Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Siemens c62 - nie chce się włączyć


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Serwis -> Siemens c62 - nie chce się włączyć
Autor
Wiadomość
Yoo!
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 13 Mar 2005
Posty: 169

Post#1 Post autora tematu 09 Wrz 2006 13:35   

Siemens c62 - nie chce się włączyć


Witam, mam problem z Siemensem c62. Podpiołem telefon do komputera, bo wgrywałem dzwonki, wgrałem też motywy. Gdy juz wgrałem wszystko, chciałem otworzyć jeden z wgranych motywów, ale nie pamiętam dokładnie czy wyskoczył mi błąd i musiałem wyłączyć telefon, bo się zawiesił, czy sam się wyłączył, nie pamiętam. W każdym bądź razie, telefon się już nie włączył. Nawet na chwilkę, próbowałem zmieniać baterie w telefonie na nową, próbowałem podpiąć go do ładowarki, ale dalej nie działa. Poszłem wkońcu z nim do serwisu, w sumie to do kilku, w paru powiedziano mi, że telefon jest do wyjeba**a, a w jednym serwisie gości powiedział mi, żemam ryse na płycie głównej :?: tylko nie wiem jakim cudem miała się zrobić rysa na płytce, skoro tel. nie był rozbierany. Może macie jakieś pomysły co by z nim zrobić, z góry dzięki za odp. pozdrawiam :)
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 09 Wrz 2006 13:35   





Powrót do góry
   
FranekDolas
Admin grupy GSM
Admin grupy GSM


Dołączył: 17 Wrz 2003
Posty: 4004
Miasto: Kamienna Góra

Post#2 09 Wrz 2006 14:13   

Re: >>>> Siemens c62 - nie chce się włączyć <


Jeśli będziesz dalej szukał "serwisu" to na wstępie pytaj czy mają MT-BOX'a SE albo UniversalBoxa bo na dzisiaj tylko te dwa urządzenia obsługują w pełni C62.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 09 Wrz 2006 14:13   





Powrót do góry
   
Yoo!
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 13 Mar 2005
Posty: 169

Post#3 Post autora tematu 09 Wrz 2006 21:21   

Re: Siemens c62 - nie chce się włączyć


a może pomogłoby wgranie nowego softa,chodzi mi o to, żeby usunąć wszystko co jest na telefonie i wgrać od nowa oprogramowanie, tylko czy jest to mozliwe w przypadku kiedy telefon nie chce się włączyć ??
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 09 Wrz 2006 21:21   





Powrót do góry
   
FranekDolas
Admin grupy GSM
Admin grupy GSM


Dołączył: 17 Wrz 2003
Posty: 4004
Miasto: Kamienna Góra

Post#4 09 Wrz 2006 21:29   

Re: Siemens c62 - nie chce się włączyć


Dobrze kombinujesz ale przy pomocy darmowych programów i kabelka jest ten telefon niezwykle trudno ożywić a czasem jest to wręcz niemożliwe natomiast posiadając MT-BOX'a lub UniversalBoxa stawiasz takiego połamańca jak twój w max 10min.
Temat wyczerpany a poza tym naucz się używać klawisza szukaj ponieważ jest to wątek cyklicznie poruszany na forum i nie powinieneś zakładać nowego tematu.
Powrót do góry
   
BONO
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 11 Gru 2002
Posty: 1538
Miasto: olsztyn

Post#5 28 Wrz 2006 11:39   

Re: Siemens c62 - nie chce się włączyć


a jak jest z setoolem3? robi kompleksowo C62 czy tak samo jak cruiser?
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Serwis -> Siemens c62 - nie chce się włączyć
Strona 1 z 1



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.054 seconds

elektroda.pl temat RSS