Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Oryginalna lista kanałów Cyfry+


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis ->Oryginalna lista kanałów Cyfry+ Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
vince4all
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: wawa
Dołączył: 03 Kwi 2007
Posty: 3
vince4all
Poziom 2
Post#1 03 Kwi 2007 19:30  Autor tematu   

Oryginalna lista kanałów Cyfry+


Witam!
Jestem posiadaczem dekodera Pioneer 1630, oraz pełnego pakietu Cyfry+, przez swoją nieuwagę przy "edycji kanałów" usunąłem wszystkie kanały... :) Czy jest jakaś szansa bym odzyskał poprzednią oryginalną listę kanałów od Cyfry+? tzn. 1-tvp1, 2-tvp2 etc. Gdyż jak "szukam wszystko" to kanały są poustawiane w dziwnej kolejności, po prostu jest ogromny bałagan. Dodam jeszcze iż jestem nowym posiadaczem Cyfry+, zielonym niczym sałata na polu, dekoder nie jest oryginalnie wzięty od Cyfry, bo użyłem splittera do podzielenia sygnału na dwa TV, ten dekoder o którym piszę zamówiony był z allegro, miał jakąś tam listę kanałów, a teraz dzięki mnie nie ma żadnej :) Co w tej sytuacji muszę zrobić bym odzyskał oryginalną listę kanałów C+?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
ul1002
Poziom 22
Poziom 22
Miasto: Gliwice
Dołączył: 26 Paź 2004
Posty: 1636
Pomógł: 135
Ocena postów: 9
ul1002
Poziom 22
Post#2 03 Kwi 2007 20:04    

Re: Oryginalna lista kanałów Cyfry+


Więc pewnie masz nieoryginalny soft , potrzebny bedzie program MES (Media sat Editor Studio ) kabel RS232 1:1 (przedłużacz do starej myszy ) oraz lista kanałów .

Mes i instrukcja http://upload.dvhk.pl/archiwum.php?action=search&order=name&srt=yes

Listy do pioneerów http://upload.dvhk.pl/content.php?id=75962

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
vince4all
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: wawa
Dołączył: 03 Kwi 2007
Posty: 3
vince4all
Poziom 2
Post#3 03 Kwi 2007 20:25  Autor tematu   

Re: Oryginalna lista kanałów Cyfry+


pierwszy link nie działa pusta strona się pojawiła :/

Dodano po 11 [minuty]:

Dostałem w zestawie taki kabelek

Oryginalna lista kanałów Cyfry+

będzie dobry?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Lidzia
Poziom 20
Poziom 20
Miasto: Mysłowice
Dołączył: 18 Maj 2004
Posty: 974
Pomógł: 107
Ocena postów: 4
Lidzia
Poziom 20
Post#4 03 Kwi 2007 20:30    

Re: Oryginalna lista kanałów Cyfry+


http://www.sat-4-all.com/board/index.php?showtopic=17426
Tu jest opis na dole do mesa jaki co razem z foto nie nadaje sie ma być męsko damski a ty masz nulmodem krosowany
http://laki.dvhk.pl/faq/bc1630com.htm tu masz wzór

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
ul1002
Poziom 22
Poziom 22
Miasto: Gliwice
Dołączył: 26 Paź 2004
Posty: 1636
Pomógł: 135
Ocena postów: 9
ul1002
Poziom 22
Post#5 03 Kwi 2007 20:39    

Re: Oryginalna lista kanałów Cyfry+


Kabel niedobry , ten co masz to do linkowania komputerów (nullmodem)

Tu masz MES MES

Instrukcja http://faq.dvb-board-pl.com/index.php?id=85,0,0,1,0,0

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Edo78
Poziom 3
Poziom 3
Miasto: Frankfurt
Dołączył: 04 Kwi 2007
Posty: 5
Edo78
Poziom 3
Post#6 04 Kwi 2007 14:03    

Re: Oryginalna lista kanałów Cyfry+


vince4all napisał:
Witam!
Jestem posiadaczem dekodera Pioneer 1630, oraz pełnego pakietu Cyfry+, przez swoją nieuwagę przy "edycji kanałów" usunąłem wszystkie kanały... :) Czy jest jakaś szansa bym odzyskał poprzednią oryginalną listę kanałów od Cyfry+? tzn. 1-tvp1, 2-tvp2 etc. Gdyż jak "szukam wszystko" to kanały są poustawiane w dziwnej kolejności, po prostu jest ogromny bałagan. Dodam jeszcze iż jestem nowym posiadaczem Cyfry+, zielonym niczym sałata na polu, dekoder nie jest oryginalnie wzięty od Cyfry, bo użyłem splittera do podzielenia sygnału na dwa TV, ten dekoder o którym piszę zamówiony był z allegro, miał jakąś tam listę kanałów, a teraz dzięki mnie nie ma żadnej :) Co w tej sytuacji muszę zrobić bym odzyskał oryginalną listę kanałów C+?


Witam KOL @vince4all
Podejżewam że masz soft orginał na pionku??????
Jeśli wyszukasz kanały z nieba bedziesz miał liste orginał. Szukaj kanałów wybierając CYFRA2 i szybkie wyszukiwanie jak znajdziesz zainstaluj kanały. Powiniem wyskoczyć monit czy dokonać aktualizacji listy kanałów potwierdz i wyszukaj ponownie. Tak wyszukane kanały beda posortowane tak jak powinno być w tunku na orginale.

SERDECZNE POZDRO :D:D:D EDEK GlobalSat

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> Oryginalna lista kanałów Cyfry+
Strona 1 z 1
Podobne tematy
lista kanałów dla cyfry+ ferguson fk6900 (4)
Lista kanałów do LinBox\'a 7817 CR dla Cyfry+ (2)
Lista kanałów cyfry+ - czym edytować i gdzie znaleźć (2)
DTF2 potrzebna oryginalna lista kanałow (4)
Lista kanałów. Program nie chce zapamiętać nowych kanałów. DSXEdit v.1.4. (4)
Lista kanałów do 1530. Szukam aktualnej listy kanałów. (2)
Philips DSX 6010/91a i oryginalna karta Cyfry+. Da się uruchomić kartę? (3)
Lista Cyfry+ na transponderze 12188 (1)
Philips DSX 6010 - lista do cyfry+ (5)
opticum 4060cx plus soft+lista programów cyfry (3)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.062 seconds

elektroda.pl temat RSS