Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Wejście PCMCIA w TV? Po co takie wejście w telewizorze?


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RTV Użytkowy -> Wejście PCMCIA w TV? Po co takie wejście w telewizorze?
Autor
Wiadomość
Jareen
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 14 Sty 2004
Posty: 547
Miasto: Radom

Post#1 Post autora tematu 21 Wrz 2006 23:05   

Wejście PCMCIA w TV ??


Witam, jeżeli pytanie nie pasuje do działu - przepraszam ale nigdzie mi nie pasowalo. Interesuje mnie mianowicie po co w telewozorze znajduje sie gniazdo PCMCIA (o ile w laptopach sie z niego korzysta to co mozna osiagnac nim w tv ?). Telewizor to Sony KDF-E42A11E czyli projekcja tylna 3lcd.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 21 Wrz 2006 23:05   





Powrót do góry
   
isiek78
Spec od drukarek
Spec od drukarek


Dołączył: 05 Paź 2004
Posty: 1495
Miasto: dziki zachód

Post#2 19 Paź 2008 14:21   

Re: Wejście PCMCIA w TV ??


Witam dołączam się do pytania mam LG 42PC56, w którym jest w tylnej ściance wejście PCMCIA w instrukcji jest tylko napisane, że jest ale co można tam podłączyć i do czego służy to już nie.
Powrót do góry
   
unimar
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 27 Sie 2002
Posty: 370

Post#3 19 Paź 2008 16:59   

Re: Wejście PCMCIA w TV ??


Nie jest to przypadkiem złącze na moduł dostępu dla kart?
Powrót do góry
   
wwiesiu
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 27 Cze 2003
Posty: 42
Miasto: Gorzów Wielkopolski

Post#4 20 Paź 2008 01:17   

Re: Wejście PCMCIA w TV ??


Witam.
Gniazdo" PCMCIA" umożliwia włożenie karty do rozkodowania programów kodowanych.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Paź 2008 01:17   





Powrót do góry
   
isiek78
Spec od drukarek
Spec od drukarek


Dołączył: 05 Paź 2004
Posty: 1495
Miasto: dziki zachód

Post#5 20 Paź 2008 10:27   

Re: Wejście PCMCIA w TV ??


Znalazłem gdzieś w necie, że w moim modelu służy do zamontowania karty DVB-T.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Paź 2008 10:27   





Powrót do góry
   
e-n
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 15 Lut 2007
Posty: 186
Miasto: Pruszków

Post#6 22 Paź 2008 11:16   

Re: Wejście PCMCIA w TV ??


Bywają np. tunery sat z wejściem PCMCIA..
Powrót do góry
   
rafirafi
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 09 Lis 2005
Posty: 126
Miasto: łódzkie

Post#7 30 Lis 2008 23:38   

Re: Wejście PCMCIA w TV ??


Jest to slot na moduły dostępu CI (common interface) do płatnej telewizji cyfrowej poprzez tuner DVB-T.
Jeszcze nie spotkałem slotu w TV bez DVB-T.
Powrót do góry
   
jacol25
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 19 Wrz 2009
Posty: 4

Post#8 20 Wrz 2009 21:50   

Re: Wejście PCMCIA w TV ??


A gdyby włożyć kartę z wejściem USB. Można by np. fotki z pena zobaczyć? Lub filmik?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Wrz 2009 21:50   





Powrót do góry
   
rav_86
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 20 Maj 2010
Posty: 6
Miasto: Łęczna

Post#9 12 Cze 2012 20:28   

Re: Wejście PCMCIA w TV ??


jacol25 napisał:
A gdyby włożyć kartę z wejściem USB. Można by np. fotki z pena zobaczyć? Lub filmik?


Prawdopodobnie nie, oprogramowanie tv musiało by posiadać taką funkcję
Powrót do góry
   
_PREDATOR_
Moderator
Moderator


Dołączył: 17 Sie 2004
Posty: 27027
Miasto: Olesno Śląskie

Post#10 12 Cze 2012 20:53   

Re: Wejście PCMCIA w TV? Po co takie wejście w telewizorze?


Wykopaliska!
Wejście PCMCIA w TV? Po co takie wejście w telewizorze?
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RTV Użytkowy -> Wejście PCMCIA w TV? Po co takie wejście w telewizorze?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
wejście usb w telewizorze (4)
Jedno wejście EURO w telewizorze. (6)
Karta PCMCIA w telewizorze Sony (16)
wejście 5.1 (12)
DVB-T - Co to za wejście? (6)
odtwarzacz cd + wejście na Sd + klawiatura (1)
Wejście niskopoziomowe, a wysokopoziomowe ? (9)
TV sony wejście RGB a PC-et (6)
Telewizor LG i wejście USB (22)
Wejście RF-OUT w tunerze TV (15)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.063 seconds

elektroda.pl temat RSS