Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

instalacja Analogx Proxy

Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda -> Sieci, Internet -> instalacja Analogx Proxy
Angielska wersja
Autor Wiadomość
jaros1
Poziom 9
Poziom 9

Miasto: Wrocław

Post 25 Mar 2007 14:16   

instalacja Analogx Proxy

Droga Redakcjo :)

Wyczytałem na tym Forum że do uzyskania podłączenia internetu do Palmtopa za pomocą komputera PC należy na PC- cie zainstalować Analogx Proxy. Ściągałem ten program z kilku źródeł (wersja 4.14) ale żaden się nie zainstalował. Nawet nie drgnął. Czy jest jeszcze jakiś myk którego nie wykonałem przed instalacją tego programiku ?
Mój komp : laptop IBM T23 z Windows XP HE + SP2 (legal :))
PDA : Casio E-125
Nawiasem mówiąc, nie udało mi się uzyskać dostępu do internetu na PDA mimo iż starałem się zastosować wszelkie porady z tego świetnego (trochę cukruję :)) forum.

pozdrawiam Jarek
Powrót do góry

mbo
Poziom 26
Poziom 26

Miasto: Włocławek

Post 26 Mar 2007 10:46   

Re: instalacja Analogx Proxy

Napisz dokładnie co ustawiałeś - sprawa się wtedy wyjaśni.
Powrót do góry

Google
AdSense
Google Adsense

Post 26 Mar 2007 10:46   

Powrót do góry

jaros1
Poziom 9
Poziom 9

Miasto: Wrocław

Post 26 Mar 2007 17:46   

Re: instalacja Analogx Proxy

Analog Proxy juz mi sie udało zainstalować, poprostu trzeba było wyłączyć firewalla na czas instalacji. Niestety net i tak nie działa.
Standardowo zainstalowałem AC na PC- cie. Następnie dodałem nowy klucz do rejestru PDA- USB Dial. Całość ustawień zgodnie z stroną.
Nie wiem co ma być ustawione w Analog Proxy bo znalazlem jeszcze TAKĄ stronę i jaki ma być ten numer sieci.

pozdrawiam Jarek
Powrót do góry

Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda -> Sieci, Internet -> instalacja Analogx Proxy
Strona 1 z 1

[ Page generation time: 0.411 seconds ]

Regulamin || Administrator || Moderatorzy || Nasze bannery || Kontakt
elektroda.pl temat RSS