Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jakie napięcie na płytce wzmacniacza?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Radiotechnika Serwis ->Jakie napięcie na płytce wzmacniacza? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Sprzęt detektywistyczny
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
maniutek43
Poziom 12
Miasto: ZSE Rzeszów
Dołączył: 28 Maj 2006
Posty: 92
Ocena postów: 1
maniutek43
Poziom 12
Post#1 19 Lis 2006 18:11  Autor tematu   

Jakie napiecie


Witam jakie pownno być napięcie na płytce wzmacnaicza(taj w zamontowanej w antenie)jest to zwykała antena siatkowa

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
SP5IT
Zasłużony dla elektroda
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 7201
Pomógł: 704
SP5IT
Zasłużony dla elektroda
Post#2 19 Lis 2006 18:21    

Re: Jakie napiecie


9-12V
Michał

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
gimof
Poziom 27
Miasto: JO82LN
Dołączył: 05 Mar 2005
Posty: 1305
Pomógł: 50
Ocena postów: 7
gimof
Poziom 27
Post#3 19 Lis 2006 18:24    

Re: Jakie napiecie


12V +\- 2V

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Radiotechnika Serwis -> Jakie napięcie na płytce wzmacniacza?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Pioneer KEH-2500 - podświetlenie - jakie napięcie na płytce? (2)
Jakie powinno być napięcie zasilania wzmacniacza 300w? (11)
Radmor 5102 TE - Za małe napięcie na płytce PPN (4)
Urwany druk na płytce drukowanej wzmacniacza logitech x-230 (2)
Jakie szerokości ścieżek na płytce drukowanej? (4)
Jak dobrać ładowarke? Do baterii. Jakie napięcie? Jakie zasilanie? (2)
Napięcie 0,13V na wyjściu wzmacniacza (8)
Trafo do wzmacniacza--> za wysokie napięcie (6)
Napięcie na wyjściu wzmacniacza Pioneer A-450R (9)
Unitra Merkury napięcie na wejściu wzmacniacza. (17)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.109 seconds

elektroda.pl temat RSS