Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Szukam -> jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r
Autor
Wiadomość
pawelzzz
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 22 Wrz 2004
Posty: 8

Post#1 Post autora tematu 18 Paź 2006 12:39   

jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


wiem ze to glupia sprawa ale naprawde nie moge sobie z tym poradzic, pewnie juz ktos to robił i moglby mi pomoc pawelzzz(malpa)poczta.onet.pl
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Paź 2006 12:39   





Powrót do góry
   
tesla.pl
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 13 Wrz 2004
Posty: 106

Post#2 18 Paź 2006 14:25   

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


Poszukaj manuala do swojego auta jeśli tu Ci nikt nie pomoże. W tej książce znajdziesz opis każdego szczegółu Twojego auta.

Pozdrawiam
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Paź 2006 14:25   





Powrót do góry
   
Gość
Poziom 26
Poziom 26





Post#3 18 Paź 2006 14:38   

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


wsadza się blaszki pomiedzy panel a kokpit.Zawsze pozostają po tym paskudne slady.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Paź 2006 14:38   





Powrót do góry
   
łosiu
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 09 Sty 2007
Posty: 89
Miasto: koniuszki

Post#4 11 Sty 2007 13:44   

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


jeśli masz radio wbudowane w kokpit to wystarczy z kilku stron podważyć jakimś nożykiem i wyjdzie.
Powrót do góry
   
reedfilu
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 08 Lis 2007
Posty: 10
Miasto: Stadniki woj. małopolskie

Post#5 09 Lis 2007 22:10   

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


otwierz klapke od kasety, wloz tam reke i ciagnij wez noz cienki i bardzo plaski w wloz go z lewej i z z prawej strony okolo 2cm od podstawy radia. Tam sa zaczepy z ktorych powinno wyskoczyc. ja wyciagalem radio 10 razy i nie mam zadnych sladow. tylko potrzebny plaski nozyk. pozdrawiam
Powrót do góry
   
jawiczka
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 15 Lis 2007
Posty: 682
Miasto: Gniezno

Post#6 15 Lis 2007 01:10   

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


Co do wyciągania fabrycznego radia w fiacie bravo/brawa to są serwisowe przyżądy którymi bez problemowo wyciągasz radio, ja je posiadam, ale jeśli ktoś ich nie ma, a radio raz na ruski rok po coś chce wyjąć, proponuje jechać do najbliższego serwisu fiata, i powinni wyjąć je za gratisa lub też za przysłowiowe piwo.

:D :D:D:D:D
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 15 Lis 2007 01:10   





Powrót do góry
   
slowmot
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 13 Lut 2004
Posty: 274

Post#7 15 Lis 2007 01:22   

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


Jeśli nie chcesz połamać tego radia ,to posłuchaj rady elektrita.Kup klucze i wtedy wyciągaj.Klucz jest blaszany w kształcie litery U gdzie końce krawędzi są z zatrzaskiem.Z radością obserwuje takich którzy próbują wyciągać radia gołymi rękami uwierzcie mi -jest to niezła zabawa
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Szukam -> jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak wyciagnac radio w celice (2)
Interfejs do fiata bravo z 95r. (2)
Problem z odpaleniem fiata bravo 1,4 95 r. (3)
Kupno fiata bravo - 2.0 HGT? (3)
Potrzebuje pomocy z licznikiem do fiata bravo , (1)
Problem z zapalaniem silnika od fiata bravo (26)
Zamiennik alternatora do Fiata Bravo 1.6 16V (4)
Dwa modele silników Fiata Bravo 1,6 16v?? (1)
Fiat Bravo - jak wymontować radio? (3)
Jak wymontowac fabryczne radio z fiata brawy? (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.062 seconds

elektroda.pl temat RSS 

opony