Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


  Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Cars Search ->jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
pawelzzz
Level 9
Joined: 22 Sep 2004
Posts: 8
pawelzzz
Level 9
Post#1 18 Oct 2006 12:39  Topic author   

jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


wiem ze to glupia sprawa ale naprawde nie moge sobie z tym poradzic, pewnie juz ktos to robił i moglby mi pomoc pawelzzz(malpa)poczta.onet.pl

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
tesla.pl
Level 12
Joined: 13 Sep 2004
Posts: 105
Helped: 3
tesla.pl
Level 12
Post#2 18 Oct 2006 14:25    

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


Poszukaj manuala do swojego auta jeśli tu Ci nikt nie pomoże. W tej książce znajdziesz opis każdego szczegółu Twojego auta.

Pozdrawiam

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Removed
Removed
Post#3 18 Oct 2006 14:38    

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


wsadza się blaszki pomiedzy panel a kokpit.Zawsze pozostają po tym paskudne slady.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
łosiu
Level 12
Location: koniuszki
Joined: 09 Jan 2007
Posts: 89
Helped: 1
Post rating: 1
łosiu
Level 12
Post#4 11 Jan 2007 12:44    

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


jeśli masz radio wbudowane w kokpit to wystarczy z kilku stron podważyć jakimś nożykiem i wyjdzie.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
reedfilu
Level 8
Location: Stadniki woj. małopolskie
Joined: 08 Nov 2007
Posts: 24
reedfilu
Level 8
Post#5 09 Nov 2007 21:10    

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


otwierz klapke od kasety, wloz tam reke i ciagnij wez noz cienki i bardzo plaski w wloz go z lewej i z z prawej strony okolo 2cm od podstawy radia. Tam sa zaczepy z ktorych powinno wyskoczyc. ja wyciagalem radio 10 razy i nie mam zadnych sladow. tylko potrzebny plaski nozyk. pozdrawiam

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
jawiczka
Level 27
Location: Gniezno
Joined: 15 Nov 2007
Posts: 829
Helped: 102
Post rating: 87
jawiczka
Level 27
Post#6 15 Nov 2007 00:10    

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


Co do wyciągania fabrycznego radia w fiacie bravo/brawa to są serwisowe przyżądy którymi bez problemowo wyciągasz radio, ja je posiadam, ale jeśli ktoś ich nie ma, a radio raz na ruski rok po coś chce wyjąć, proponuje jechać do najbliższego serwisu fiata, i powinni wyjąć je za gratisa lub też za przysłowiowe piwo.

:D :D:D:D:D

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
slowmot
Level 18
Joined: 13 Feb 2004
Posts: 274
Helped: 19
Post rating: 2
slowmot
Level 18
Post#7 15 Nov 2007 00:22    

Re: jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r


Jeśli nie chcesz połamać tego radia ,to posłuchaj rady elektrita.Kup klucze i wtedy wyciągaj.Klucz jest blaszany w kształcie litery U gdzie końce krawędzi są z zatrzaskiem.Z radością obserwuje takich którzy próbują wyciągać radia gołymi rękami uwierzcie mi -jest to niezła zabawa

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Cars Search -> jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r
Page 1 of 1

Similar topics to jak wyciagnac radio z fiata bravo '98r

Jak wyciagnac radio w celice (2)
Interfejs do fiata bravo z 95r. (2)
Problem z odpaleniem fiata bravo 1,4 95 r. (3)
Kupno fiata bravo - 2.0 HGT? (3)
Potrzebuje pomocy z licznikiem do fiata bravo , (1)
Problem z zapalaniem silnika od fiata bravo (26)
Zamiennik alternatora do Fiata Bravo 1.6 16V (4)
Dwa modele silników Fiata Bravo 1,6 16v?? (1)
Fiat Bravo - jak wymontować radio? (3)
Jak wymontowac fabryczne radio z fiata brawy? (2)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.059 seconds