Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Gadu-Gadu zmiana hasła. Zmiana hasła nie powiodła się.


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Gadu-Gadu zmiana hasła. Zmiana hasła nie powiodła się.
Autor
Wiadomość
Adek8703
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 20 Lut 2005
Posty: 85

Post#1 Post autora tematu 09 Cze 2006 21:38   

Gadu-Gadu zmiana hasła


Witam

Mam problem mianowicie nie moge zmienić mojego hasła do serweru gg pisze na początku ze łączy sie z serwerem a pózniej ze zmiana hasła sie nie powiodła i żeby spróbować później, w tym sęk ze póżniej próbuje juz kilka miesięcy i cały czas to samo :| za pomoc wielkie dzięki!
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 09 Cze 2006 21:38   





Powrót do góry
   
Artee18
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 673
Miasto: Częstochowa

Post#2 09 Cze 2006 21:41   

Re: Gadu-Gadu zmiana hasła


Instalowałeś jeszcze raz nowe gg??jeśli tak to sprawdź firewalla albo antywira jak masz czy ma dostep gg
Powrót do góry
   
Adek8703
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 20 Lut 2005
Posty: 85

Post#3 Post autora tematu 09 Cze 2006 21:59   

Re: Gadu-Gadu zmiana hasła


instalowałem gg jak miałem format( zastawiałem pliki z kontaktami itp a pozniej wklejałem do nowego gg), a antywira i fajer cośtam nie posiadam jakieś sugestie??
Powrót do góry
   
punisher999
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 155
Miasto: Kielce

Post#4 10 Cze 2006 16:45   

Gadu-Gadu zmiana hasła


Sugestie tak. Zainstaluj antyvira i fajercośtam. Oraz zmień komunikator.

EDIT:
Możesz jeszcze zainstalować sobie starszą wesje gg np 6.0 lub 6.1 i tam spróbowac.
Powrót do góry
   
Majtol
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 12 Lis 2005
Posty: 99
Miasto: Jarocin

Post#5 11 Cze 2006 11:52   

Re: Gadu-Gadu zmiana hasła


Napisz jaka wersje masz GG. NAjnowsze maja bardzo wiele bledów i cieszko cos w nich zrobic.Polecam taj jak kolega wyżej..wersje sztarsza, najlepiej 6.0
Powrót do góry
   
Adek8703
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 20 Lut 2005
Posty: 85

Post#6 Post autora tematu 11 Cze 2006 14:09   

Re: Gadu-Gadu zmiana hasła


a jak sprawdzić wersje gg??:|
Powrót do góry
   
rob321
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 23 Gru 2005
Posty: 297
Miasto: legionowo

Post#7 11 Cze 2006 14:19   

Re: Gadu-Gadu zmiana hasła


Witam!
Ja dawno przestałem korzystać z gg ale z tego co pamiętam to żeby sprawdzić wersje używaną gg to trzeba kliknąć pomoc a potem "o programie" jeżeli coś pokręciłem to serdecznie przepraszam
pozdrawiam
r.s
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 11 Cze 2006 14:19   





Powrót do góry
   
eweryst
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 08 Mar 2006
Posty: 215
Miasto: Chechło

Post#8 11 Cze 2006 14:19   

Gadu-Gadu zmiana hasła


w menu gg powinienes miec zakladke "o programie" czy cos w tym stylu i tam bedzie wersja prgramu :)
Powrót do góry
   
Adek8703
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 20 Lut 2005
Posty: 85

Post#9 Post autora tematu 11 Cze 2006 18:50   

Re: Gadu-Gadu zmiana hasła


Dzięki

Czyli moja wersja gg to 6.0 i to ona jest powodem mojego kłopotu??
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 11 Cze 2006 18:50   





Powrót do góry
   
eweryst
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 08 Mar 2006
Posty: 215
Miasto: Chechło

Post#10 11 Cze 2006 21:13   

Gadu-Gadu zmiana hasła


z gg to wogole saq dziwne historie ... ostatnio mialem problem poniewaz importowalem kontakty i nie mogl przestac anulowalem ale w sumie i tak sciaglo mi kontakty :P a co do tego ze nie mozesz zmienic hasla to proponuje sprobowac u kogos innego sprobowac mozesz, poniewaz mialem kiedys tez ze niemoglem u siebie na kompie zrobic ani za importowac kontaktow. Ale jakos bylem gdzies indziej i bez problemu moglem wszystko robic :)
Powrót do góry
   
TONI_2003
Moderator
Moderator


Dołączył: 02 Lip 2003
Posty: 10356
Miasto: Tychy

Post#11 11 Cze 2006 21:19   

Gadu-Gadu zmiana hasła


Szanowni koledzy jeśli programy antywirusowe oraz zapory będą dobrze poustawiane to nie będziecie zwalać winy na GG czy Windowsa i wszystko będzie cacy !
Powrót do góry
   
Adek8703
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 20 Lut 2005
Posty: 85

Post#12 Post autora tematu 11 Cze 2006 22:24   

Re: Gadu-Gadu zmiana hasła


nie mam zadnej zapory ani anty wira więc one odpadają, mam xp a o ile mi wiadomo on ma "wbudowaną" jakąś zapore i moze to właśnie ona jest powodem??
Powrót do góry
   
Majtol
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 12 Lis 2005
Posty: 99
Miasto: Jarocin

Post#13 12 Cze 2006 08:54   

Re: Gadu-Gadu zmiana hasła


Z GG są ostatnio takie problemy ze masakra. JA sie juz przezucilem na TLENA i polecam.. GG to shit!!!
Powrót do góry
   
eweryst
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 08 Mar 2006
Posty: 215
Miasto: Chechło

Post#14 12 Cze 2006 09:12   

Gadu-Gadu zmiana hasła


w sumie racja gg to shit :P nie dosc ze muli kompa to jeszcze sie tnie.... a co do zmiany chasla niestety musisz wylaczyc zapore "wbudowana" i wtedy sprobowac albo jak mowilem wczesnije skorzystac od kogos nnego z kompa ;)
Powrót do góry
   
Adek8703
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 20 Lut 2005
Posty: 85

Post#15 Post autora tematu 12 Cze 2006 10:59   

Re: Gadu-Gadu zmiana hasła


wyłączyłem tą zapore i teraz odrazu wyskakuje mi: nie można połączyć sie z serwerem rejestracyjnym spróbuj ponownie póżniej :cry:

Nie chce kombinować na innym kompie bo boje sie ze zmienie hasło i nie będe mogł połączyć sie na swoim kompie z gg

Niech ktoś mi coś jeszcze dradzi z góry DZIĘKI !
Powrót do góry
   
punisher999
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 155
Miasto: Kielce

Post#16 12 Cze 2006 15:30   

Re: Gadu-Gadu zmiana hasła


Jestem niemal pewnien że to wina gg. Po prostu zmień komunikator z którym nie bedziesz miał problemu.
Im wyższa wersja gg tym więcej ma błędów. <-- z autopsji
Powrót do góry
   
Adek8703
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 20 Lut 2005
Posty: 85

Post#17 Post autora tematu 12 Cze 2006 19:03   

Re: Gadu-Gadu zmiana hasła


jakoś się przekonałem do gg i mam do niego sentyment, jeśli zainstaluje tlena to utrace liste kontaktów itp z gg??
Powrót do góry
   
artur.lubin
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 28 Gru 2005
Posty: 822

Post#18 12 Cze 2006 20:17   

Re: Gadu-Gadu zmiana hasła


Mnogość błędów w Gadu Gadu spowodowała, że zrezygnowałem z tej formy komunikacji.

Przykład błędu: Piszę dane rejestracyjne i przy potwierdzeniu wyskakuje, że nie można zaktualizować danych, a w rzeczywistości są one poprawione. Obecnie korzystam jedynie ze SKYPE.

Odpowiedź dla kolegi wyżej: nie stracisz kontaktów. Po instalacji programu Tlen przejmie on kontakty z GG.
Powrót do góry
   
punisher999
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 155
Miasto: Kielce

Post#19 14 Cze 2006 19:37   

Gadu-Gadu zmiana hasła


Polecam AQQ. Są jeszcza inne komunikatory np connect, miranda. Wpisz w google "komunikatory" albo "alternatywa gadu gadu" Komunikatorów jest cała masa a tych co obsługują protokuł gg jest coś koło 10. Naprawdę jest z czego wybierać.
Powrót do góry
   
oleksy009988
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 26 Cze 2005
Posty: 472
Miasto: Gorlice

Post#20 14 Cze 2006 23:30   

Re: Gadu-Gadu zmiana hasła


Polecam przeinstalować GG na najnowszą dostęopną wersję czyli 7.1 bulid 6, a wszystko powinno działaś. Tylko nie craków GG, bo w tedy możesz mieć problemy... Zmień hasło na czystym programie.

Dodano po 4 [minuty]:

Odnośnie wypowiedzi:

Majtol napisał:
NAjnowsze maja bardzo wiele bledów i cieszko cos w nich zrobic.


Trochę się mylisz, bo najnowasze nie mają wiele błędów. Tylko jeśli ktoś używa nieoficjalnych wersj beta, tak jak to było z wersją 7, to się nie ma co dziwić, że się komputer wiesza czy coś. Wersje beta przeznaczone są dla betatesterów, którzy testują i piszą do programistów, jeżeli coś jest nie tak. A Wy zwykli, szarzy użytkownicy, dorywacie taką wersję, i od razy mieszacie ją z błotem, że to niedziała, że to jest źle. Wasz błąd, wasza wina.
Powrót do góry
   
eweryst
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 08 Mar 2006
Posty: 215
Miasto: Chechło

Post#21 15 Cze 2006 08:24   

Gadu-Gadu zmiana hasła


ja jakos sciagalem zawsze normlana wersje ze stronki nie beta i jakos zawsze mialem problemy .... zawsze mialem podobne problemy .... a ostatnio spotkalem sie nawet z tym, że niby ta wspaniala najnowsza wersja gg jest taka dobra ze nie mozna bylo sie zarejestrowac .....
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 15 Cze 2006 08:24   





Powrót do góry
   
oleksy009988
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 26 Cze 2005
Posty: 472
Miasto: Gorlice

Post#22 15 Cze 2006 09:27   

Re: Gadu-Gadu zmiana hasła


To już raczej wina tylko po Twojej stronie albo Twojego dostawcy neta. GG jest bardzo dobre, i ma niewiele błędów. Jedyne problemy GG to serwery, które czasem mają problemy, choć zdaża się to ostatnio bardzo, bardzo żadko.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Gadu-Gadu zmiana hasła. Zmiana hasła nie powiodła się.
Strona 1 z 1
Podobne tematy
gadu gadu / hasła / łamanie / niemożliwe? (3)
Gadu-Gadu zablokowane, jak je odblokować? Zmiana portu nic nie daje? (7)
Gadu - Gadu 10. Zapomniałem hasła. (3)
Gadu gadu automatyczna zmiana statusu po uruchomieniu. (5)
Nie działa Nowe gadu-gadu10 ani gadu-gadu 7.7classic.. (2)
Gadu Gadu - nie mogę się połączyć, przeinstalować Windowsa? (3)
Nie mogę zalogować się do Gadu Gadu. Nieprawidłowe hasło ! (13)
Problem z gadu gadu - nie mogę się zarejestrować (7)
Gadu-Gadu dla Vista, GG 7.7 nie da się zainstalować. (7)
Gadu Gadu. Nie może się połączyć z serwerem. (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.056 seconds

elektroda.pl temat RSS