Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Siemens c62 - nie chce się włączyć


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Serwis ->Siemens c62 - nie chce się włączyć Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
Yoo!
Poziom 14
Poziom 14
Dołączył: 13 Mar 2005
Posty: 181
Ocena postów: 10
Yoo!
Poziom 14
Post#1 09 Wrz 2006 13:35  Autor tematu   

Siemens c62 - nie chce się włączyć


Witam, mam problem z Siemensem c62. Podpiołem telefon do komputera, bo wgrywałem dzwonki, wgrałem też motywy. Gdy juz wgrałem wszystko, chciałem otworzyć jeden z wgranych motywów, ale nie pamiętam dokładnie czy wyskoczył mi błąd i musiałem wyłączyć telefon, bo się zawiesił, czy sam się wyłączył, nie pamiętam. W każdym bądź razie, telefon się już nie włączył. Nawet na chwilkę, próbowałem zmieniać baterie w telefonie na nową, próbowałem podpiąć go do ładowarki, ale dalej nie działa. Poszłem wkońcu z nim do serwisu, w sumie to do kilku, w paru powiedziano mi, że telefon jest do wyjeba**a, a w jednym serwisie gości powiedział mi, żemam ryse na płycie głównej :?: tylko nie wiem jakim cudem miała się zrobić rysa na płytce, skoro tel. nie był rozbierany. Może macie jakieś pomysły co by z nim zrobić, z góry dzięki za odp. pozdrawiam :)

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
FranekDolas
Admin grupy GSM
Admin grupy GSM
Miasto: Kamienna Góra
Dołączył: 17 Wrz 2003
Posty: 4026
Pomógł: 297
Ocena postów: 2
FranekDolas
Admin grupy GSM
Post#2 09 Wrz 2006 14:13    

Re: >>>> Siemens c62 - nie chce się włączyć <


Jeśli będziesz dalej szukał "serwisu" to na wstępie pytaj czy mają MT-BOX'a SE albo UniversalBoxa bo na dzisiaj tylko te dwa urządzenia obsługują w pełni C62.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Yoo!
Poziom 14
Poziom 14
Dołączył: 13 Mar 2005
Posty: 181
Ocena postów: 10
Yoo!
Poziom 14
Post#3 09 Wrz 2006 21:21  Autor tematu   

Re: Siemens c62 - nie chce się włączyć


a może pomogłoby wgranie nowego softa,chodzi mi o to, żeby usunąć wszystko co jest na telefonie i wgrać od nowa oprogramowanie, tylko czy jest to mozliwe w przypadku kiedy telefon nie chce się włączyć ??

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
FranekDolas
Admin grupy GSM
Admin grupy GSM
Miasto: Kamienna Góra
Dołączył: 17 Wrz 2003
Posty: 4026
Pomógł: 297
Ocena postów: 2
FranekDolas
Admin grupy GSM
Post#4 09 Wrz 2006 21:29    

Re: Siemens c62 - nie chce się włączyć


Dobrze kombinujesz ale przy pomocy darmowych programów i kabelka jest ten telefon niezwykle trudno ożywić a czasem jest to wręcz niemożliwe natomiast posiadając MT-BOX'a lub UniversalBoxa stawiasz takiego połamańca jak twój w max 10min.
Temat wyczerpany a poza tym naucz się używać klawisza szukaj ponieważ jest to wątek cyklicznie poruszany na forum i nie powinieneś zakładać nowego tematu.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
BONO
Poziom 22
Poziom 22
Miasto: olsztyn
Dołączył: 11 Gru 2002
Posty: 1538
Pomógł: 73
Ocena postów: 2
BONO
Poziom 22
Post#5 28 Wrz 2006 11:39    

Re: Siemens c62 - nie chce się włączyć


a jak jest z setoolem3? robi kompleksowo C62 czy tak samo jak cruiser?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Serwis -> Siemens c62 - nie chce się włączyć
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Siemens S40. Telefon nie chce się włączyć? (5)
Siemens ST55 - wyłączył się i nie chce się włączyć (7)
Siemens ax 72 - padł. Nie chce się włączyć. Jak się włączy to jest niebieski LCD (1)
Siemens C60 - po wyłączeniu nie chce się włączyć,ani ładować (5)
BenQ - Siemens EL 71 nie ładuje i nie chce się włączyć. (3)
Siemens C60 nie chce się włączyć. Słychać tylko buczenie w głośniczku. (4)
Siemens s40, bateria trzymała dwa dni. Teraz nie chce się włączyć. (1)
Siemens a65 - nie chce sie włączyć (3)
Siemens C62 - nie włącza się, ale da się flashować (4)
Siemens C62 - telefon się nie uruchamia (3)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.054 seconds

elektroda.pl temat RSS