Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Blokada numeru


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Serwis ->Blokada numeru Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
csdark
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 17 Lis 2005
Posty: 137
Miasto: Siedlce

csdark
Poziom 13
Post#1 27 Maj 2007 19:39  Autor tematu   

Blokada numeru


Witam,
Mam pytanie odnośnie blokady numeru przychodzącego, chodzi o to że nie chcę aby pewien numer do mnie mogł sie dodzwonic. Powiedzmy ktos wybiera moj numer telefonu a otrzymuje informacje ze abonent jest niedostepny badz niema takiego numeru to samo tyczy sie smsów, czy wogole jest cos takiego mozliwe? Telefon mam w sieci Plus GSM a konkretniej MixPlus

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
newchief
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 02 Lip 2006
Posty: 1512
Miasto: Chrzanów

newchief
Poziom 22
Post#2 27 Maj 2007 19:43    

Re: Blokada numeru


Z tego co wiem zaden operator nie oferuje takowej usługi, ale niektore telefony maja funkcje "Grup" i mozesz zablokowac nr dzowniacego ktory NIE znajduje sie w grupie. Czyli Tworzysz grupe dodajesz do niej wszystkich oprcz tego jednego nr i po sprawie. Napewno SE ma taka opcje - sam z niej korzystałem bo moja eks była bardzo nachalna;p

Czy wiadomość jest pomocna? + -1 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
csdark
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 17 Lis 2005
Posty: 137
Miasto: Siedlce

csdark
Poziom 13
Post#3 27 Maj 2007 19:46  Autor tematu   

Re: Blokada numeru


Ale dzwoniacy bedzie miał normalny sygnał w słuchawce ? Tylko u mnie nie bedzie dzwoniło? Na takiej zasadzie to działa ?

Czy wiadomość jest pomocna? + -2 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
newchief
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 02 Lip 2006
Posty: 1512
Miasto: Chrzanów

newchief
Poziom 22
Post#4 27 Maj 2007 19:48Pomocny post    

Re: Blokada numeru


Z tego co pamietam bedzie mial "Zajete", z smsami nie pamietam jak jest chyba poprostu nie dochodzily. Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + -3 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
csdark
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 17 Lis 2005
Posty: 137
Miasto: Siedlce

csdark
Poziom 13
Post#5 27 Maj 2007 20:01  Autor tematu   

Re: Blokada numeru


O i własnie o to mi chodzi Smile Dzięki wielkie

Dodano po 11 [minuty]:

A jeszcze jedno pytanie, skoro mam utworzoną grupe oprócz tego jednego numeru, to inne numery nie bedące w tej grupie też będą miały sygnał zajety, czyli efekt nie bedzie taki jak bym chciał, byc może sie myle wiec jeśli mozesz mi to precyzyjniej wytłumaczyć będe bardzo wdzięczny.

Czy wiadomość jest pomocna? + -2 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
arturbajerski
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 04 Lis 2006
Posty: 559
Miasto: Kujawsko Pomorskie PL

arturbajerski
Poziom 18
Post#6 28 Maj 2007 09:46    

Re: Blokada numeru


witam uzywalem kiedys takiej blokady dokladnie masz grupe i dany numer numery w tej grupie sa zablokowane niewszystkie telefony maja taka fukcje blokady nr.roznie tez bywa osoba dzwoniaca do ciebie ma nr zajety bodz odrazu rozlacza nie mozna sie dodzwonic tak to umnie bywalo:|

Czy wiadomość jest pomocna? + -1 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Serwis -> Blokada numeru
Strona 1 z 1
Podobne tematy
blokada numeru w mixplusie (5)
Blokada numeru w Orange po kradziezy (9)
Blokada numeru - Nokia 6500 slide (17)
Blokada smsów TVP z numeru 7301 (9)
Blokada numeru 7400 - Czy jest możliwa (4)
Nokia 6300 blokada 1 numeru przy odbiorze (2)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.044 seconds

elektroda.pl temat RSS