FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Walkman Aiwa

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Audio Service -> Walkman Aiwa
Author
Poziom 15
Poziom 15

Post#1 Post from the author of the topic 12 Jun 2003 23:10   

Walkman Aiwa

Dostałem od kumpla tego walka do zrobienia.Problem w tym że po włączaniu kasety zaczyna wariowac rewers, w kólko sie przełacza,przód - tył.Model to PX 407.Chciałbym sie poradzić zanim go rozbiore.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 12 Jun 2003 23:10   

Back to top

bratyslaw
Poziom 19
Poziom 19

Post#2 12 Jun 2003 23:19   

Spotkałem się w tym modelu z takim objawem gdy były zużyte baterie, ale nie wiem, czy była to wada fabryczna (był nowy), czy po prostu tak miał...
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 12 Jun 2003 23:19   

Back to top

obet
Poziom 16
Poziom 16

Post#3 12 Jun 2003 23:40   

jeśli chodzi właśnie o ten model co myślę bo już nie pamiętam symbolu - to są tam bardzo słabe mechanizmy często dochodzi do wykrzywienia rolek zarówno napędzających jak i napinających taśmę oraz sprzęgłą pod rolkami napinającymi swego czasu przyjeżdżały do polski setki z tzw. wadami fabrycznymi i zazwyczaj były to uszkodzenia właśnie mechanizmu bądź wszelkie przełączniki które są tam też bardzo delikatne a walkmany były chodliwe ze względu na ich niewielkość i metalową (aluminiową)obudowę
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Audio Service -> Walkman Aiwa
Page 1 of 1
Similar topics
Walkman Aiwa zwalnia nawet przy nowych bateriach... (1)
aiwa walkman (1)
Walkman Aiwa (8)

Page generation time: 0.197 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed