Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Schneider stv171st by silva i programowanie


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> TV Serwis ->Schneider stv171st by silva i programowanie Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Telewizory
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
esesz83
Poziom 19
Miasto: Libiąż
Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 448
Pomógł: 21
Ocena postów: 4
esesz83
Poziom 19
Post#1 29 Wrz 2006 11:23  Autor tematu   

Schneider stv171st by silva i programowanie


Mam tv Schneider stv171st by silva. Nie wiem jak zaprogramowac w nim kanaly. Gdy nacisne zolty przycisk to pokazuje overview, ale nie da sie nic zaprogramowac.
Pasuje do niego pilot rc5. Mam przy sobie jakis pilot do schneidera (remonte control 221) i pasuje do niego, ale nie wiem czy jemu jest potrzebny jakis inny.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
euro2L
Poziom 41
Miasto: Singapur
Dołączył: 12 Sty 2005
Posty: 6952
Pomógł: 724
Ocena postów: 36
euro2L
Poziom 41
Post#2 29 Wrz 2006 11:42    

Re: Schneider stv171st by silva i programowanie


STV1710STZ chyba taki cooooooooooo??????????? model sprawdz

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Mirek Z.
Admin grupy RTV
Miasto: Opalenica
Dołączył: 30 Kwi 2002
Posty: 25247
Pomógł: 1094
Mirek Z.
Admin grupy RTV
Post#3 29 Wrz 2006 12:00    

Re: Schneider stv171st by silva i programowanie


Ten "overview" kojarzę z chassis DTV100 lub 101 (powinien być opis na naklejce). Pilot RC221 jest odpowiedni. W menu programowania wchodzi się po dwukrotnym naciśnięciu przycisku "i" a następnie przycisku czerwonego (opis na ekranie - PROG). Dalej już sam kombinuj.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
esesz83
Poziom 19
Miasto: Libiąż
Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 448
Pomógł: 21
Ocena postów: 4
esesz83
Poziom 19
Post#4 29 Wrz 2006 12:32  Autor tematu   

Re: Schneider stv171st by silva i programowanie


Wyraznie napisalem jaki to model TV!!
Na przycisk "i" tv wogole nie reaguje.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
euro2L
Poziom 41
Miasto: Singapur
Dołączył: 12 Sty 2005
Posty: 6952
Pomógł: 724
Ocena postów: 36
euro2L
Poziom 41
Post#5 29 Wrz 2006 12:46    

Re: Schneider stv171st by silva i programowanie


PT90A110 czy takie schasis ??????????????

Dodano po 27 [sekundy]:

PT90A110 czy takie schasis ??????????????
Jaki procek ??????

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Mirek Z.
Admin grupy RTV
Miasto: Opalenica
Dołączył: 30 Kwi 2002
Posty: 25247
Pomógł: 1094
Mirek Z.
Admin grupy RTV
Post#6 29 Wrz 2006 12:59    

Re: Schneider stv171st by silva i programowanie


Na niemieckich stronach podają, że chassis SM2, czyli inny pilot.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> TV Serwis -> Schneider stv171st by silva i programowanie
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Elta CD-7324 a Schneider Silva CDP 285TC (2)
Silva Schneider LDT3205- wypalone elem. w zasilaczu (3)
Schneider Silva SM 430 DVD - Brak pilota (1)
otvc silva Schneider stv355sta (błędy AGC,korekcji ) (5)
stv2210-silva-schneider-pt90-90 tryb servisowy--SZUKAM (10)
wieża silva-schneider mod.mmc2253t nie działa. (1)
Nagrywarka Silva Schneider DVR4710 plus - wymiana napędu (3)
Silva Schneider SHC 640, nie działa pilot (6)
Schneider silva STV1710st,chasis PT92 110, tryb serwisowy (4)
Schneider STV 750 - programowanie stacji (3)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.661 seconds

elektroda.pl temat RSS