Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Kategoria: Kamery IP / Alarmy / Automatyka Bram
Montersi
Kategoria: Akumulatorki / Baterie / Ładowarki
  • #1 04 Lip 2007 11:21
    groovee
    Poziom 20  

    Witam!

    Czy udało się komuś wytropić błąd powodujący brak możliwości zalogowania na kopiarkę konica minolta bizhub 250 z IE?

    Pojawiło się to jakiś czas temu z aktualizacjami IE. Niezaktualizowny IE (nawet 7) wchodzi bez problemów. Z tego, co słyszałem od serwisantów, ten problem występuje nie tylko u mnie, ale nie wiem jaka poprawka czy tez ustawienie konfiguracji IE jest za to odpowiedzialna.

    Dla porównania firefox, a nawet lynx wchodzą bez problemów.

  • #2 04 Lip 2007 15:17
    djtomi2
    Poziom 16  

    nom cos takiego pod 7 sie dzieje ale dlaczego to niewiem

  • #3 05 Lip 2007 11:49
    groovee
    Poziom 20  

    To nie chodzi o IE7 czy 6.

    Mam 7, na której wszystko jest w porządku (Win2k3) i niedziałającą 6 (XP). W dodatku na tej 6 wcześniej na 100% było ok.

    Wydaje mi się, że któraś z poprawek microsoftu (sprzed 2-3 tyg) tak namieszała.

    Co ciekawe, bezpośrednie wejście na stronę kopiarki powoduje od razu błąd http#404. Po odświeżeniu tej strony pojawia się tytuł okna, podział na ramki, a dopiero próba załadowania treści tych ramek kończy się błędem (w tym przypadku napis "400 Bad Request" pojawia się podwójnie. (W opcjach zaawansowanych trzeba wyłączyć przyjazne komunikaty błędów)

  Szukaj w 4mln produktów
Przeglądaj produkty