Slawexs Poziom 13

|
21 Jul 2007 13:16 Palmtop MIO P550 + AUTOMAPA 3.9.3 |
|
|
|
witam od woczraj jestem szczesliwym posiadaczem Mio p550 gdzie wgrana jest automapa 3.9.3 ,jak narazie zabawa polega na poznawaniu funkcji automapy itd, no i tu cos namieszalem bo przy szukaniu miasta i podaniu adresu wyskakuje menu rozwiaja typu: ZNAJDZ NA MAPIE, POKAZ ULICE ,START,PRZEZ ,KONIEC , KONIEC START GPS no i ta ostatnia funkcja odpala wyznaczanie trasy i mozna jechac w droge ,ale cos chyba namieszalem bo teraz tylko w przypadku podania miasta moge wciasnac ta funkcje startu a w przypadku podania ulicy wszystkie funkcje poza POKAZ NA MAPIE sa nieaktywne i jedynie pokazuje mi ulice w danej miejscowosci ale nie prowadzi mnie z danego punktu w ktorym sie znajduje,co moze byc nie tak ? i problem drugi z Garminem 350: przy wgrwaniu nowych map ,otoz niby wszystko idzie zgodznie z planem,mapy wgrywam programem MapSource,mapy sa odblokowane, transmisja przebiega pomyslnie,zakonczona komunikatem sukcess,po czym przy wlaczeniu Garmina komunikat nie moge odblokowac Map i tak jakby sie nic nie wgralo.
|
|
laqula Poziom 11

|
27 Jul 2007 09:40 Re: Palmtop MIO P550 + AUTOMAPA 3.9.3 |
|
|
|
Funkcja "Koniec, start GPS" która rozpoczyna prowadzenie działa tylko jak podasz miejscowość, lub miejscowość, ulicę i numer domy. Jak podasz miejscowość i ulicę bez numeru to będziesz mógł wziąć tylko pokaż na mapie. A jak pokażesz na mapie to możesz przytrzymać rysik w dowolnym miejscu ulicy i wybrać z menu kontekstowego "Koniec, start GPS".
Tak bynajmniej jest w mojej wersji 3.9.7 ale one chyba nieznacznie się różnią.
|
|