Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Jeep grand cherokee procedura wprowadzania kodu


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Car Radio Service -> Beginners Car Radio -> Jeep grand cherokee procedura wprowadzania kodu
Author
Message
btomi
Poziom 15
Poziom 15


Joined: 01 Nov 2006
Posts: 222
Location: Londyn

Post#1 Post from the author of the topic 08 Jan 2007 01:38   

Jeep grand cherokee procedura wprowadzania kodu


mam pytanko wie moze ktos jaka jest procedura wprowadzenia kodu do radia w jeepie grand cherokee 98r. dzieki

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 08 Jan 2007 01:38   





Back to top
   
grzestv
Poziom 20
Poziom 20


Joined: 04 Oct 2005
Posts: 915
Location: Warszawa

Post#2 08 Jan 2007 08:29helpful post - solution   

Re: jeep grand cherokee


wprowadzasz przyciskami numerycznymi i jeżeli kod jest dobry to radio się się włączy

Helpful message? + -

Back to top
   
btomi
Poziom 15
Poziom 15


Joined: 01 Nov 2006
Posts: 222
Location: Londyn

Post#3 Post from the author of the topic 13 Jan 2007 23:31   

Re: jeep grand cherokee


dziki za podpowiedz zadzialoalo klijent zadowolony. dziki jeszcze raz.

Helpful message? + -

Back to top
   
matek17
Poziom 1
Poziom 1


Joined: 04 Jan 2009
Posts: 1

Post#4 04 Jan 2009 14:25   

Re: jeep grand cherokee


witam wiem,ze trzeba wprowadzacx cyferkami ale jak mam kod 2827 to jak go wprowadzic?po nacisnieciu 2 odrazu przeskakuje na nastepna pole i naciskam np 4 i chcialbym ja jakos zmienic na 8 no ale przeskakuje znowy na nastepne pole(3 z kolei cyferke):/i co z tym zrobic?boje sie probowac duzo razy zeby nie zablokowac na stale radia bo po 2 razach wyskoczyl komunikat (wait 2hr) czyli zeby odczekac 2 godziny:/pomozcie jak wiece co z tym zrobic z gory dzieki.pozdrawiam

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 04 Jan 2009 14:25   





Back to top
   
remus1
Poziom 4
Poziom 4


Joined: 30 May 2007
Posts: 10
Location: warszawa

Post#5 21 Jan 2010 11:25   

Re: jeep grand cherokee


klikasz jedynka dwa razy wyskoczy 2 potem 2 odpowiednia ilosc razy potem 3i tak do 4 pozdrawiam:)

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 21 Jan 2010 11:25   





Back to top
   
mikla_m
Poziom 5
Poziom 5


Joined: 14 Mar 2009
Posts: 13
Location: Konstancin

Post#6 13 Aug 2010 22:27   

Re: jeep grand cherokee


Kupiłem granda i po włączeniu radia pojawia sie wait 2hr. jak dotychczas nie miałem okazji przebywać w aucie 2h wiec chciałbym zapytać co się stanie jak odczekam te 2 godz. Jak dalej postępować, aby wprowadzić kod?
Z góry dzięki

Helpful message? + -

Back to top
   
Removed






Post#7 13 Aug 2010 22:48   

Re: jeep grand cherokee


Kluczyk w pozuję ACC, czekać dwie godziny, nie bawić się radiem i kluczykiem.
Po tym czasie wyskoczy monit CODE, o podajesz kod z klawiatury, na tej samej zasadzie co cyfry do kalkulatora. Masz 3 próby chyba, później znowu przerwa 2 godziny. Dotyczy GC ZJ.

Helpful message? + -

Back to top
   
mikla_m
Poziom 5
Poziom 5


Joined: 14 Mar 2009
Posts: 13
Location: Konstancin

Post#8 14 Aug 2010 09:45   

Re: jeep grand cherokee


Dzięki,
powalczę
Pzdr

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 14 Aug 2010 09:45   





Back to top
   
mikla_m
Poziom 5
Poziom 5


Joined: 14 Mar 2009
Posts: 13
Location: Konstancin

Post#9 16 Aug 2010 11:42   

Re: jeep grand cherokee


Niestety nie udało się. pierwsza cyfra kodu to dwójka, więc wcisnąłem dwa razy jedynkę. Niestety pojawiły się na ekranie dwie jedynki. Robię to pierwszy raz w życiu, więc poproszę może bardziej łopatologicznie.
Dzięki

Helpful message? + -

Back to top
   
Elektroniczek
Poziom 17
Poziom 17


Joined: 15 Jun 2010
Posts: 404

Post#10 16 Aug 2010 12:03   

Re: jeep grand cherokee


Miałeś napisane łopatologicznie. Jak masz pierwszą cyfrę 2 to naciskasz 2 a nie dwa razy 1...

Helpful message? + -

Back to top
   
mikla_m
Poziom 5
Poziom 5


Joined: 14 Mar 2009
Posts: 13
Location: Konstancin

Post#11 16 Aug 2010 13:08   

Re: jeep grand cherokee


staram się uwaznie czytać, ale może coś nie łapię

Cytuję post powyżej:
"klikasz jedynka dwa razy wyskoczy 2 potem 2 odpowiednia ilosc razy potem 3i tak do 4 "

jak mam spowodować, aby wyskoczyła na przykład 7 na pierwszej pozycji, gdy mam klawisze od 1 do 6?

Helpful message? + -

Back to top
   
mikla_m
Poziom 5
Poziom 5


Joined: 14 Mar 2009
Posts: 13
Location: Konstancin

Post#12 16 Aug 2010 21:20   

Re: jeep grand cherokee


Okazało się, że w tym modelu kody składają się z cyfr od 1 do 6 (dostałem błedny od poprzedniego właściciela). Z pomocą ASO uzyskałem właściwy i wprowadziłem w normalny sposób
Pzdr

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Car Radio Service -> Beginners Car Radio -> Jeep grand cherokee procedura wprowadzania kodu
Page 1 of 1
Similar topics
Philips 22 DC 720 procedura wprowadzania kodu? (3)
cara FORD 4000rds procedura wprowadzania kodu (2)
Jeep Grand Cherokee - gdzie zamontować antenę? (4)
Jeep grand Cherokee radio Peiying trzaski (1)
Philips 22 DC 720 nie można wprowadzania kodu? (1)
Panasonic 1267 - jak wywołać sekwencję wprowadzania kodu? (1)
VW Priemium audio. NIe można wywołać wprowadzania kodu. (1)
Ford FD6006E. Ponownie przechodzi w stan wprowadzania kodu. (2)
Suzuki IGNIS jak wejść w tryb wprowadzania kodu (3)
procedura wbijania kodu Clarion PU-1570A-peugeot (4)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.032 seconds

elektroda.pl topic RSS feed