Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Cars Search -> jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r
Author
Message
pawelzzz
Poziom 4
Poziom 4


Joined: 22 Sep 2004
Posts: 8

Post#1 Post from the author of the topic 18 Oct 2006 12:39   

jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


wiem ze to glupia sprawa ale naprawde nie moge sobie z tym poradzic, pewnie juz ktos to robił i moglby mi pomoc pawelzzz(malpa)poczta.onet.pl

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Oct 2006 12:39   





Back to top
   
tesla.pl
Poziom 12
Poziom 12


Joined: 13 Sep 2004
Posts: 106

Post#2 18 Oct 2006 14:25   

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


Poszukaj manuala do swojego auta jeśli tu Ci nikt nie pomoże. W tej książce znajdziesz opis każdego szczegółu Twojego auta.

Pozdrawiam

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Oct 2006 14:25   





Back to top
   
Removed






Post#3 18 Oct 2006 14:38   

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


wsadza się blaszki pomiedzy panel a kokpit.Zawsze pozostają po tym paskudne slady.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Oct 2006 14:38   





Back to top
   
łosiu
Poziom 12
Poziom 12


Joined: 09 Jan 2007
Posts: 89
Location: koniuszki

Post#4 11 Jan 2007 12:44   

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


jeśli masz radio wbudowane w kokpit to wystarczy z kilku stron podważyć jakimś nożykiem i wyjdzie.

Helpful message? + -

Back to top
   
reedfilu
Poziom 4
Poziom 4


Joined: 08 Nov 2007
Posts: 10
Location: Stadniki woj. małopolskie

Post#5 09 Nov 2007 21:10   

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


otwierz klapke od kasety, wloz tam reke i ciagnij wez noz cienki i bardzo plaski w wloz go z lewej i z z prawej strony okolo 2cm od podstawy radia. Tam sa zaczepy z ktorych powinno wyskoczyc. ja wyciagalem radio 10 razy i nie mam zadnych sladow. tylko potrzebny plaski nozyk. pozdrawiam

Helpful message? + -

Back to top
   
jawiczka
Poziom 19
Poziom 19


Joined: 15 Nov 2007
Posts: 676
Location: Gniezno

Post#6 15 Nov 2007 00:10   

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


Co do wyciągania fabrycznego radia w fiacie bravo/brawa to są serwisowe przyżądy którymi bez problemowo wyciągasz radio, ja je posiadam, ale jeśli ktoś ich nie ma, a radio raz na ruski rok po coś chce wyjąć, proponuje jechać do najbliższego serwisu fiata, i powinni wyjąć je za gratisa lub też za przysłowiowe piwo.

Very Happy Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 15 Nov 2007 00:10   





Back to top
   
slowmot
Poziom 16
Poziom 16


Joined: 13 Feb 2004
Posts: 274

Post#7 15 Nov 2007 00:22   

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


Jeśli nie chcesz połamać tego radia ,to posłuchaj rady elektrita.Kup klucze i wtedy wyciągaj.Klucz jest blaszany w kształcie litery U gdzie końce krawędzi są z zatrzaskiem.Z radością obserwuje takich którzy próbują wyciągać radia gołymi rękami uwierzcie mi -jest to niezła zabawa

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Cars Search -> jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r
Page 1 of 1
Similar topics
Jak wyciagnac radio w celice (2)
Interfejs do fiata bravo z 95r. (2)
Problem z odpaleniem fiata bravo 1,4 95 r. (3)
Kupno fiata bravo - 2.0 HGT? (3)
Potrzebuje pomocy z licznikiem do fiata bravo , (1)
Problem z zapalaniem silnika od fiata bravo (26)
Zamiennik alternatora do Fiata Bravo 1.6 16V (4)
Dwa modele silników Fiata Bravo 1,6 16v?? (1)
Fiat Bravo - jak wymontować radio? (3)
Jak wymontowac fabryczne radio z fiata brawy? (2)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.053 seconds

elektroda.pl topic RSS feed