| Author |
rx/tx Poziom 13

|
12 Aug 2007 15:38 Re: keratronik gsm120 Potrzebny program oraz schemat kabelka |
|
|
|
Drobna uwaga do kolegi norberta s , a wktórym to miejscu na stronie keratronika jest program do zciagniecia ?? bo z tego co wiem to juz od roku nie ma po nim sladu (od czasu zmiany strony). Moze warto zamiast podnosić larum sprawdzać informacje ktorych się udziela. Moze sie nie znam ale to forum sluży pomocy i forumowiecze takowej potrzebują.
Co do kabelków to zauważyłem ze najcześciej 'padaja' podczas prob programowania nadajnika na samym zasilaczu lub samym akumulatorze , ja jest podłączone i jedno i drugie nie mam problemów , nigdy ;-))
pozdr.
rx/tx
|
|
| Back to top |
|
 |
renqien Poziom 22

|
12 Aug 2007 16:06 Re: keratronik gsm120 Potrzebny program oraz schemat kabelka |
|
|
|
Kolego RX/TX, norbert.s. nigdzie nie napisał, że program jest do sciągnięcia, podał jedynie namiary na producenta, żeby pytający w legalny sposób posiadł dany program i ew. schemat. Poza tym zauważ, że temat jest prawie roczny i dyskusja o moralnych aspektach publikowania na forum schematu została zakończona. Nie warto chyba do niej wracać, norbert.s. i ja (pewnie kilku innych uczestników też) mamy wyrobione zdanie na temat piractwa i cwaniactwa.
|
|
| Back to top |
|
 |
rx/tx Poziom 13

|
12 Aug 2007 16:20 Re: keratronik gsm120 Potrzebny program oraz schemat kabelka |
|
|
|
Co do piractwa i cwaniactwa mam nieodmienne zdanie od waszego i wielu innych , chodzi mi jedynie o troszke inne podejscie do nowicjuszy , mysle iz nie zaszkodzi nikomu mniej napastliwosci a wiecej rzyczliwośći gdyz czasmi mozemy pomylic potrzebujacego i piratocwaniaka a to juz jest moj , wasz i wielu innych problem bo podważa zasade forum. Moja wypowiedz nie miala na celu przytykanie komus czagokolwiek i miala zwrocic jedynie uwage na to co wyzej napiasalm , jasli zaostala odebrana inacze nie bylo to moja intencja .
Pozdr. serdecznie
rx/tx
| Moderated by norbert.s.: |
| Proszę zwracać uwagę na ortografię i używać przycisku "alt" |
|
|
| Back to top |
|
 |