Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak sprawdzic rachunek w plusie??


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Serwis ->Jak sprawdzic rachunek w plusie?? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
baranek21
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 31 Maj 2003
Posty: 178

baranek21
Poziom 14
Post#1 Post autora tematu 15 Cze 2003 18:43   

Jak sprawdzic rachunek w plusie??


Interesuje mnie jak mozna sprawdzic obecny rachunek w plusie. Wiem, ze mozna zadzwonic, albo wyslac smsa, ale nie mam pojecia gdzie. Bede wdzieczny. Pozdrawiam

Czy wiadomość jest pomocna? + +1 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
mgim
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 06 Wrz 2002
Posty: 1584
Miasto: Biała Podlaska

mgim
Poziom 22
Post#2 15 Cze 2003 19:31   

Re: Jak sprawdzic rachunek w plusie??


SMS N
na numer 2580

Czy wiadomość jest pomocna? + +1 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
baranek21
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 31 Maj 2003
Posty: 178

baranek21
Poziom 14
Post#3 Post autora tematu 15 Cze 2003 22:45   

Re: Jak sprawdzic rachunek w plusie??


Rozumiem, ze jest to sms bezplatny? Dzieki serdeczne za pomoc

Czy wiadomość jest pomocna? + +1 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
mgim
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 06 Wrz 2002
Posty: 1584
Miasto: Biała Podlaska

mgim
Poziom 22
Post#4 15 Cze 2003 22:45   

Re: Jak sprawdzic rachunek w plusie??


Tak - bezpłatny (narazie).

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Bicker1
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 19 Lut 2003
Posty: 405
Miasto: Kraków

Bicker1
Poziom 17
Post#5 16 Cze 2003 21:05   

Re: Jak sprawdzic rachunek w plusie??


https://ssl.plusgsm.pl/ebok/s/index

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Serwis -> Jak sprawdzic rachunek w plusie??
Strona 1 z 1
Podobne tematy
jak dezaktywowac licznik w plusie (4)
k310i i GPRS w plusie. Jak to skonfigurować? (7)
jak skonfigurować tel w plusie SE K750i?????? (3)
jak ustawić funkcję mms w SE k700 w plusie (4)
Jak sprawdzić numer telefonu w Plusie i Erze? (1)
Czy w Erze jest Simdata jak w Plusie GSM? (4)
Jak skonfigurawać wap w plusie w Mio A501 z windows mobile5 (2)
Telefon na kartę w Plusie - jak ustawić rok ważności konta? (2)
Nokia 6600, dzwonki monofoniczne, jak ustawić mmsy i gprs w plusie? (3)
brak zasiegu jak to sprawdzic (2)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.034 seconds

elektroda.pl temat RSS