Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Blokada numeru


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Serwis -> Blokada numeru
Autor
Wiadomość
csdark
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 17 Lis 2005
Posty: 137
Miasto: Siedlce

Post#1 Post autora tematu 27 Maj 2007 19:39   

Blokada numeru


Witam,
Mam pytanie odnośnie blokady numeru przychodzącego, chodzi o to że nie chcę aby pewien numer do mnie mogł sie dodzwonic. Powiedzmy ktos wybiera moj numer telefonu a otrzymuje informacje ze abonent jest niedostepny badz niema takiego numeru to samo tyczy sie smsów, czy wogole jest cos takiego mozliwe? Telefon mam w sieci Plus GSM a konkretniej MixPlus
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 27 Maj 2007 19:39   





Powrót do góry
   
newchief
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 02 Lip 2006
Posty: 1514
Miasto: Chrzanów

Post#2 27 Maj 2007 19:43   

Re: Blokada numeru


Z tego co wiem zaden operator nie oferuje takowej usługi, ale niektore telefony maja funkcje "Grup" i mozesz zablokowac nr dzowniacego ktory NIE znajduje sie w grupie. Czyli Tworzysz grupe dodajesz do niej wszystkich oprcz tego jednego nr i po sprawie. Napewno SE ma taka opcje - sam z niej korzystałem bo moja eks była bardzo nachalna;p
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 27 Maj 2007 19:43   





Powrót do góry
   
csdark
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 17 Lis 2005
Posty: 137
Miasto: Siedlce

Post#3 Post autora tematu 27 Maj 2007 19:46   

Re: Blokada numeru


Ale dzwoniacy bedzie miał normalny sygnał w słuchawce ? Tylko u mnie nie bedzie dzwoniło? Na takiej zasadzie to działa ?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 27 Maj 2007 19:46   





Powrót do góry
   
newchief
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 02 Lip 2006
Posty: 1514
Miasto: Chrzanów

Post#4 27 Maj 2007 19:48pomocny post - solucja   

Re: Blokada numeru


Z tego co pamietam bedzie mial "Zajete", z smsami nie pamietam jak jest chyba poprostu nie dochodzily. :)
Powrót do góry
   
csdark
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 17 Lis 2005
Posty: 137
Miasto: Siedlce

Post#5 Post autora tematu 27 Maj 2007 20:01   

Re: Blokada numeru


O i własnie o to mi chodzi :) Dzięki wielkie

Dodano po 11 [minuty]:

A jeszcze jedno pytanie, skoro mam utworzoną grupe oprócz tego jednego numeru, to inne numery nie bedące w tej grupie też będą miały sygnał zajety, czyli efekt nie bedzie taki jak bym chciał, byc może sie myle wiec jeśli mozesz mi to precyzyjniej wytłumaczyć będe bardzo wdzięczny.
Powrót do góry
   
arturbajerski
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 04 Lis 2006
Posty: 559
Miasto: Kujawsko Pomorskie PL

Post#6 28 Maj 2007 09:46   

Re: Blokada numeru


witam uzywalem kiedys takiej blokady dokladnie masz grupe i dany numer numery w tej grupie sa zablokowane niewszystkie telefony maja taka fukcje blokady nr.roznie tez bywa osoba dzwoniaca do ciebie ma nr zajety bodz odrazu rozlacza nie mozna sie dodzwonic tak to umnie bywalo:|
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Serwis -> Blokada numeru
Strona 1 z 1
Podobne tematy
blokada numeru w mixplusie (5)
Blokada numeru w Orange po kradziezy (9)
Blokada numeru - Nokia 6500 slide (17)
Blokada smsów TVP z numeru 7301 (9)
Blokada numeru 7400 - Czy jest możliwa (4)
Nokia 6300 blokada 1 numeru przy odbiorze (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.05 seconds

elektroda.pl temat RSS