Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Czy da się podpiąć alarm pod centralke Votex ?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Samochody Serwis -> Samochody Zabezpieczenia ->Czy da się podpiąć alarm pod centralke Votex ? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
jojo26
Poziom 9
Poziom 9
Dołączył: 22 Lis 2004
Posty: 32
Ocena postów: 1
jojo26
Poziom 9
Post#1 15 Paź 2006 13:48  Autor tematu   

Czy da się podpiąć alarm pod centralke Votex ?


W Audi a3 w bagażniku obok pompki zamka centralnego znajduje się moduł zamka centralnego firmy Votex key less entry module 4M1046V3A .Czy jest mozliwość podpięcia do niego alarmu. Do modułu podpięta jest w tej chwili wtyczka z dwoma pinami (chyba antena) i wtyczka dwunasto pinowa z niewykożystanymi wszystkimi pinami ,moduł nie posiada żadnnych innych wejść . Może ktoś posiada schemacik co gdzie wpiąć ?Jeśli jest możliwość podpięcia alarmu to jakiego ?
Czy da się podpiąć alarm pod centralke Votex ?[/youtube]

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
jojo26
Poziom 9
Poziom 9
Dołączył: 22 Lis 2004
Posty: 32
Ocena postów: 1
jojo26
Poziom 9
Post#2 15 Paź 2006 21:19  Autor tematu   

Re: Czy da się podpiąć alarm pod centralke Votex ?


a tak wygląda w środku .
Czy da się podpiąć alarm pod centralke Votex ?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
xwit
Poziom 22
Poziom 22
Miasto: Białobrzegi
Dołączył: 12 Sty 2006
Posty: 1968
Pomógł: 145
Ocena postów: 7
xwit
Poziom 22
Post#3 15 Paź 2006 22:13    

Re: Czy da się podpiąć alarm pod centralke Votex ?


To jest sterownik zamka.Po co chcesz pod niego podpiac alarm?Załóż normalny alarm,podepnij go pod zamek i będziesz miał wszystko co chcesz.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
Zmacio
Specjalista - Alarmy Stacjonarne
Specjalista - Alarmy Stacjonarne
Miasto: Poznań
Dołączył: 10 Wrz 2006
Posty: 646
Pomógł: 92
Ocena postów: 9
Zmacio
Specjalista - Alarmy Stacjonarne
Post#4 16 Paź 2006 00:03    

Re: Czy da się podpiąć alarm pod centralke Votex ?


Xwit ma rację. Jeśli chcesz pod tą centralkę podłączyć jakikolwiek alarm bezpilotowy, to jest to nieopłacalne dla ciebie. W grę wchodzi tylko nowy alarm pilotowy, a jaki to już poczytaj opinię ludzi z forum.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
diabel1986
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: Tarnogród
Dołączył: 18 Sty 2011
Posty: 2
diabel1986
Poziom 2
Post#5 19 Sty 2011 00:12    

Re: Czy da się podpiąć alarm pod centralke Votex ?


Odświeżę temat. Mam pytanie jak zaprogramować piloty w takim module? Mam pilota do tego modułu działało wszystko dobrze aż do czasu jak zacząłem się bawić zworkami i teraz tylko w pilocie miga lampka a nie zamyka ani nie otwiera drzwi. Proszę o pomoc

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
CameR
Konto firmowe
Moderator Samochody
Moderator Samochody
Miasto: Katowice
Dołączył: 19 Paź 2006
Posty: 3644
Pomógł: 418
Ocena postów: 264
CameR
Konto firmowe
Moderator Samochody
Post#6 19 Sty 2011 11:15    

Re: Czy da się podpiąć alarm pod centralke Votex ?


Odkopane po 5-latach!
Tutaj jest wszystko: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic440011.html

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
darekkusy
Użytkownik obserwowany
Użytkownik obserwowany
Miasto: Stalowa Wola
Dołączył: 28 Sty 2008
Posty: 49
darekkusy
Użytkownik obserwowany
Post#7 17 Sie 2011 12:42    

Re: Czy da się podpiąć alarm pod centralke Votex ?


koledzy a mam pytanie do czego służa te 4 białe jak by przełaczniki oznaczone cyframi od 1 do 4?? i czy ktoś ma jakiś schemat do tych kabelków?? bo nigdzie nie moge znaleźć który do czego idzie , wiadomo czarny masa czerwony zasilanie a reszta??

Moderowano przez Błażej:
Przegiąłeś! Nawet nie chciało ci się zajrzeć do linka podanego JEDEN POST WYŻEJ!!! Przejaw totalnego lenistwa i postawy roszczeniowej! Nic, tylko ostrzeżenie.


Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Samochody Serwis -> Samochody Zabezpieczenia -> Czy da się podpiąć alarm pod centralke Votex ?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Alarm Votex w Audi A4 (18)
MERCEDES A-KLASA jak podpiąć alarm pod centralny zamek (3)
Audi A3 - Votex - Centralny zamek Votex przestał działać (1)
Alarm hunter. Czy to jest dobry wybór? Czy można podpiąć czujnik wstrząsu? (2)
Alarm samochodowy - jak podłączyć centralke (1)
Vw LT 2002/2003r czy jest tam szyna can? i jak podpiąć alarm (9)
podpiecie alarmu pod centralke BMW E34 (1)
Schemat kabla rs232 pod centralke kme (1)
Akumulator Bosch S4 60Ah czy można podpiąć pod prostownik? (11)
Jak podłączyć siłownik master pod centralke alarmu? (7)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.065 seconds

elektroda.pl temat RSS