Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



KUPIE PROSTOWNIK DIODOWY D WSK 175


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Ogłoszenia Elektronika ->KUPIE PROSTOWNIK DIODOWY D WSK 175 Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Wykrywacze metali i akcesoria
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
grusiak
Poziom 9
Miasto: Sulejówek
Dołączył: 03 Maj 2007
Posty: 33
grusiak
Poziom 9
Post#1 05 Maj 2007 16:34  Autor tematu   

KUPIE PROSTOWNIK DIODOWY D WSK 175


Witam. Kupie prostownik diodowy do motocykla WSK 175.

Załączniki:
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
jozefg
Zasłużony dla elektroda
Miasto: Olsztyn
Dołączył: 01 Sty 2003
Posty: 5479
Pomógł: 170
Ocena postów: 52
jozefg
Zasłużony dla elektroda
Post#2 05 Maj 2007 16:45    

Re: KUPIE PROSTOWNIK DIODOWY D WSK 175


Będzie problem - ale kup jakikolwiek mostek prostowniczy 5A 100V i po zmartwieniu... koszt kilku złotych, :)
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
grusiak
Poziom 9
Miasto: Sulejówek
Dołączył: 03 Maj 2007
Posty: 33
grusiak
Poziom 9
Post#3 05 Maj 2007 16:59  Autor tematu   

Re: KUPIE PROSTOWNIK DIODOWY D WSK 175


będzie też na 4 wyjścia? Bo własnie taki potrzebuje. a gdzie to kupić i do czego taki będzie jakbym miał w sklepie pytać?
Powrót do góry
vcc
Poziom 28
Miasto: Zwoleń
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1215
Pomógł: 76
Ocena postów: 27
vcc
Poziom 28
Post#4 05 Maj 2007 17:02    

Re: KUPIE PROSTOWNIK DIODOWY D WSK 175


W każdym sklepie z elektroniką, są to takie kostki z 4 nóżkami które są oznaczone, tzn. gdzie +, gdzie
-
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
grusiak
Poziom 9
Miasto: Sulejówek
Dołączył: 03 Maj 2007
Posty: 33
grusiak
Poziom 9
Post#5 05 Maj 2007 17:04  Autor tematu   

Re: KUPIE PROSTOWNIK DIODOWY D WSK 175


bo szukam tak naprawdę do starej hondy z lat 70tych

Dodano po 27 [sekundy]:

ok. dzieki wielkie.
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Błażej
Zasłużony dla elektroda
Miasto: Oława
Dołączył: 04 Paź 2003
Posty: 25308
Pomógł: 1892
Ocena postów: 235
Błażej
Zasłużony dla elektroda
Post#6 05 Maj 2007 17:06    

Re: KUPIE PROSTOWNIK DIODOWY D WSK 175


KAŻDY, dowolny mostek prostowniczy jednofazowy ma cztery wyprowadzenia: dwa wejścia na prąd zmienny (oznaczony falą) i wyjścia prądu wyprostowanego (+ i -). Ważne są tu parametry:prąd i napięcie maksymalne pracy. Parametry podane przez józefa wydają się wystarczające.
Powrót do góry
grusiak
Poziom 9
Miasto: Sulejówek
Dołączył: 03 Maj 2007
Posty: 33
grusiak
Poziom 9
Post#7 05 Maj 2007 17:45  Autor tematu   

Re: KUPIE PROSTOWNIK DIODOWY D WSK 175


Wyciągnąłem z jakiegoś starego prostownika MOSTEK KBPC-3510 35A 1000V, WANG, ale niestety nie jest napisane gdzie +/- i ~
za mocny powiadacie?

Załączniki:
Powrót do góry
vcc
Poziom 28
Miasto: Zwoleń
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1215
Pomógł: 76
Ocena postów: 27
vcc
Poziom 28
Post#8 05 Maj 2007 18:06    

Re: KUPIE PROSTOWNIK DIODOWY D WSK 175


Może być jak taki masz, a jak nie ma oznaczeń to musisz sprawdzić miernikiem na przewodzenie diod
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
jozefg
Zasłużony dla elektroda
Miasto: Olsztyn
Dołączył: 01 Sty 2003
Posty: 5479
Pomógł: 170
Ocena postów: 52
jozefg
Zasłużony dla elektroda
Post#9 05 Maj 2007 18:07    

Re: KUPIE PROSTOWNIK DIODOWY D WSK 175


Bardzo dobry - nie do zabicia!
Końcówki ustal za pomocą omomierza...
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
grusiak
Poziom 9
Miasto: Sulejówek
Dołączył: 03 Maj 2007
Posty: 33
grusiak
Poziom 9
Post#10 05 Maj 2007 19:28  Autor tematu   

Re: KUPIE PROSTOWNIK DIODOWY D WSK 175


BAAAARDZO DZIĘKUJĘ - sorry za wielkie litery, ale to wynikiem jest mojej wdzięczności...
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Ogłoszenia Elektronika -> KUPIE PROSTOWNIK DIODOWY D WSK 175
Strona 1 z 1
Podobne tematy
kupie prostownik (2)
Kupie prostownik do wózka widłowego 24V (1)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.161 seconds

elektroda.pl temat RSS