Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Polaczenie komputera z telewizorem za pomoca wejscia od moni


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Hardware ->Polaczenie komputera z telewizorem za pomoca wejscia od moni Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
buchu-1
Poziom 13
Poziom 13
Miasto: Jaroszowiec
Dołączył: 12 Sty 2006
Posty: 136
Pomógł: 1
buchu-1
Poziom 13
Post#1 08 Paź 2006 11:33  Autor tematu   

Polaczenie komputera z telewizorem za pomoca wejscia od moni


Siemka mam takie pytanko. Da sie podlaczyc komputer pod telewizor za pomoca tego wejscia od monitora??? eoro ---vga (pin) ??? ma ktos moze taki schemat??

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
radzio1407
Poziom 13
Poziom 13
Miasto: Malbork
Dołączył: 05 Mar 2006
Posty: 128
Pomógł: 8
radzio1407
Poziom 13
Post#2 08 Paź 2006 11:42    

Re: Polaczenie komputera z telewizorem za pomoca wejscia od


a jaka masz karte? większośc kart graficznych ma wyjście na TV... ja mam nawet przejściówke na chinch... karta ma tylko wyjscie na vga czy jeszcze jakies inne?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
buchu-1
Poziom 13
Poziom 13
Miasto: Jaroszowiec
Dołączył: 12 Sty 2006
Posty: 136
Pomógł: 1
buchu-1
Poziom 13
Post#3 08 Paź 2006 12:03  Autor tematu   

Re: Polaczenie komputera z telewizorem za pomoca wejscia od


no jest tv out, ale kiedys zrobilem kabel i nie dzialalo:/ ( moze mialem jakis zly schemat) <--- tez moglibyscie zapodac

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
arnoldk_20
Poziom 22
Poziom 22
Dołączył: 11 Lut 2004
Posty: 2181
Pomógł: 288
Ocena postów: 11
arnoldk_20
Poziom 22
Post#4 08 Paź 2006 12:05    

Re: Polaczenie komputera z telewizorem za pomoca wejscia od


buchu-1 napisał:
no jest tv out, ale kiedys zrobilem kabel i nie dzialalo:/ ( moze mialem jakis zly schemat) <--- tez moglibyscie zapodac

Ale nadal nie wiemy jaką masz kartę.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
buchu-1
Poziom 13
Poziom 13
Miasto: Jaroszowiec
Dołączył: 12 Sty 2006
Posty: 136
Pomógł: 1
buchu-1
Poziom 13
Post#5 08 Paź 2006 16:58  Autor tematu   

Re: Polaczenie komputera z telewizorem za pomoca wejscia od


o przepraszam ;f GeForce4 MX 440 64MB

Dodano po 4 [godziny] 47 [minuty]:

i jak? wie ktos jak?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
radzio1407
Poziom 13
Poziom 13
Miasto: Malbork
Dołączył: 05 Mar 2006
Posty: 128
Pomógł: 8
radzio1407
Poziom 13
Post#6 08 Paź 2006 17:41    

Re: Polaczenie komputera z telewizorem za pomoca wejscia od


http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic387015.html

popatrz tutaj... moze znajdziesz jakas odpowiedz

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Hardware -> Polaczenie komputera z telewizorem za pomoca wejscia od moni
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Polaczenie komputera z telewizorem lcd (2)
SIEC LAN- UDOSTEPNIC POLACZENIE ZA POMOCA MODEMU???? (7)
Excel polaczenie 2 tabel za pomoca wspolnego klucza. (5)
Połączenie komputera z telewizorem. (3)
połączenie komputera telewizorem (7)
Podłączenie komputera z telewizorem (2)
Połączenie komputera z telewizorem (5)
Połączenie komputera z telewizorem (3)
Łączenie komputera z telewizorem (15)
Wlaczanie komputera za pomoca klawiatury (1)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.071 seconds

elektroda.pl temat RSS