FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

RADIO - WZMAK. Jak to dobrze podłączyć?

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> CarAudio Generally -> RADIO - WZMAK. Jak to dobrze podłączyć?
Author
Poziom 8
Poziom 8

Post#1 Post from the author of the topic 30 Sep 2006 08:42   

RADIO - WZMAK

Witam mam pytanko mam radio Sony Gt 500 http://allegro.pl/item130382146_sony_cdx_gt500_z_pilotem_od_1_zl_.html , i dostałem od kumpla wzmacniacz Blaupunkta 2 kanałowy http://www.centrumelektroniki.pl/images/m/photo.php?p=9115-2&a=a , i teraz tak chce podłączyc suba Magnata do tego wzmacniacza ,wiec mostkuje go na jeden kanał i puszczam kable so suba i teraz chce podłaczyc radio mam tam wyjscie AUDIO OUT REAR i AUDIO OUT FRONT ( wiec wyjscia na dwa wzmacniacze) i mam jeszcze osobne wyjscie równiez RCA (mono) na staerowanie subem i które wyjscia wzmacniacza (z tego rysunku) mam podłaczyc do jakich wyjsc w radiu ??? wystarczy połączyc to sterowanie ze wzmacniaczem czy musze miec 2 kable 2xRCA i podłaczyc sterowanie + wyjscie na wzmacniacz z radia bo w wzmacniaczu równiez sa dwie pary 2xRCA,prosze o odpowiedz bo jestem w tych sprawach laikiem a chciałbym podłaczyc to bezpiecznie i zeby działało to sterowanie subem w radiu :)
Z góry bardzo dziękuje.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 30 Sep 2006 08:42   

Back to top

crazy_88
Poziom 25
Poziom 25

Post#2 30 Sep 2006 09:36   

Re: RADIO - WZMAK

wyczytalem gdzies ze te radio ma bezporedni naped subwoffera wiec podlacz pod tej wyjscie w radiu i do wyjscia line out we wzmaku bo inpout jest do drugiego wzmaka tylo pamietaj zeby przelaczyc przelacznik low pass jest to inaczej filtr dolnoprzepustowy dla subwoffera
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> CarAudio Generally -> RADIO - WZMAK. Jak to dobrze podłączyć?
Page 1 of 1
Similar topics
Jak prowadzić okbalowanie w aucie (aku/radio-wzmak/głośniki) (6)
Pioneer deh-mp80, jak podłączyć żeby było dobrze? (2)
Co to za elementy w mojej kolumnie i jak ją dobrze podłączyć (4)
Jak podłączyć zestaw odseparowany z kondensatorem pod wzmak? (1)
6-kanałowy wzmak Sony XM c-2000 (do es-6c) - jak podłączyć? (11)
Jak podłączyć samochodowy wzmak do wyjść głośników? (11)
jak podłączyć wzmak? (12)
jak najkorzystniej byłoby podłączyć głośniki (radio i wzmak) (10)
Wzmak, radio a jakość dźwięku. czy radio coś zmieni? (4)
radio 4x60W czy slabsze radio i wzmak? (1)

Page generation time: 0.083 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed