Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Siemens c62 - nie chce się włączyć


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Serwis ->Siemens c62 - nie chce się włączyć Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
Yoo!
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 13 Mar 2005
Posty: 180

Yoo!
Poziom 14
Post#1 Post autora tematu 09 Wrz 2006 13:35   

Siemens c62 - nie chce się włączyć


Witam, mam problem z Siemensem c62. Podpiołem telefon do komputera, bo wgrywałem dzwonki, wgrałem też motywy. Gdy juz wgrałem wszystko, chciałem otworzyć jeden z wgranych motywów, ale nie pamiętam dokładnie czy wyskoczył mi błąd i musiałem wyłączyć telefon, bo się zawiesił, czy sam się wyłączył, nie pamiętam. W każdym bądź razie, telefon się już nie włączył. Nawet na chwilkę, próbowałem zmieniać baterie w telefonie na nową, próbowałem podpiąć go do ładowarki, ale dalej nie działa. Poszłem wkońcu z nim do serwisu, w sumie to do kilku, w paru powiedziano mi, że telefon jest do wyjeba**a, a w jednym serwisie gości powiedział mi, żemam ryse na płycie głównej Question tylko nie wiem jakim cudem miała się zrobić rysa na płytce, skoro tel. nie był rozbierany. Może macie jakieś pomysły co by z nim zrobić, z góry dzięki za odp. pozdrawiam Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
FranekDolas
Admin grupy GSM
Admin grupy GSM


Dołączył: 17 Wrz 2003
Posty: 4022
Miasto: Kamienna Góra

FranekDolas
Admin grupy GSM
Post#2 09 Wrz 2006 14:13   

Re: >>>> Siemens c62 - nie chce się włączyć <


Jeśli będziesz dalej szukał "serwisu" to na wstępie pytaj czy mają MT-BOX'a SE albo UniversalBoxa bo na dzisiaj tylko te dwa urządzenia obsługują w pełni C62.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Yoo!
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 13 Mar 2005
Posty: 180

Yoo!
Poziom 14
Post#3 Post autora tematu 09 Wrz 2006 21:21   

Re: Siemens c62 - nie chce się włączyć


a może pomogłoby wgranie nowego softa,chodzi mi o to, żeby usunąć wszystko co jest na telefonie i wgrać od nowa oprogramowanie, tylko czy jest to mozliwe w przypadku kiedy telefon nie chce się włączyć ??

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
FranekDolas
Admin grupy GSM
Admin grupy GSM


Dołączył: 17 Wrz 2003
Posty: 4022
Miasto: Kamienna Góra

FranekDolas
Admin grupy GSM
Post#4 09 Wrz 2006 21:29   

Re: Siemens c62 - nie chce się włączyć


Dobrze kombinujesz ale przy pomocy darmowych programów i kabelka jest ten telefon niezwykle trudno ożywić a czasem jest to wręcz niemożliwe natomiast posiadając MT-BOX'a lub UniversalBoxa stawiasz takiego połamańca jak twój w max 10min.
Temat wyczerpany a poza tym naucz się używać klawisza szukaj ponieważ jest to wątek cyklicznie poruszany na forum i nie powinieneś zakładać nowego tematu.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
BONO
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 11 Gru 2002
Posty: 1538
Miasto: olsztyn

BONO
Poziom 22
Post#5 28 Wrz 2006 11:39   

Re: Siemens c62 - nie chce się włączyć


a jak jest z setoolem3? robi kompleksowo C62 czy tak samo jak cruiser?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Serwis -> Siemens c62 - nie chce się włączyć
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Siemens S40. Telefon nie chce się włączyć? (5)
Siemens ST55 - wyłączył się i nie chce się włączyć (7)
Siemens ax 72 - padł. Nie chce się włączyć. Jak się włączy to jest niebieski LCD (1)
Siemens C60 - po wyłączeniu nie chce się włączyć,ani ładować (5)
BenQ - Siemens EL 71 nie ładuje i nie chce się włączyć. (3)
Siemens C60 nie chce się włączyć. Słychać tylko buczenie w głośniczku. (4)
Siemens s40, bateria trzymała dwa dni. Teraz nie chce się włączyć. (1)
Siemens a65 - nie chce sie włączyć (3)
Siemens C62 - nie włącza się, ale da się flashować (4)
Siemens C62 - telefon się nie uruchamia (3)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.057 seconds

elektroda.pl temat RSS