Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Samochody Serwis -> Samochody Szukam ->jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
pawelzzz
Poziom 4
Poziom 4
Dołączył: 22 Wrz 2004
Posty: 8
pawelzzz
Poziom 4
Post#1 18 Paź 2006 12:39  Autor tematu   

jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


wiem ze to glupia sprawa ale naprawde nie moge sobie z tym poradzic, pewnie juz ktos to robił i moglby mi pomoc pawelzzz(malpa)poczta.onet.pl

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
tesla.pl
Poziom 12
Poziom 12
Dołączył: 13 Wrz 2004
Posty: 106
Pomógł: 3
tesla.pl
Poziom 12
Post#2 18 Paź 2006 14:25    

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


Poszukaj manuala do swojego auta jeśli tu Ci nikt nie pomoże. W tej książce znajdziesz opis każdego szczegółu Twojego auta.

Pozdrawiam

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Usunięty

Usunięty
Post#3 18 Paź 2006 14:38    

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


wsadza się blaszki pomiedzy panel a kokpit.Zawsze pozostają po tym paskudne slady.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
łosiu
Poziom 12
Poziom 12
Miasto: koniuszki
Dołączył: 09 Sty 2007
Posty: 89
Pomógł: 1
Ocena postów: 1
łosiu
Poziom 12
Post#4 11 Sty 2007 12:44    

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


jeśli masz radio wbudowane w kokpit to wystarczy z kilku stron podważyć jakimś nożykiem i wyjdzie.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
reedfilu
Poziom 6
Poziom 6
Miasto: Stadniki woj. małopolskie
Dołączył: 08 Lis 2007
Posty: 19
reedfilu
Poziom 6
Post#5 09 Lis 2007 21:10    

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


otwierz klapke od kasety, wloz tam reke i ciagnij wez noz cienki i bardzo plaski w wloz go z lewej i z z prawej strony okolo 2cm od podstawy radia. Tam sa zaczepy z ktorych powinno wyskoczyc. ja wyciagalem radio 10 razy i nie mam zadnych sladow. tylko potrzebny plaski nozyk. pozdrawiam

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
jawiczka
Poziom 19
Poziom 19
Miasto: Gniezno
Dołączył: 15 Lis 2007
Posty: 675
Pomógł: 74
Ocena postów: 55
jawiczka
Poziom 19
Post#6 15 Lis 2007 00:10    

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


Co do wyciągania fabrycznego radia w fiacie bravo/brawa to są serwisowe przyżądy którymi bez problemowo wyciągasz radio, ja je posiadam, ale jeśli ktoś ich nie ma, a radio raz na ruski rok po coś chce wyjąć, proponuje jechać do najbliższego serwisu fiata, i powinni wyjąć je za gratisa lub też za przysłowiowe piwo.

:D :D:D:D:D

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
slowmot
Poziom 16
Poziom 16
Dołączył: 13 Lut 2004
Posty: 274
Pomógł: 19
slowmot
Poziom 16
Post#7 15 Lis 2007 00:22    

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


Jeśli nie chcesz połamać tego radia ,to posłuchaj rady elektrita.Kup klucze i wtedy wyciągaj.Klucz jest blaszany w kształcie litery U gdzie końce krawędzi są z zatrzaskiem.Z radością obserwuje takich którzy próbują wyciągać radia gołymi rękami uwierzcie mi -jest to niezła zabawa

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Samochody Serwis -> Samochody Szukam -> jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak wyciagnac radio w celice (2)
Interfejs do fiata bravo z 95r. (2)
Problem z odpaleniem fiata bravo 1,4 95 r. (3)
Kupno fiata bravo - 2.0 HGT? (3)
Potrzebuje pomocy z licznikiem do fiata bravo , (1)
Problem z zapalaniem silnika od fiata bravo (26)
Zamiennik alternatora do Fiata Bravo 1.6 16V (4)
Dwa modele silników Fiata Bravo 1,6 16v?? (1)
Fiat Bravo - jak wymontować radio? (3)
Jak wymontowac fabryczne radio z fiata brawy? (2)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.061 seconds

elektroda.pl temat RSS