Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



multisim 8 Electronics Workbench


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Projektowanie PCB ->multisim 8 Electronics Workbench Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
sokmarcin
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 28 Mar 2004
Posty: 461
Miasto: Kraków/Częstochowa

sokmarcin
Poziom 18
Post#1 29 Wrz 2006 17:52  Autor tematu   

multisim 8 Electronics Workbench


Witam

czy ktoś uzywa tego programu?

Mam problem z uzyciem min. tranzystora polowego, wyskakuje błąd jak niżej. Wg. mnie to jest coś z bazą elementów, bo np. bipolarnych moge używac.

Załączniki:

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
geough
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 29 Sie 2005
Posty: 115
Miasto: Jelenia Góra

geough
Poziom 13
Post#2 03 Paź 2006 12:58    

Re: multisim 8 Electronics Workbench


Po pierwsze, zamiast dać zrzut ekranu powinieneś przedstwić plik logu. Tak widać tylko część tekstu i nie można rozpoznać, czy komunikat o niznanym parametrze dotyczy tylko układu, czy też modelu.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
mc_beat
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 09 Wrz 2005
Posty: 14

mc_beat
Poziom 5
Post#3 24 Sty 2007 20:39    

Re: multisim 8 Electronics Workbench


Sorry za rozgrzebywanie tematu, ale nie chciałem zakładać nowego. Nie mogę znaleźć w multisimie 8, układu wyzwalającego '121. Czy można jakoś pobrać z neta ten układzik i dograć do programu?? Dzięki za pomoc.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Projektowanie PCB -> multisim 8 Electronics Workbench
Strona 1 z 1
Podobne tematy
NI Electronics Workbench Multisim komponenty AVR (2)
Elektronic Workbench (Multisim) (3)
WORKBENCH Multisim przerywa symulację podając informację: timestep (6)
Electronics Workbench 4.xx (2)
Electronics workbench 5.12 (6)
Szukam - Electronics Workbench 4.0 (8)
electronics workbench wersja 4 !!! (4)
skąd ta róznica? (electronics workbench) (4)
Electronics workbench 7.0 i wzmacniacz operacyjny (4)
Electronics Workbench, przesuniecie fazowe. (6)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.06 seconds

elektroda.pl temat RSS