Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



OpenOffice, jeszcze raz. Dodanie ikonki z indeksami.


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software ->OpenOffice, jeszcze raz. Dodanie ikonki z indeksami. Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
roman35
Poziom 14
Poziom 14
Miasto: G-ce
Dołączył: 12 Mar 2006
Posty: 181
Pomógł: 29
Ocena postów: 3
roman35
Poziom 14
Post#1 08 Gru 2006 10:42  Autor tematu   

OpenOffice,jeszcze raz.


Nie mogę sobie poradzić z dodaniem ikonki "indeks dolny","indeks górny"w programie OpenOffice Writer
Ja wiem ,że z klawiatury można to zrobić Ctrl+Shift+B ,Ctrl+Shift+P.
Chciałbym dodać te skróty do paska narzędzi,czy jest taka możliwość?.
Proszę o wyrozumiałość przesiadłem się z Worda.

P.s. OpenOffice 2.0.2

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Kadiszon
Poziom 10
Poziom 10
Dołączył: 22 Wrz 2004
Posty: 49
Pomógł: 1
Kadiszon
Poziom 10
Post#2 08 Gru 2006 11:52Pomocny post    

Re: OpenOffice,jeszcze raz.


Na pasku standardowym (bogrubienie, pochylenie itp), z prawej strony jest trojkaciak:) kliknac/wybrac widoczne przyciski i tam zaznaczyc index gorny i index dolny lub inne:)

jest to na 100% w OO 2.0

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
roman35
Poziom 14
Poziom 14
Miasto: G-ce
Dołączył: 12 Mar 2006
Posty: 181
Pomógł: 29
Ocena postów: 3
roman35
Poziom 14
Post#3 08 Gru 2006 12:04  Autor tematu   

Re: OpenOffice,jeszcze raz.


Dzięki Ci serdeczne.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software -> OpenOffice, jeszcze raz. Dodanie ikonki z indeksami.
Strona 1 z 1
Podobne tematy
OpenOffice.org czy OpenOffice.ux.pl a może inny (9)
Bios jeszcze raz (2)
HP 3820 raz jeszcze (19)
WLAN jeszcze raz (2)
Vectra, jeszcze raz... (10)
KX-P6500 Panasonic raz jeszcze (6)
Usuwanie skrótu raz jeszcze (8)
kompresja VIDEO jeszcze raz.... (9)
Rozdzielacz LAN, raz jeszcze. (2)
wentylatory w kompie raz jeszcze (3)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.071 seconds

elektroda.pl temat RSS