Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Oryginalna lista kanałów Cyfry+


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> Oryginalna lista kanałów Cyfry+
Autor
Wiadomość
vince4all
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 03 Kwi 2007
Posty: 3
Miasto: wawa

Post#1 Post autora tematu 03 Kwi 2007 19:30   

Oryginalna lista kanałów Cyfry+


Witam!
Jestem posiadaczem dekodera Pioneer 1630, oraz pełnego pakietu Cyfry+, przez swoją nieuwagę przy "edycji kanałów" usunąłem wszystkie kanały... :) Czy jest jakaś szansa bym odzyskał poprzednią oryginalną listę kanałów od Cyfry+? tzn. 1-tvp1, 2-tvp2 etc. Gdyż jak "szukam wszystko" to kanały są poustawiane w dziwnej kolejności, po prostu jest ogromny bałagan. Dodam jeszcze iż jestem nowym posiadaczem Cyfry+, zielonym niczym sałata na polu, dekoder nie jest oryginalnie wzięty od Cyfry, bo użyłem splittera do podzielenia sygnału na dwa TV, ten dekoder o którym piszę zamówiony był z allegro, miał jakąś tam listę kanałów, a teraz dzięki mnie nie ma żadnej :) Co w tej sytuacji muszę zrobić bym odzyskał oryginalną listę kanałów C+?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 03 Kwi 2007 19:30   





Powrót do góry
   
ul1002
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 26 Paź 2004
Posty: 1423
Miasto: Gliwice

Post#2 03 Kwi 2007 20:04   

Re: Oryginalna lista kanałów Cyfry+


Więc pewnie masz nieoryginalny soft , potrzebny bedzie program MES (Media sat Editor Studio ) kabel RS232 1:1 (przedłużacz do starej myszy ) oraz lista kanałów .

Mes i instrukcja http://upload.dvhk.pl/archiwum.php?action=search&order=name&srt=yes

Listy do pioneerów http://upload.dvhk.pl/content.php?id=75962
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 03 Kwi 2007 20:04   





Powrót do góry
   
vince4all
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 03 Kwi 2007
Posty: 3
Miasto: wawa

Post#3 Post autora tematu 03 Kwi 2007 20:25   

Re: Oryginalna lista kanałów Cyfry+


pierwszy link nie działa pusta strona się pojawiła :/

Dodano po 11 [minuty]:

Dostałem w zestawie taki kabelek

Oryginalna lista kanałów Cyfry+

będzie dobry?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 03 Kwi 2007 20:25   





Powrót do góry
   
Lidzia
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 18 Maj 2004
Posty: 975
Miasto: Mysłowice

Post#4 03 Kwi 2007 20:30   

Re: Oryginalna lista kanałów Cyfry+


http://www.sat-4-all.com/board/index.php?showtopic=17426
Tu jest opis na dole do mesa jaki co razem z foto nie nadaje sie ma być męsko damski a ty masz nulmodem krosowany
http://laki.dvhk.pl/faq/bc1630com.htm tu masz wzór
Powrót do góry
   
ul1002
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 26 Paź 2004
Posty: 1423
Miasto: Gliwice

Post#5 03 Kwi 2007 20:39   

Re: Oryginalna lista kanałów Cyfry+


Kabel niedobry , ten co masz to do linkowania komputerów (nullmodem)

Tu masz MES MES

Instrukcja http://faq.dvb-board-pl.com/index.php?id=85,0,0,1,0,0
Powrót do góry
   
Edo78
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 04 Kwi 2007
Posty: 5
Miasto: Frankfurt

Post#6 04 Kwi 2007 14:03   

Re: Oryginalna lista kanałów Cyfry+


vince4all napisał:
Witam!
Jestem posiadaczem dekodera Pioneer 1630, oraz pełnego pakietu Cyfry+, przez swoją nieuwagę przy "edycji kanałów" usunąłem wszystkie kanały... :) Czy jest jakaś szansa bym odzyskał poprzednią oryginalną listę kanałów od Cyfry+? tzn. 1-tvp1, 2-tvp2 etc. Gdyż jak "szukam wszystko" to kanały są poustawiane w dziwnej kolejności, po prostu jest ogromny bałagan. Dodam jeszcze iż jestem nowym posiadaczem Cyfry+, zielonym niczym sałata na polu, dekoder nie jest oryginalnie wzięty od Cyfry, bo użyłem splittera do podzielenia sygnału na dwa TV, ten dekoder o którym piszę zamówiony był z allegro, miał jakąś tam listę kanałów, a teraz dzięki mnie nie ma żadnej :) Co w tej sytuacji muszę zrobić bym odzyskał oryginalną listę kanałów C+?


Witam KOL @vince4all
Podejżewam że masz soft orginał na pionku??????
Jeśli wyszukasz kanały z nieba bedziesz miał liste orginał. Szukaj kanałów wybierając CYFRA2 i szybkie wyszukiwanie jak znajdziesz zainstaluj kanały. Powiniem wyskoczyć monit czy dokonać aktualizacji listy kanałów potwierdz i wyszukaj ponownie. Tak wyszukane kanały beda posortowane tak jak powinno być w tunku na orginale.

SERDECZNE POZDRO :D:D:D EDEK GlobalSat
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> Oryginalna lista kanałów Cyfry+
Strona 1 z 1



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.055 seconds

elektroda.pl temat RSS