Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

zamiana klawiszy w klawiaturze


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> zamiana klawiszy w klawiaturze
Autor
Wiadomość
jacasim
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 03 Gru 2003
Posty: 36
Miasto: Sochaczew

Post#1 Post autora tematu 02 Cze 2006 07:56   

zamiana klawiszy w klawiaturze


Witam

Czy jest możliwość zamiany funkcjonowania klawiszy na klawiaturze (np: zamiast DELETE byl ALT, itp)??

Nie chodzi mi tu o fizyczne przełozenie klawiszy :mg: ale zamiane funkcji...
Zmieniłem laptopa i jest tu troche inny układ:/

Ma ktoś jakiś pomysł??
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Cze 2006 07:56   





Powrót do góry
   
pwave
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 12 Maj 2006
Posty: 189
Miasto: Oława

Post#2 02 Cze 2006 09:49   

Re: zamiana klawiszy w klawiaturze


A co oferuje zainstalowany system???
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Cze 2006 09:49   





Powrót do góry
   
paweliw
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 24 Kwi 2003
Posty: 4605
Miasto: Bydgoszcz

Post#3 02 Cze 2006 10:37pomocny post - solucja   

zamiana klawiszy w klawiaturze


Prawdopodobnie potrzebny będzie program do "remapowania" klawiatury. Poczytaj:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=130506&highlight=%2Bremap%2A&sid=9c0524d34a2a3704009cacc4f36b0313
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=500063&highlight=%2Bremap%2A&sid=9c0524d34a2a3704009cacc4f36b0313
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=140348&highlight=%2Bremap%2A&sid=9c0524d34a2a3704009cacc4f36b0313
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=123499&highlight=%2Bremap%2A&sid=9c0524d34a2a3704009cacc4f36b0313
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Cze 2006 10:37pomocny post - solucja   





Powrót do góry
   
jacasim
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 03 Gru 2003
Posty: 36
Miasto: Sochaczew

Post#4 Post autora tematu 09 Cze 2006 10:51   

Re: zamiana klawiszy w klawiaturze


Wielkie DZIEKI już przerobiłem klawisze w toshibie...w końcu jest tak jak byc powinno :D
pozostał mi jeszcze jeden klawisz... Fn (chyba każdy użytkownik laptopa zna ten klawisz :D )
Nigdzie niemoge znaleźć jego kodu :/

Ktoś przerabiał go :?:
Powrót do góry
   
tzok
Moderator Samochody
Moderator Samochody


Dołączył: 13 Wrz 2002
Posty: 25015
Miasto: Bielsko-Biała / Sosnowiec

Post#5 09 Cze 2006 11:19   

zamiana klawiszy w klawiaturze


Klawisz ten działa sprzętowo i sam z siebie nie wysyła żadnego scancode.
Powrót do góry
   
jacasim
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 03 Gru 2003
Posty: 36
Miasto: Sochaczew

Post#6 Post autora tematu 09 Cze 2006 12:44   

zamiana klawiszy w klawiaturze


no trudno... pozostaje przyzwyczić się do innego położenia klawisza CTRL bo to z nim planowałem zamienić Fn
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> zamiana klawiszy w klawiaturze
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Zamiana klawiszy na klawiaturze Dell-a (3)
Nie działa kilka klawiszy w klawiaturze (17)
Zmiana przypisanych funkcji klawiszy na klawiaturze. (1)
Jakie piny do których klawiszy w klawiaturze? (10)
Nie działa kilka klawiszy w klawiaturze (4)
Jak zmienić funkcji klawiszy multimedialnych na klawiaturze? (1)
Czy jest sposób na zamianę funkcji klawiszy na klawiaturze? (2)
Dell C400 - niedziałający cały rząd klawiszy na klawiaturze (5)
Jeden z klawiszy na klawiaturze działa z opóźnieniem albo wcale (4)
Lenovo y550 - Niektóre z klawiszy na klawiaturze przestają działać na jakiś czas (9)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.057 seconds

elektroda.pl temat RSS