FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

przerywacz zasilania

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Advertisements and Business Electronics -> przerywacz zasilania
Author
Poziom 9
Poziom 9

Post#1 Post from the author of the topic 21 Nov 2006 22:23   

przerywacz zasilania

Witam .Mam wielka prośbę.Potrzebuje aby ktoś kto zna sie na elektronice wykonał dla mnie wyłacznik(przerywacz) zasilania.Ma działać w napieciu 12V (w aucie) obciażenie moze max 1A pozebuje aby odcinał przepływ pradu co 30min,45min i 60min na około5-10sek i ponownie wł przepływ.Oczywiscie chętnie zapłace za rozwiazanie mojego problemu.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 21 Nov 2006 22:23   

Back to top

Bonkot
Poziom 23
Poziom 23

Post#2 22 Nov 2006 10:46   

Re: przerywacz zasilania

Witam
Jak rozumiem chcesz zrobić sobie dodatkowe zabezpieczenie samochodu, które wyłączałoby zasilanie w określonych odstępach czasu, chociaż według mnie jest to zabezpieczenia bardzo wątpliwej skuteczności jeśli chciałbyś dowiedzieć się więcej o systemach zabezpieczających zajrzyj tu: http://www.edw.com.pl/index.php?module=ContentExpress&file=index&func=display&ceid=77&meid=54
Trochę za mało informacji podałeś, by można było rozpocząć projekt, a mianowicie: do jakiego typu samochodu (jaki typ silnika –benzyna czy olej napędowy), praca urządzenia na postoju (silnik wyłączony) czy w czasie jazdy, czy te czasy mają postępować po sobie w kolejności takiej jakie podałeś, czy są to czasy średnie, bo to może całkowicie zmienić założenia projektowe.
Pozdrawiam.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 22 Nov 2006 10:46   

Back to top

kkmlyn
Poziom 9
Poziom 9

Post#3 Post from the author of the topic 22 Nov 2006 11:59   

to urzadzenie ma wł webasto niezależne ogrzewanie w aucie
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 22 Nov 2006 11:59   

Back to top

MICHAŁ6201
Poziom 14
Poziom 14

Post#4 23 Nov 2006 11:43   

Do kkmlyn.
Wysłałem ci oferte takiego sterownika opartego na procku na pw. jeśli nie doszła to prosze o kontakt.
Pozdrawiam wszystkich
Michał
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Advertisements and Business Electronics -> przerywacz zasilania
Page 1 of 1

Page generation time: 0.375 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed