Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jeep grand cherokee procedura wprowadzania kodu


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RadiaSamochodowe Serwis -> RadiaSamochodowe Początkujący -> Jeep grand cherokee procedura wprowadzania kodu
Autor
Wiadomość
btomi
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 01 Lis 2006
Posty: 219
Miasto: Londyn

Post#1 Post autora tematu 08 Sty 2007 02:38   

Jeep grand cherokee procedura wprowadzania kodu


mam pytanko wie moze ktos jaka jest procedura wprowadzenia kodu do radia w jeepie grand cherokee 98r. dzieki
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 08 Sty 2007 02:38   





Powrót do góry
   
grzestv
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 04 Paź 2005
Posty: 918
Miasto: Warszawa

Post#2 08 Sty 2007 09:29pomocny post - solucja   

Re: jeep grand cherokee


wprowadzasz przyciskami numerycznymi i jeżeli kod jest dobry to radio się się włączy
Powrót do góry
   
btomi
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 01 Lis 2006
Posty: 219
Miasto: Londyn

Post#3 Post autora tematu 14 Sty 2007 00:31   

Re: jeep grand cherokee


dziki za podpowiedz zadzialoalo klijent zadowolony. dziki jeszcze raz.
Powrót do góry
   
matek17
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 04 Sty 2009
Posty: 1

Post#4 04 Sty 2009 15:25   

Re: jeep grand cherokee


witam wiem,ze trzeba wprowadzacx cyferkami ale jak mam kod 2827 to jak go wprowadzic?po nacisnieciu 2 odrazu przeskakuje na nastepna pole i naciskam np 4 i chcialbym ja jakos zmienic na 8 no ale przeskakuje znowy na nastepne pole(3 z kolei cyferke):/i co z tym zrobic?boje sie probowac duzo razy zeby nie zablokowac na stale radia bo po 2 razach wyskoczyl komunikat (wait 2hr) czyli zeby odczekac 2 godziny:/pomozcie jak wiece co z tym zrobic z gory dzieki.pozdrawiam
Powrót do góry
   
remus1
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 30 Maj 2007
Posty: 10
Miasto: warszawa

Post#5 21 Sty 2010 12:25   

Re: jeep grand cherokee


klikasz jedynka dwa razy wyskoczy 2 potem 2 odpowiednia ilosc razy potem 3i tak do 4 pozdrawiam:)
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 21 Sty 2010 12:25   





Powrót do góry
   
mikla_m
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 14 Mar 2009
Posty: 13
Miasto: Konstancin

Post#6 13 Sie 2010 22:27   

Re: jeep grand cherokee


Kupiłem granda i po włączeniu radia pojawia sie wait 2hr. jak dotychczas nie miałem okazji przebywać w aucie 2h wiec chciałbym zapytać co się stanie jak odczekam te 2 godz. Jak dalej postępować, aby wprowadzić kod?
Z góry dzięki
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 13 Sie 2010 22:27   





Powrót do góry
   
Gość
Poziom 26
Poziom 26





Post#7 13 Sie 2010 22:48   

Re: jeep grand cherokee


Kluczyk w pozuję ACC, czekać dwie godziny, nie bawić się radiem i kluczykiem.
Po tym czasie wyskoczy monit CODE, o podajesz kod z klawiatury, na tej samej zasadzie co cyfry do kalkulatora. Masz 3 próby chyba, później znowu przerwa 2 godziny. Dotyczy GC ZJ.
Powrót do góry
   
mikla_m
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 14 Mar 2009
Posty: 13
Miasto: Konstancin

Post#8 14 Sie 2010 09:45   

Re: jeep grand cherokee


Dzięki,
powalczę
Pzdr
Powrót do góry
   
mikla_m
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 14 Mar 2009
Posty: 13
Miasto: Konstancin

Post#9 16 Sie 2010 11:42   

Re: jeep grand cherokee


Niestety nie udało się. pierwsza cyfra kodu to dwójka, więc wcisnąłem dwa razy jedynkę. Niestety pojawiły się na ekranie dwie jedynki. Robię to pierwszy raz w życiu, więc poproszę może bardziej łopatologicznie.
Dzięki
Powrót do góry
   
Elektroniczek
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 409

Post#10 16 Sie 2010 12:03   

Re: jeep grand cherokee


Miałeś napisane łopatologicznie. Jak masz pierwszą cyfrę 2 to naciskasz 2 a nie dwa razy 1...
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 16 Sie 2010 12:03   





Powrót do góry
   
mikla_m
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 14 Mar 2009
Posty: 13
Miasto: Konstancin

Post#11 16 Sie 2010 13:08   

Re: jeep grand cherokee


staram się uwaznie czytać, ale może coś nie łapię

Cytuję post powyżej:
"klikasz jedynka dwa razy wyskoczy 2 potem 2 odpowiednia ilosc razy potem 3i tak do 4 "

jak mam spowodować, aby wyskoczyła na przykład 7 na pierwszej pozycji, gdy mam klawisze od 1 do 6?
Powrót do góry
   
mikla_m
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 14 Mar 2009
Posty: 13
Miasto: Konstancin

Post#12 16 Sie 2010 21:20   

Re: jeep grand cherokee


Okazało się, że w tym modelu kody składają się z cyfr od 1 do 6 (dostałem błedny od poprzedniego właściciela). Z pomocą ASO uzyskałem właściwy i wprowadziłem w normalny sposób
Pzdr
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RadiaSamochodowe Serwis -> RadiaSamochodowe Początkujący -> Jeep grand cherokee procedura wprowadzania kodu
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Suzuki IGNIS jak wejść w tryb wprowadzania kodu (3)
Ford FD6006E. Ponownie przechodzi w stan wprowadzania kodu. (2)
VW Priemium audio. NIe można wywołać wprowadzania kodu. (1)
Panasonic 1267 - jak wywołać sekwencję wprowadzania kodu? (1)
Philips 22 DC 720 nie można wprowadzania kodu? (1)
Jeep grand Cherokee radio Peiying trzaski (1)
Jeep Grand Cherokee - gdzie zamontować antenę? (4)
cara FORD 4000rds procedura wprowadzania kodu (2)
Philips 22 DC 720 procedura wprowadzania kodu? (3)
procedura wbijania kodu Clarion PU-1570A-peugeot (4)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.049 seconds

elektroda.pl temat RSS