Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Jeep grand cherokee procedura wprowadzania kodu


  Main Page -> Forum Index -> Car Radio Service -> Beginners Car Radio ->Jeep grand cherokee procedura wprowadzania kodu Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
btomi
Level 15
Location: Londyn
Joined: 01 Nov 2006
Posts: 221
Helped: 14
Post rating: 2
btomi
Level 15
Post#1 08 Jan 2007 01:38  Topic author   

Jeep grand cherokee procedura wprowadzania kodu


mam pytanko wie moze ktos jaka jest procedura wprowadzenia kodu do radia w jeepie grand cherokee 98r. dzieki

Helpful post? + +1
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
grzestv
Level 28
Location: Warszawa
Joined: 04 Oct 2005
Posts: 915
Helped: 113
Post rating: 22
grzestv
Level 28
Post#2 08 Jan 2007 08:29Helpful post    

Re: jeep grand cherokee


wprowadzasz przyciskami numerycznymi i jeżeli kod jest dobry to radio się się włączy

Helpful post? + +1
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
btomi
Level 15
Location: Londyn
Joined: 01 Nov 2006
Posts: 221
Helped: 14
Post rating: 2
btomi
Level 15
Post#3 13 Jan 2007 23:31  Topic author   

Re: jeep grand cherokee


dziki za podpowiedz zadzialoalo klijent zadowolony. dziki jeszcze raz.

Helpful post? + 0
Back to top
matek17
Level 1
Joined: 04 Jan 2009
Posts: 1
matek17
Level 1
Post#4 04 Jan 2009 14:25    

Re: jeep grand cherokee


witam wiem,ze trzeba wprowadzacx cyferkami ale jak mam kod 2827 to jak go wprowadzic?po nacisnieciu 2 odrazu przeskakuje na nastepna pole i naciskam np 4 i chcialbym ja jakos zmienic na 8 no ale przeskakuje znowy na nastepne pole(3 z kolei cyferke):/i co z tym zrobic?boje sie probowac duzo razy zeby nie zablokowac na stale radia bo po 2 razach wyskoczyl komunikat (wait 2hr) czyli zeby odczekac 2 godziny:/pomozcie jak wiece co z tym zrobic z gory dzieki.pozdrawiam

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
remus1
Level 10
Location: warszawa
Joined: 30 May 2007
Posts: 10
Helped: 1
remus1
Level 10
Post#5 21 Jan 2010 11:25    

Re: jeep grand cherokee


klikasz jedynka dwa razy wyskoczy 2 potem 2 odpowiednia ilosc razy potem 3i tak do 4 pozdrawiam:)

Helpful post? + 0
Back to top
mikla_m
Level 8
Location: Konstancin
Joined: 14 Mar 2009
Posts: 13
mikla_m
Level 8
Post#6 13 Aug 2010 22:27    

Re: jeep grand cherokee


Kupiłem granda i po włączeniu radia pojawia sie wait 2hr. jak dotychczas nie miałem okazji przebywać w aucie 2h wiec chciałbym zapytać co się stanie jak odczekam te 2 godz. Jak dalej postępować, aby wprowadzić kod?
Z góry dzięki

Helpful post? + 0
Back to top
Removed
Removed
Post#7 13 Aug 2010 22:48    

Re: jeep grand cherokee


Kluczyk w pozuję ACC, czekać dwie godziny, nie bawić się radiem i kluczykiem.
Po tym czasie wyskoczy monit CODE, o podajesz kod z klawiatury, na tej samej zasadzie co cyfry do kalkulatora. Masz 3 próby chyba, później znowu przerwa 2 godziny. Dotyczy GC ZJ.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
mikla_m
Level 8
Location: Konstancin
Joined: 14 Mar 2009
Posts: 13
mikla_m
Level 8
Post#8 14 Aug 2010 09:45    

Re: jeep grand cherokee


Dzięki,
powalczę
Pzdr

Helpful post? + 0
Back to top
mikla_m
Level 8
Location: Konstancin
Joined: 14 Mar 2009
Posts: 13
mikla_m
Level 8
Post#9 16 Aug 2010 11:42    

Re: jeep grand cherokee


Niestety nie udało się. pierwsza cyfra kodu to dwójka, więc wcisnąłem dwa razy jedynkę. Niestety pojawiły się na ekranie dwie jedynki. Robię to pierwszy raz w życiu, więc poproszę może bardziej łopatologicznie.
Dzięki

Helpful post? + 0
Back to top
Elektroniczek
Level 21
Joined: 15 Jun 2010
Posts: 404
Helped: 41
Post rating: 11
Elektroniczek
Level 21
Post#10 16 Aug 2010 12:03    

Re: jeep grand cherokee


Miałeś napisane łopatologicznie. Jak masz pierwszą cyfrę 2 to naciskasz 2 a nie dwa razy 1...

Helpful post? + 0
Back to top
mikla_m
Level 8
Location: Konstancin
Joined: 14 Mar 2009
Posts: 13
mikla_m
Level 8
Post#11 16 Aug 2010 13:08    

Re: jeep grand cherokee


staram się uwaznie czytać, ale może coś nie łapię

Cytuję post powyżej:
"klikasz jedynka dwa razy wyskoczy 2 potem 2 odpowiednia ilosc razy potem 3i tak do 4 "

jak mam spowodować, aby wyskoczyła na przykład 7 na pierwszej pozycji, gdy mam klawisze od 1 do 6?

Helpful post? + 0
Back to top
mikla_m
Level 8
Location: Konstancin
Joined: 14 Mar 2009
Posts: 13
mikla_m
Level 8
Post#12 16 Aug 2010 21:20    

Re: jeep grand cherokee


Okazało się, że w tym modelu kody składają się z cyfr od 1 do 6 (dostałem błedny od poprzedniego właściciela). Z pomocą ASO uzyskałem właściwy i wprowadziłem w normalny sposób
Pzdr

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> Car Radio Service -> Beginners Car Radio -> Jeep grand cherokee procedura wprowadzania kodu
Page 1 of 1

Similar topics to jeep grand cherokee procedura wprowadzania kodu

Philips 22 DC 720 procedura wprowadzania kodu? (3)
cara FORD 4000rds procedura wprowadzania kodu (2)
Jeep Grand Cherokee - gdzie zamontować antenę? (4)
Jeep grand Cherokee radio Peiying trzaski (1)
Philips 22 DC 720 nie można wprowadzania kodu? (1)
Panasonic 1267 - jak wywołać sekwencję wprowadzania kodu? (1)
VW Priemium audio. NIe można wywołać wprowadzania kodu. (1)
Ford FD6006E. Ponownie przechodzi w stan wprowadzania kodu. (2)
Suzuki IGNIS jak wejść w tryb wprowadzania kodu (3)
procedura wbijania kodu Clarion PU-1570A-peugeot (4)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.078 seconds