Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Projektowanie PCB -> Programy EDA ->Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB. Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
mirekk36
Poziom 26
Poziom 26
Miasto: Szczecin
Dołączył: 17 Cze 2006
Posty: 9274
Pomógł: 962
Ocena postów: 2089
mirekk36
Poziom 26
Post#271 02 Paź 2010 08:21    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


mmati8 napisał:
Witam wszystkich,
Po uruchomieniu RUN -> 3d41.ulp otrzymuje następujący błąd:

....

Lokalizacja i wersja Eagle są w rzeczywistości inne.
Pytanie, w jakim pliku można zmienić tą ścieżkę?
.


Ustawiasz ścieżki w: 3dconf.dat

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
mmati8
Poziom 3
Poziom 3
Miasto: Kraków
Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 6
mmati8
Poziom 3
Post#272 02 Paź 2010 11:06    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


mirekk36 => dziękuję! Śmiga aż miło.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
norbis15
Poziom 14
Poziom 14
Miasto: Ostrołęka
Dołączył: 10 Wrz 2007
Posty: 159
Pomógł: 1
Ocena postów: 68
norbis15
Poziom 14
Post#273 06 Paź 2010 21:53    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Super sprawa z tym wsadem do Eagle.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Paweł1791
Poziom 9
Poziom 9
Miasto: Kobyłka
Dołączył: 06 Cze 2006
Posty: 40
Paweł1791
Poziom 9
Post#274 25 Paź 2010 18:08    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Witam wszystkich

Przeczytałem wszystkie 10 stron tego wątku, ale mało co zrozumiałem. Mam prośbę czy mógł by ktoś tak wszystko zamieści w jednym miejscu (chodzi mi tylko o robienie własnych elementów i dodawanie do bibliotek). Od razu zaznaczam, że czytałem te opisy po angielsku ale mało co rozumiem.

Pozdrawiam Paweł

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
zibon
Poziom 7
Poziom 7
Miasto: Gliwice
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 20
zibon
Poziom 7
Post#275 28 Paź 2010 18:00    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Witam.
Mam następujące pytanie.
Dlaczego w oknie dialogowym Assign Part dodawania (przypisywania) nieznanym obudowom z EAGLE'a dostępnych w POV-Ray'u elementów 3D nie mam możliwości podglądu przyciskiem show image tego elementu?
Uprzedzając ewentualne pytania dodam, że po naciśnięciu tego przycisku otwiera mi się wprawdzie okno Eagle: show image, ale spodziewany obrazek jest w postaci szarego kwadratu. Oczywiście wybierany obrazek fizycznie istnieje w folderze ...\ulp\img i ma rozszerzenie .png. Zresztą sprawa dotyczy wszystkich elementów z oryginalnego zestawu obrazków ściągniętego podczas instalowania nakładki EAGLE3D.
Proszę o pomoc.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Marek Sp
Poziom 18
Poziom 18
Miasto: Katowice
Dołączył: 04 Lis 2004
Posty: 488
Marek Sp
Poziom 18
Post#276 21 Lis 2010 20:03    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


mam problem z dwoma elementami na plytce
- LD117ADT w obudowie DPACK
- adaptera karty SD
Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
anygo
Poziom 1
Poziom 1
Miasto: Gdzies
Dołączył: 15 Paź 2009
Posty: 1
anygo
Poziom 1
Post#277 19 Gru 2010 01:45    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


witam, czy ktoś wie co oznacza błąd przy renderowaniu w Pov-Ray. "could not find file "C:\Program.ini" ?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
marco47
Poziom 23
Poziom 23
Miasto: Czechowice-Dz.
Dołączył: 30 Cze 2008
Posty: 3577
Pomógł: 1068
Ocena postów: 152
marco47
Poziom 23
Post#278 19 Gru 2010 11:23    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Kolego Paweł1791
Cytat:
Przeczytałem wszystkie 10 stron tego wątku, ale mało co zrozumiałem. Mam prośbę czy mógł by ktoś tak wszystko zamieści w jednym miejscu (chodzi mi tylko o robienie własnych elementów i dodawanie do bibliotek). Od razu zaznaczam, że czytałem te opisy po angielsku ale mało co rozumiem.

Jest masę poradników w sieci które prowadzą za rączkę jak takie problemy rozwiązać. Nie ma potrzeby ponownie pisać poradników jeżeli już wszystko zostało napisane. Wystarczy tylko poprawnie wpisać zapytanie do wyszukiwarki.
-----------------------------------------------------------------------------
Kolego zibon
Cytat:
Witam.
Mam następujące pytanie.
Dlaczego w oknie dialogowym Assign Part dodawania (przypisywania) nieznanym obudowom z EAGLE'a dostępnych w POV-Ray'u elementów 3D nie mam możliwości podglądu przyciskiem show image tego elementu?
Uprzedzając ewentualne pytania dodam, że po naciśnięciu tego przycisku otwiera mi się wprawdzie okno Eagle: show image, ale spodziewany obrazek jest w postaci szarego kwadratu. Oczywiście wybierany obrazek fizycznie istnieje w folderze ...\ulp\img i ma rozszerzenie .png. Zresztą sprawa dotyczy wszystkich elementów z oryginalnego zestawu obrazków ściągniętego podczas instalowania nakładki EAGLE3D.
Proszę o pomoc.

Proszę, taką odpowiedź już dał kolega Loker na 3 stronie tego tematu:
Cytat:
Mialem chwile, wiec posiedzialem troche nad problemem "szarego kwadratu"... W pliku 3d41.ulp nalezy znalezc linie:
Kod:
dlgCell(0,0) dlgTextView("<center><img src="+mpd_show_pic[1]+"></center>");
i zamienic/zmodyfikowac do postaci:
Kod:
dlgCell(0,0) dlgTextView("<center><img src='"+mpd_show_pic[1]+"'></center>");
Wyswietlanie obrazkow elementow powinno zaczac dzialac prawidlowo

------------------------------------------------------------------------------
Kolego anygo
Cytat:
witam, czy ktoś wie co oznacza błąd przy renderowaniu w Pov-Ray. "could not find file "C:\Program.ini" ?

Chyba odpowiedź jest prosta. Program nie może znaleźć odpowiedniego pliku.
Zresztą Twoje pytanie jest mało dokładne.
Sądzę że musisz sprawdzić czy w folderze C:\Moje dokumenty\POV-Ray\v3.7(lub v3.6)\include\ istnieje ten wskazany plik.
Należy zaznaczyć że nazwy plików które chcemy renderować w POV-Ray nie mogą zawierać polskich znaków.

Koledzy, czytajcie uważnie wcześniejsze posty w tym temacie, a na pewno odpowiedzi na Wasze problemy już były dane.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
melon
Poziom 20
Poziom 20
Dołączył: 08 Lis 2001
Posty: 1054
Pomógł: 2
Ocena postów: 10
melon
Poziom 20
Post#279 02 Sty 2011 00:14    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Panowie podczas tworzenia pliku POV źle podmieniłem brakujący element i teraz zamiast diody mam na płycie 3D układ scalony.
Podczas ponownego tworzenia pliku POV nie mogę w liście brakujących elementów wyrzucić tego układu scalonego i zastąpić go diodą .
Jak tego dokonać ?.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
marco47
Poziom 23
Poziom 23
Miasto: Czechowice-Dz.
Dołączył: 30 Cze 2008
Posty: 3577
Pomógł: 1068
Ocena postów: 152
marco47
Poziom 23
Post#280 04 Sty 2011 18:27    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Musisz ten zamieniony element skasować z pliku 3dusrpac.dat.
Szukaj w lewej części opisu modelu. Kasujesz całą linię z tym modelem.
Możesz Sam dodać inny opis nowego modelu (jeżeli potrafisz), lub poczekać aż będziesz tworzył nowy plik cośtam.pov z programu Eagle3D

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
MarQs11
Poziom 16
Poziom 16
Miasto: Kentucky ;)
Dołączył: 19 Gru 2003
Posty: 286
Pomógł: 26
MarQs11
Poziom 16
Post#281 05 Sty 2011 21:50    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Chciałbym zauważyć, że po przeszło 3 latach od wydania poprzedniej wersji skryptu, na stronie autora (http://www.matwei.de/doku.php?id=en:eagle3d:eagle3d) pojawił się link do nowej wersja "20110101".
Prezent noworoczny można by rzec.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
mirekk36
Poziom 26
Poziom 26
Miasto: Szczecin
Dołączył: 17 Cze 2006
Posty: 9274
Pomógł: 962
Ocena postów: 2089
mirekk36
Poziom 26
Post#282 05 Sty 2011 23:53    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


No pojawiło się nowsze wydanie ale szkoda, że tak mało nowości jeśli chodzi o wzorce 3d części :( Baaaardzo malutko się ich pojawiło na pierwszy rzut oka.

Z nowości dodano:

1. długo oczekiwaną obudowę TO126 ;)
2. kilka cewek
3. kilka nowych dipsłiczy
4. gniazdo karty SD/MMC - no to już fajnie ;)
5. kilka gniazd typu RJ45

i kilka innych mniej potrzebnych (przynajmniej z mojego punktu widzenia) dupereli ;)

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
melon
Poziom 20
Poziom 20
Dołączył: 08 Lis 2001
Posty: 1054
Pomógł: 2
Ocena postów: 10
melon
Poziom 20
Post#283 08 Sty 2011 19:43    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Dziękuję za pomoc, nie potrafię jeszcze zrobić modelu 3D z opisami elementów np C1 , R30 , 1k itd , jak tego dokonać? szukałem sposobu i nie mogłem znaleźć.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
mirekk36
Poziom 26
Poziom 26
Miasto: Szczecin
Dołączył: 17 Cze 2006
Posty: 9274
Pomógł: 962
Ocena postów: 2089
mirekk36
Poziom 26
Post#284 08 Sty 2011 20:00    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


W jednym z plików konfiguracyjnym musisz dopisać numery warstw z EAGLA na których znajdują się właśnie opisy czyli np tNames, tValues, bNames, bValues itp

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
ozzy88
Poziom 9
Poziom 9
Miasto: Zielona Góra
Dołączył: 21 Lis 2005
Posty: 36
ozzy88
Poziom 9
Post#285 12 Sty 2011 21:28    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Hmmm mam Eagle 5.0.0 i zainstalowałem najnowszą wersję Eagle3D.
Po odpaleniu pliku 3d50.ulp lub 3d41.ulp wywala mi błąd

Cytat:

C:/Program Files/EAGLE/ulp/3dfunc41.ulp(493)

error in character constant

Included by:
C:/Program Files/EAGLE/ulp/3d50.ulp(27)


Fragment w którym jest błąd:

Cytat:

string make_pov_str(string in)
{
int i,j;

while((i = strchr(in,'Ü'))!=-1) in[i] = 'U';
while((i = strchr(in,'Ä'))!=-1) in[i] = 'A';
while((i = strchr(in,'Ö'))!=-1) in[i] = 'O';
while((i = strchr(in,'ü'))!=-1) in[i] = 'U';
while((i = strchr(in,'ä'))!=-1) in[i] = 'A';
while((i = strchr(in,'ö'))!=-1) in[i] = 'O';
while((i = strchr(in,'ß'))!=-1) in[i] = 'S';

in = strreplace(in,". -&$+:;,!\"\"§%/()=#*~'<>ľ[]",'_');

if((in[0]>='1')&&(in[0]<='9')) in[0] = 'Z';

return in;
}


Nie wiem o co chodzi :/

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
stayout
Poziom 12
Poziom 12
Miasto: Zamość
Dołączył: 28 Maj 2007
Posty: 100
Pomógł: 3
Ocena postów: 119
stayout
Poziom 12
Post#286 22 Sty 2011 16:08    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Poszukuję bibliotek elementów (.inc oraz .png) takich jak;
-potencjometr (TELPOD, TIMY lub jakikolwiek pasujący)
-transformator TS2 (lub jakikolwiek) na kształtce EI36
-gniazdo JACK 6.3 montażowe
Sam tych elementów niestety stworzyć nie potrafię dlatego proszę o pomoc Kolegów Forumowiczów. Może ktoś posiada takie w swoich zbiorach i mógł by udostępnić.
Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.

Strony na których znalazłem mnóstwo elementów:
1. Link1
2. Link2
3. Link3
4. Link4

EDIT:
W wyniku braku snu dorzucam jeszcze spolszczenie do EAGLE3D. Z racji lekkiego zmęczenia mógł wkraść się jakiś błąd - ale nie koniecznie. Pliki trzeba przekopiować do podkatalogów Eagle - katalog ULP (lub tam gdzie Macie pliki o tej samej nazwie).

Załączniki:

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
asek
Poziom 12
Poziom 12
Miasto: Piastów
Dołączył: 05 Mar 2002
Posty: 92
Pomógł: 1
Ocena postów: 1
asek
Poziom 12
Post#287 28 Sty 2011 18:47    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


@stayout:
przekopiowałem pliki, ale jak przełączyć na polski język?

P.S. już sobie poradziłem. Ręczna edycja pliku 3dconf.dat załatwiła sprawę.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Pawcio1998
Poziom 14
Poziom 14
Miasto: Rzgów k. Łodzi
Dołączył: 07 Sty 2011
Posty: 186
Pomógł: 7
Pawcio1998
Poziom 14
Post#288 26 Mar 2011 11:04    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


marco47 napisał:
W czasie otwarcia skryptu 3d41.ulp należy zaznaczyć to co poniżej,
Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.
a później w otwartym nowym oknie przy brakującym elemencie zaznaczyć dla niego pasujący model 3D. W tym momencie aktualny wpis zostanie automatycznie dodany do pliku 3dusrpac.dat

Marco jestes zaje.... :D:)

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Lukas-miszcz
Poziom 13
Poziom 13
Miasto: Warszawa
Dołączył: 20 Lut 2009
Posty: 148
Pomógł: 36
Ocena postów: 7
Lukas-miszcz
Poziom 13
Post#289 06 Kwi 2011 11:10    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Witam,
mam następujący problem przy próbie edycji pliku 3dusrpac.dat program
Povray wyłącza się.Co może to powodowac?Dodam też że wczesniej nie
miałem podobnych problemów dopiero po ponownej instalacji Eagle 3D.
Pozdrufki:)
Lukas-miszcz

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
marco47
Poziom 23
Poziom 23
Miasto: Czechowice-Dz.
Dołączył: 30 Cze 2008
Posty: 3577
Pomógł: 1068
Ocena postów: 152
marco47
Poziom 23
Post#290 09 Kwi 2011 17:17    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Co to znaczy wyłącza się?
Jakiej wersji programu POV-Ray używasz, bo to jest bardzo ważne.
Niektóre nowe wersje nie chcą poprawnie współdziałać ze starymi plikami Eagle3D, dlatego może masz taki efekt jak opisałeś wyżej.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Pawcio1998
Poziom 14
Poziom 14
Miasto: Rzgów k. Łodzi
Dołączył: 07 Sty 2011
Posty: 186
Pomógł: 7
Pawcio1998
Poziom 14
Post#291 09 Kwi 2011 17:28    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Marco ,mam pytanie. Jak "wyświetlasz" na wyświetlaczach 7-seg np.1 ,a na wyświetlaczach tekstowych HD44780 tekst? I jak dajesz loga na scalakach ,np Atmel?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
marco47
Poziom 23
Poziom 23
Miasto: Czechowice-Dz.
Dołączył: 30 Cze 2008
Posty: 3577
Pomógł: 1068
Ocena postów: 152
marco47
Poziom 23
Post#292 09 Kwi 2011 17:57    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Wszystkie te rzeczy są dodawane jako tekstury w opisach #macro danego modelu 3D.

Co do loga na scalakach, to taka opcja jest już od początku istnienia programu Eagle3D.
W trakcie tworzenia pliku cośtam.pov skrypt 3d41.ulp pyta Cię jaki napis chcesz umieścić na jego obudowie.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Pawcio1998
Poziom 14
Poziom 14
Miasto: Rzgów k. Łodzi
Dołączył: 07 Sty 2011
Posty: 186
Pomógł: 7
Pawcio1998
Poziom 14
Post#293 09 Kwi 2011 19:32    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


No dzięki. Zaraz sprawdzę. Powiedz mi (jeśli chcesz) jak robisz animację. To znaczy zdjęcia do sklejenia.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
marco47
Poziom 23
Poziom 23
Miasto: Czechowice-Dz.
Dołączył: 30 Cze 2008
Posty: 3577
Pomógł: 1068
Ocena postów: 152
marco47
Poziom 23
Post#294 09 Kwi 2011 20:13    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Aby zrobić animację musisz dodać w ustawieniach renderowania taki wpis
Cytat:
Antialias=on
Antialias_Threshold=0.1
Antialias_Depth=2

Input_File_Name="nazwa_pliku.pov"

Initial_Frame=1
Final_Frame=180
Initial_Clock=0
Final_Clock=1

Cyclic_Animation=on
Pause_when_Done=off


A w pliku z którego renderujesz dodajesz wpis
Cytat:
#local pcb_rotate_y = 360*clock;


Wtedy program automatycznie będzie renderował poszczególne klatki obracając model tyle razy ile ustawisz w Final_Frame
Aby skleić poszczególne klatki możesz skorzystać z programu UnFREEz.exe, lub podobnym.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Pawcio1998
Poziom 14
Poziom 14
Miasto: Rzgów k. Łodzi
Dołączył: 07 Sty 2011
Posty: 186
Pomógł: 7
Pawcio1998
Poziom 14
Post#295 09 Kwi 2011 20:17    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Dzięki wielkie ,widać z dala że jesteś ekspertem w dziedzinie Eagla 3D. :)

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
marco47
Poziom 23
Poziom 23
Miasto: Czechowice-Dz.
Dołączył: 30 Cze 2008
Posty: 3577
Pomógł: 1068
Ocena postów: 152
marco47
Poziom 23
Post#296 09 Kwi 2011 20:21    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


A z bliska nie widać :D

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Pawcio1998
Poziom 14
Poziom 14
Miasto: Rzgów k. Łodzi
Dołączył: 07 Sty 2011
Posty: 186
Pomógł: 7
Pawcio1998
Poziom 14
Post#297 09 Kwi 2011 20:25    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Zależy od tego jaką masz wadę wzroku :D

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
marco47
Poziom 23
Poziom 23
Miasto: Czechowice-Dz.
Dołączył: 30 Cze 2008
Posty: 3577
Pomógł: 1068
Ocena postów: 152
marco47
Poziom 23
Post#298 09 Kwi 2011 20:29    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Pewnie jak wszyscy elektronicy, zaćmę i mroczki, po kilkunastu godzinach przy monitorze lub lutownicy :D

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Pawcio1998
Poziom 14
Poziom 14
Miasto: Rzgów k. Łodzi
Dołączył: 07 Sty 2011
Posty: 186
Pomógł: 7
Pawcio1998
Poziom 14
Post#299 12 Kwi 2011 15:41    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Witam.
Mam pytanie jak dodać te biblioteki do eagla (wyrenderować je) aby można ich było używać.I jak używać polecenia reflection aby dodać błyszczenie płytki i elementów. Proszę o dokładną odpowiedź gdzie ja mam to wkleić i kawałek kodu dla przykładu.
Dziękuje.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Pawcio1998
Poziom 14
Poziom 14
Miasto: Rzgów k. Łodzi
Dołączył: 07 Sty 2011
Posty: 186
Pomógł: 7
Pawcio1998
Poziom 14
Post#300 16 Kwi 2011 17:40    

Re: Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB.


Odświeżam.
I co nadal nikt nie wie jak mi pomóc ?
:(:(

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Projektowanie PCB -> Programy EDA -> Eagle 3D. Wizualizacja przestrzenna płytek PCB. Poprzedni  123 ... 91011 ... 141516  Następny

Strona 10 z 16
Podobne tematy
[Eagle] łączenie projektów płytek PCB (2)
Montaż płytek pcb poprzez klejenie pcb ze sobą (4)
Nie potrafię rozmieścić elementów na pcb (eagle pcb) tda2052 (4)
Eagle i wizualizacja w POV-Ray - dziwne objawy (1)
[Eagle]Konwersja pliku pcb (protel?) do Eagle (1)
[EAGLE] PCB i schemat w eagle, wielki kłopot (3)
[Eagle 4r16] Rozmiar PCB. Przstoswoanie PCB do obudowy. (3)
[Eagle PCB] Proszę o pomoć w zaprojektowaniu pcb (5)
PCB - Eagle - miejsce na ekran na pcb (2)
kształt płytek w eagle 4.16 (4)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.09 seconds

elektroda.pl temat RSS