Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Schneider stv171st by silva i programowanie


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> TV Serwis ->Schneider stv171st by silva i programowanie Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
esesz83
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 448
Miasto: Libiąż

esesz83
Poziom 17
Post#1 Post autora tematu 29 Wrz 2006 11:23   

Schneider stv171st by silva i programowanie


Mam tv Schneider stv171st by silva. Nie wiem jak zaprogramowac w nim kanaly. Gdy nacisne zolty przycisk to pokazuje overview, ale nie da sie nic zaprogramowac.
Pasuje do niego pilot rc5. Mam przy sobie jakis pilot do schneidera (remonte control 221) i pasuje do niego, ale nie wiem czy jemu jest potrzebny jakis inny.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
euro2L
Konto firmowe
Poziom 25
Poziom 25


Dołączył: 12 Sty 2005
Posty: 6944
Miasto: Singapur

euro2L
Konto firmowe
Poziom 25
Post#2 29 Wrz 2006 11:42   

Re: Schneider stv171st by silva i programowanie


STV1710STZ chyba taki cooooooooooo??????????? model sprawdz

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Mirek Z.
Admin grupy RTV
Admin grupy RTV


Dołączył: 30 Kwi 2002
Posty: 26088
Miasto: Opalenica

Mirek Z.
Admin grupy RTV
Post#3 29 Wrz 2006 12:00   

Re: Schneider stv171st by silva i programowanie


Ten "overview" kojarzę z chassis DTV100 lub 101 (powinien być opis na naklejce). Pilot RC221 jest odpowiedni. W menu programowania wchodzi się po dwukrotnym naciśnięciu przycisku "i" a następnie przycisku czerwonego (opis na ekranie - PROG). Dalej już sam kombinuj.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
esesz83
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 448
Miasto: Libiąż

esesz83
Poziom 17
Post#4 Post autora tematu 29 Wrz 2006 12:32   

Re: Schneider stv171st by silva i programowanie


Wyraznie napisalem jaki to model TV!!
Na przycisk "i" tv wogole nie reaguje.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
euro2L
Konto firmowe
Poziom 25
Poziom 25


Dołączył: 12 Sty 2005
Posty: 6944
Miasto: Singapur

euro2L
Konto firmowe
Poziom 25
Post#5 29 Wrz 2006 12:46   

Re: Schneider stv171st by silva i programowanie


PT90A110 czy takie schasis ??????????????

Dodano po 27 [sekundy]:

PT90A110 czy takie schasis ??????????????
Jaki procek ??????

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Mirek Z.
Admin grupy RTV
Admin grupy RTV


Dołączył: 30 Kwi 2002
Posty: 26088
Miasto: Opalenica

Mirek Z.
Admin grupy RTV
Post#6 29 Wrz 2006 12:59   

Re: Schneider stv171st by silva i programowanie


Na niemieckich stronach podają, że chassis SM2, czyli inny pilot.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> TV Serwis -> Schneider stv171st by silva i programowanie
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Elta CD-7324 a Schneider Silva CDP 285TC (2)
Silva Schneider LDT3205- wypalone elem. w zasilaczu (3)
Schneider Silva SM 430 DVD - Brak pilota (1)
otvc silva Schneider stv355sta (błędy AGC,korekcji ) (5)
stv2210-silva-schneider-pt90-90 tryb servisowy--SZUKAM (10)
wieża silva-schneider mod.mmc2253t nie działa. (1)
Nagrywarka Silva Schneider DVR4710 plus - wymiana napędu (3)
Silva Schneider SHC 640, nie działa pilot (6)
Schneider silva STV1710st,chasis PT92 110, tryb serwisowy (4)
Schneider STV 750 - programowanie stacji (3)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.057 seconds

elektroda.pl temat RSS