klawiaturze


Wielkie DZIEKI już przerobiłem klawisze w toshibie...w końcu jest tak jak byc powinno Very Happy
pozostał mi jeszcze jeden klawisz... Fn (chyba każdy użytkownik laptopa zna ten klawisz Very Happy )
Nigdzie niemoge znaleźć jego kodu :/

Ktoś przerabiał go Question

Helpful message? + -

Back to top
   
tzok
Moderator Samochody
Moderator Samochody


Joined: 13 Sep 2002
Posts: 25698
Location: Bielsko-Biała / Sosnowiec

Post#5 09 Jun 2006 11:19   

zamiana klawiszy w klawiaturze


Klawisz ten działa sprzętowo i sam z siebie nie wysyła żadnego scancode.

Helpful message? + -

Back to top
   
jacasim
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 03 Dec 2003
Posts: 36
Location: Sochaczew

Post#6 Post from the author of the topic 09 Jun 2006 12:44   

zamiana klawiszy w klawiaturze


no trudno... pozostaje przyzwyczić się do innego położenia klawisza CTRL bo to z nim planowałem zamienić Fn

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> zamiana klawiszy w klawiaturze
Page 1 of 1
Similar topics
Zamiana klawiszy na klawiaturze Dell-a (3)
Nie działa kilka klawiszy w klawiaturze (17)
Zmiana przypisanych funkcji klawiszy na klawiaturze. (1)
Jakie piny do których klawiszy w klawiaturze? (10)
Nie działa kilka klawiszy w klawiaturze (4)
Jak zmienić funkcji klawiszy multimedialnych na klawiaturze? (1)
Czy jest sposób na zamianę funkcji klawiszy na klawiaturze? (2)
Dell C400 - niedziałający cały rząd klawiszy na klawiaturze (5)
Jeden z klawiszy na klawiaturze działa z opóźnieniem albo wcale (4)
Lenovo y550 - Niektóre z klawiszy na klawiaturze przestają działać na jakiś czas (9)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.054 seconds

elektroda.pl topic RSS feed