FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Rozkodowanie radia samochodowego

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Car Radio Service -> Rozkodowanie radia samochodowego
Author
Poziom 3
Poziom 3

Post#1 Post from the author of the topic 27 Jul 2003 19:01   

Rozkodowanie radia samochodowego

Mam pytanie co jest potrzebne do rozkodowywania radia samochodowego, gdyż przez moje ręce przechodzi dośc duża ilośc, a sam do konca nie wiem jak to sie robi. :oops:
Co bym potrzebował
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 27 Jul 2003 19:01   

Back to top

kamyczek
Poziom 21
Poziom 21

Post#2 27 Jul 2003 19:22   

Po pierwsze rozkodowanie radi to dość skomplkowana sprawa dla nie elektronika potrzebna jest spora wiedza i spore zaplecze programatory i to cała paczka i jeszcze dokumentacja . Po drugie piszesz tak jak byś sam te radia zdobywał i to w mało legalny sposób badz trafiały do ciebie z takiego źródła a to najmniej paserstwo za to sa 1-3 lata pudła albo poprawczaka powiem ci że tak czy siak gra jest nie warta swieczki chyba że kupisz sobie kalkulator który i tak nie robi wszystkiego a kosztuje ze dwa tys . Jeśli jesteś młodym elektronikiem zajmij się chociażby programowaniem w bascomie a ta wiedza da ci spore pieniądze i to na długo
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 27 Jul 2003 19:22   

Back to top

SlaweK
Poziom 26
Poziom 26

Post#3 27 Jul 2003 20:33   

Zgadzam się z poprzednikiem. A jak już naprawdę musisz to dogadaj się z kims w pobliżu kto zna się na tym i zrobi to szybko i tanio. Szkoda psuć radii a mimo pozorów nie jest to takie proste jak myślą ci którzy niewiele potrafią. Frycowe kosztuje, sprzęt też sporo a wiedza jest bezcenna. A koszt naprawy po uszkodzeniu przez marnego elektronika jest bardzo duży i niezawsze opłacalny i możliwy.

Poszukaj kogoś, choćby na tym forum kto jest blisko. Ja mieszkam na granicy Wielkopolski i Dolnego Śląska a Blaupunkty potrafie rozkodować na odległość.

SławeK

PS. Czasem warto przy rejestracji napisać skąd się jest.
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Car Radio Service -> Rozkodowanie radia samochodowego
Page 1 of 1
Similar topics
rozkodowanie radia Phillips car 400 w Oplu (2)
Rozkodowanie Radia VDO CDR 2005 z Opla (44)
Rozkodowanie radia,Renault Scenic (7)
Rozkodowanie radia Skoda symphony (1)
Rozkodowanie starego radia hisawa ;P (2)
Rozkodowanie radia z Peugota (2)
rozkodowanie radia (1)
Rozkodowanie radia samochodowego Blaupunkt (7)
panel do radia samochodowego (5)
Podłączenie radia samochodowego (4)

Page generation time: 0.098 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed