Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

multisim 8 Electronics Workbench


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> PCB Designing -> multisim 8 Electronics Workbench
Author
Message
sokmarcin
Poziom 18
Poziom 18


Joined: 28 Mar 2004
Posts: 461
Location: Kraków/Częstochowa

Post#1 Post from the author of the topic 29 Sep 2006 17:52   

multisim 8 Electronics Workbench


Witam

czy ktoś uzywa tego programu?

Mam problem z uzyciem min. tranzystora polowego, wyskakuje błąd jak niżej. Wg. mnie to jest coś z bazą elementów, bo np. bipolarnych moge używac.

Attachments:

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 29 Sep 2006 17:52   





Back to top
   
geough
Poziom 13
Poziom 13


Joined: 29 Aug 2005
Posts: 115
Location: Jelenia Góra

Post#2 03 Oct 2006 12:58   

Re: multisim 8 Electronics Workbench


Po pierwsze, zamiast dać zrzut ekranu powinieneś przedstwić plik logu. Tak widać tylko część tekstu i nie można rozpoznać, czy komunikat o niznanym parametrze dotyczy tylko układu, czy też modelu.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 03 Oct 2006 12:58   





Back to top
   
mc_beat
Poziom 5
Poziom 5


Joined: 09 Sep 2005
Posts: 14

Post#3 24 Jan 2007 20:39   

Re: multisim 8 Electronics Workbench


Sorry za rozgrzebywanie tematu, ale nie chciałem zakładać nowego. Nie mogę znaleźć w multisimie 8, układu wyzwalającego '121. Czy można jakoś pobrać z neta ten układzik i dograć do programu?? Dzięki za pomoc.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> PCB Designing -> multisim 8 Electronics Workbench
Page 1 of 1
Similar topics
NI Electronics Workbench Multisim komponenty AVR (2)
Elektronic Workbench (Multisim) (3)
WORKBENCH Multisim przerywa symulację podając informację: timestep (6)
Electronics Workbench 4.xx (2)
Electronics workbench 5.12 (6)
Szukam - Electronics Workbench 4.0 (8)
electronics workbench wersja 4 !!! (4)
skąd ta róznica? (electronics workbench) (4)
Electronics workbench 7.0 i wzmacniacz operacyjny (4)
Electronics Workbench, przesuniecie fazowe. (6)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.045 seconds

elektroda.pl topic RSS feed