Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

multisim 8 Electronics Workbench


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Projektowanie PCB -> multisim 8 Electronics Workbench
Autor
Wiadomość
sokmarcin
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 28 Mar 2004
Posty: 462
Miasto: Kraków/Częstochowa

Post#1 Post autora tematu 29 Wrz 2006 17:52   

multisim 8 Electronics Workbench


Witam

czy ktoś uzywa tego programu?

Mam problem z uzyciem min. tranzystora polowego, wyskakuje błąd jak niżej. Wg. mnie to jest coś z bazą elementów, bo np. bipolarnych moge używac.

Załączniki:
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 29 Wrz 2006 17:52   





Powrót do góry
   
geough
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 29 Sie 2005
Posty: 115
Miasto: Jelenia Góra

Post#2 03 Paź 2006 12:58   

Re: multisim 8 Electronics Workbench


Po pierwsze, zamiast dać zrzut ekranu powinieneś przedstwić plik logu. Tak widać tylko część tekstu i nie można rozpoznać, czy komunikat o niznanym parametrze dotyczy tylko układu, czy też modelu.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 03 Paź 2006 12:58   





Powrót do góry
   
mc_beat
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 09 Wrz 2005
Posty: 14

Post#3 24 Sty 2007 21:39   

Re: multisim 8 Electronics Workbench


Sorry za rozgrzebywanie tematu, ale nie chciałem zakładać nowego. Nie mogę znaleźć w multisimie 8, układu wyzwalającego '121. Czy można jakoś pobrać z neta ten układzik i dograć do programu?? Dzięki za pomoc.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Projektowanie PCB -> multisim 8 Electronics Workbench
Strona 1 z 1
Podobne tematy
NI Electronics Workbench Multisim komponenty AVR (2)
Elektronic Workbench (Multisim) (3)
WORKBENCH Multisim przerywa symulację podając informację: timestep (6)
Electronics Workbench 4.xx (2)
Electronics workbench 5.12 (6)
Szukam - Electronics Workbench 4.0 (8)
electronics workbench wersja 4 !!! (4)
skąd ta róznica? (electronics workbench) (4)
Electronics workbench 7.0 i wzmacniacz operacyjny (4)
Electronics Workbench, przesuniecie fazowe. (6)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.07 seconds

elektroda.pl temat RSS