Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Nokia 6280 wprowadz kod ograniczeń


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Serwis ->Nokia 6280 wprowadz kod ograniczeń Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
marek.f27
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 06 Gru 2004
Posty: 29
Miasto: Poznan

marek.f27
Poziom 8
Post#1 18 Maj 2007 22:45  Autor tematu   

Nokia 6280 wprowadz kod ograniczeń


ze strony softgsm sciagnelem program BB5unlock robilem wedlug instruk.a teraz
telefon jak wkładam kartę IDEA simlock IDEA pisze wprowadz kod ograniczeń przed tym moim grzebaniem działało
zaś bez karty telefon się uruchomi

jaki kod wprowadzić czy wgranie softu coś pomoże gdzie mam szukać.
proszę o poradę.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Rusłan
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 15 Wrz 2006
Posty: 305
Miasto: Warszawa

Rusłan
Poziom 16
Post#2 18 Maj 2007 22:50    

Re: Nokia 6280 wprowadz kod ograniczeń


Przecież program by Dejan nie obsługuje 6280 więc nie rozumiem dlaczego zrobiłeś to mimo, że brak obsługi.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Wasz3k
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 25 Mar 2007
Posty: 673
Miasto: Janów Lubelski

Wasz3k
Poziom 19
Post#3 18 Maj 2007 22:51    

Re: Nokia 6280 wprowadz kod ograniczeń


Najprawdopodobniej ubiłeś certyfikat... Jeśli nie zrobiłeś backupu to tylko przeliczenie ask na rpl kosz około 100zł. + kalibracja telefonu zrobi to JAF lub Mt-Box

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
FranekDolas
Admin grupy GSM
Admin grupy GSM


Dołączył: 17 Wrz 2003
Posty: 4026
Miasto: Kamienna Góra

FranekDolas
Admin grupy GSM
Post#4 18 Maj 2007 23:13    

Re: Nokia 6280 wprowadz kod ograniczeń


Ten program jak już wszędzie jest opisane robi backup.Napisane również jest że nie robi 6280 a właściwie nie jest napisane że robi więc powiedz mi kolego po jaką ch****ę podłączałeś pod kabel ten telefon?Próbuj naprawić klikając Wr Backup do skutku a jak nie dasz rady to tak jak przedmówca pisze będziesz musiał zapłacić za naprawę certyfikatów.I bardzo dobrze...

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Serwis -> Nokia 6280 wprowadz kod ograniczeń
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Nokia 6280 kod ograniczeń (9)
nokia 6280 kod ograniczeń (7)
Nokia 5200 kod ograniczeń (6)
Nokia 6100, zmieniona polaryzacja, wprowadź kod ograniczeń. (6)
sagem my301x kod telefonu? wprowadz kod pocztowy (8)
Nokia 3100 kod ograniczeń? Jak wydobyć numery z telefonu? (9)
Kod ograniczający Nokia 6280 (10)
Kod zabezpieczający nokia 6280 (BB5) (13)
Nokia 6280 - kod zabezpieczający, JAFem nie wczytuje (12)
6310i. Kod ograniczeń sim (4)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.043 seconds

elektroda.pl temat RSS