Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Zaktualizowałem OpenOffice i brak grafiki w Writerze.


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software ->Zaktualizowałem OpenOffice i brak grafiki w Writerze. Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
zorbek
Poziom 22
Poziom 22
Miasto: Hydrobudowa
Dołączył: 22 Lut 2003
Posty: 1577
Pomógł: 145
Ocena postów: 5
zorbek
Poziom 22
Post#1 15 Cze 2007 23:11  Autor tematu   

Zaktualizowałem OpenOffice i brak grafiki w Writerze.


Witam
Zaktualizowałem OpenOffica do wersji 2.0.2 i od tego momentu zamiast grafik pokazuje mi tylko nazwę tej grafiki.

Po eksporcie do PDF-a grafika jest jak powinna być, a w dokumentach OO jej nie ma.

Nie mogę znaleźć lekarstwa na ten problem. Może ktoś z kolegów wie co mogę mieć źle ustawione.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
TONI_2003
Moderator
Moderator
Miasto: Tychy
Dołączył: 02 Lip 2003
Posty: 10655
Pomógł: 1041
Ocena postów: 232
TONI_2003
Moderator
Post#2 16 Cze 2007 08:18Pomocny post    

Re: Zaktualizowałem OpenOffica i brak grafiki w Writerze.


zorbek napisał:
Witam
Zaktualizowałem OpenOffica do wersji 2.0.2 i od tego momentu zamiast grafik pokazuje mi tylko nazwę tej grafiki.

Witam ... chyba do wersji :
Zaktualizowałem OpenOffice  i brak grafiki w Writerze.
Czy pozwalałeś po aktualizacji łączyć się z internetem?
Oraz jaki format grafiki i w jaki sposób zostaje zamieszczany?
Zaktualizowałem OpenOffice  i brak grafiki w Writerze.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
bulba1
Poziom 19
Poziom 19
Dołączył: 04 Sie 2006
Posty: 789
Pomógł: 75
bulba1
Poziom 19
Post#3 16 Cze 2007 09:41    

Re: Zaktualizowałem OpenOffice i brak grafiki w Writerze.


Proponuję zamienic UX na org w wersji 2.2 moim zdaniem lepiej sie spisuje. Jedynie co trzeba zrobic to doinstalowac słowniki polskie bo w paczce ich nie ma. Ja z ta wersja nie miałem żadnych problemów na kilku komputerach

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
zorbek
Poziom 22
Poziom 22
Miasto: Hydrobudowa
Dołączył: 22 Lut 2003
Posty: 1577
Pomógł: 145
Ocena postów: 5
zorbek
Poziom 22
Post#4 16 Cze 2007 15:10  Autor tematu   

Re: Zaktualizowałem OpenOffice i brak grafiki w Writerze.


Mam tą wersję:
OpenOffice.org 2.0.2.
i nie mogę znaleźć gdzie mam włączyć wyświetlanie grafik:( Tą samą wersje zainstalowałem na WIN 98 SE i nie ma problemu:(

Nie pokazuje grafik ani jpg ani bmp, wstawiane przez "WSTAW OBRAZ"
W dokumentach w których są grafiki także nie są pokazywane:(

A program nie próbował się łączyć z internetem bo nie widzę go w zaporze

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
zorbek
Poziom 22
Poziom 22
Miasto: Hydrobudowa
Dołączył: 22 Lut 2003
Posty: 1577
Pomógł: 145
Ocena postów: 5
zorbek
Poziom 22
Post#5 17 Cze 2007 23:17  Autor tematu   

Re: Zaktualizowałem OpenOffice i brak grafiki w Writerze.


Problem sam się rozwiązał dzięki sile wyższej. Zanik napięcia, skonał dysk i po nowej instalacji systemu i OO
wszystko jest tak jak być powinno.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Zaktualizowałem OpenOffice i brak grafiki w Writerze.
Strona 1 z 1
Podobne tematy
OpenOffice.org czy OpenOffice.ux.pl a może inny (9)
Zaktualizowałem BIOS złą wersją. (13)
Samsung RF511 - Po wymianie grafiki w serwisie, brak grafiki w systemie. (8)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.079 seconds

elektroda.pl temat RSS