Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



multisim 8 Electronics Workbench


  Main Page -> Forum Index -> PCB Designing ->multisim 8 Electronics Workbench Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
sokmarcin
Level 20
Location: Kraków/Częstochowa
Joined: 28 Mar 2004
Posts: 461
Helped: 7
Post rating: 204
sokmarcin
Level 20
Post#1 29 Sep 2006 17:52  Topic author   

multisim 8 Electronics Workbench


Witam

czy ktoś uzywa tego programu?

Mam problem z uzyciem min. tranzystora polowego, wyskakuje błąd jak niżej. Wg. mnie to jest coś z bazą elementów, bo np. bipolarnych moge używac.

Attachments:

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
geough
Level 15
Location: Jelenia Góra
Joined: 29 Aug 2005
Posts: 115
Helped: 12
Post rating: 1
geough
Level 15
Post#2 03 Oct 2006 12:58    

Re: multisim 8 Electronics Workbench


Po pierwsze, zamiast dać zrzut ekranu powinieneś przedstwić plik logu. Tak widać tylko część tekstu i nie można rozpoznać, czy komunikat o niznanym parametrze dotyczy tylko układu, czy też modelu.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
mc_beat
Level 9
Joined: 09 Sep 2005
Posts: 14
mc_beat
Level 9
Post#3 24 Jan 2007 20:39    

Re: multisim 8 Electronics Workbench


Sorry za rozgrzebywanie tematu, ale nie chciałem zakładać nowego. Nie mogę znaleźć w multisimie 8, układu wyzwalającego '121. Czy można jakoś pobrać z neta ten układzik i dograć do programu?? Dzięki za pomoc.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> PCB Designing -> multisim 8 Electronics Workbench
Page 1 of 1

Similar topics to multisim 8 Electronics Workbench

NI Electronics Workbench Multisim komponenty AVR (2)
Elektronic Workbench (Multisim) (3)
WORKBENCH Multisim przerywa symulację podając informację: timestep (6)
Electronics Workbench 4.xx (2)
Electronics workbench 5.12 (6)
Szukam - Electronics Workbench 4.0 (8)
electronics workbench wersja 4 !!! (4)
skąd ta róznica? (electronics workbench) (4)
Electronics workbench 7.0 i wzmacniacz operacyjny (4)
Electronics Workbench, przesuniecie fazowe. (6)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.066 seconds