FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

keratronik gsm120 Potrzebny program oraz schemat kabelka

Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Stationary Security -> keratronik gsm120 Potrzebny program oraz schemat kabelka
Author
Poziom 13
Poziom 13

Post#31 12 Aug 2007 15:38   

Re: keratronik gsm120 Potrzebny program oraz schemat kabelka

Drobna uwaga do kolegi norberta s , a wktórym to miejscu na stronie keratronika jest program do zciagniecia ?? bo z tego co wiem to juz od roku nie ma po nim sladu (od czasu zmiany strony). Moze warto zamiast podnosić larum sprawdzać informacje ktorych się udziela. Moze sie nie znam ale to forum sluży pomocy i forumowiecze takowej potrzebują.

Co do kabelków to zauważyłem ze najcześciej 'padaja' podczas prob programowania nadajnika na samym zasilaczu lub samym akumulatorze , ja jest podłączone i jedno i drugie nie mam problemów , nigdy ;-))

pozdr.
rx/tx
Back to top

renqien
Poziom 22
Poziom 22

Post#32 12 Aug 2007 16:06   

Kolego RX/TX, norbert.s. nigdzie nie napisał, że program jest do sciągnięcia, podał jedynie namiary na producenta, żeby pytający w legalny sposób posiadł dany program i ew. schemat. Poza tym zauważ, że temat jest prawie roczny i dyskusja o moralnych aspektach publikowania na forum schematu została zakończona. Nie warto chyba do niej wracać, norbert.s. i ja (pewnie kilku innych uczestników też) mamy wyrobione zdanie na temat piractwa i cwaniactwa.
Back to top

rx/tx
Poziom 13
Poziom 13

Post#33 12 Aug 2007 16:20   

Co do piractwa i cwaniactwa mam nieodmienne zdanie od waszego i wielu innych , chodzi mi jedynie o troszke inne podejscie do nowicjuszy , mysle iz nie zaszkodzi nikomu mniej napastliwosci a wiecej rzyczliwośći gdyz czasmi mozemy pomylic potrzebujacego i piratocwaniaka a to juz jest moj , wasz i wielu innych problem bo podważa zasade forum. Moja wypowiedz nie miala na celu przytykanie komus czagokolwiek i miala zwrocic jedynie uwage na to co wyzej napiasalm , jasli zaostala odebrana inacze nie bylo to moja intencja .

Pozdr. serdecznie
rx/tx
Moderated by norbert.s.:
Proszę zwracać uwagę na ortografię i używać przycisku "alt"

Back to top

Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Stationary Security -> keratronik gsm120 Potrzebny program oraz schemat kabelka
Page 2 of 2 Go to page Previous  1, 2
Similar topics
keratronik K-GSM 120 rev.1.2 (3)
Schemat kabelka do programowania centralek Paradox (2)
Satel Integra schemat kabelka RS 232 (2)
Dialer Dial 09 - schemat kabelka rs232 (2)
Schemat kabelka RS-232 do centralki CA-5 (6)
ats1630 Potrzebny schemat kabelka (3)
Moduł Keratronik K-gsm120 poszukuję rozpiski gniazda prog (8)
Keratronik KOMUNIKATOR GSM V1.6 z 2000r. (10)
k gsm 120 firmy keratronik - opinie (13)
KERATRONIK Kgsm-120 jak go zresetować (1)

Page generation time: 0.085 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed