Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Vw alpha. Jak wprowadzić kod do radia?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RadiaSamochodowe Serwis -> Vw alpha. Jak wprowadzić kod do radia?
Autor
Wiadomość
Kwasu20
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 29 Maj 2005
Posty: 87
Miasto: Ostrowiec Św.

Post#1 Post autora tematu 16 Lis 2006 14:27   

Vw alpha


Jak wprowadzic kod do wyzej wymienionego radia. (radio wyglada jak na zdjeciu ponizej)

Załączniki: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 16 Lis 2006 14:27   





Powrót do góry
   
SlaweK
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 19 Lut 2002
Posty: 11913
Miasto: Oborniki Śląskie

Post#2 16 Lis 2006 14:55   

Re: Vw alpha


Wcisnąć TA i TP i przytrzymać 5 sek.

SławeK
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RadiaSamochodowe Serwis -> Vw alpha. Jak wprowadzić kod do radia?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
RADIO ALPHA! W jaki sposób wprowadzić kod do radia? (4)
alpha i kod ale nie wiem jak wprowadzić ten kod (4)
Jak wprowadzić kod radio Alpha w VW Polo (2)
Jak wprowadzić kod-radio Alpha CC 1HO035156 Blaupunkt-Werke (2)
Xantia kod do radia. Na wyświetlaczu ----. Jak teraz mam wprowadzić kod? (9)
Ford fiesta 98 - jak wprowadzić kod do radia? (2)
jak wprowadzić kod radia citroen jumper (2)
Jak wprowadzić kod do radia w Lagunie II Cli.. (2)
Jak wprowadzić kod do radia Blaupunkt ACM5450 (4)
Jak wprowadzić kod do radia clarion w almerze (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.059 seconds

elektroda.pl temat RSS