Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



problem z stereo w amplitunerze rotel rx 802


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Audio Serwis ->problem z stereo w amplitunerze rotel rx 802 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
daro64
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 29 Sty 2006
Posty: 9

daro64
Poziom 4
Post#1 Post autora tematu 21 Lip 2007 21:52   

problem z stereo w amplitunerze rotel rx 802


Witam
Mam problem z amplitunerem rotel.
jest to szczytowy model rotela z roku hm......1976!!,wiec ma ponad 30 lat.
problem polega na tym że od jakiegoś czasu radio nie /łapie/ stereo,musze nie raz przejechać całą skale i pomalutku najechac na dowolną stacje aby załapalo,czasami się udaje a czasami nie(wiecej sie nie udaje).Czy to powazna usterka?Czy da sie to naprawić?J nie chodzi o to że mnie nie stać na nowy amplituner ale on gra naprawde rewelacyjnie.Gra razem z gramofonem ThorensTD 160 MK2.I poza tym piekny analog.Byłem na paru odsłuchach sprzętu ale za porównywalny dżwięk do mojego rotela nalezy wypłacić pare kzł.
Prosze o pomoc i podpowiedz czy opłaca sie go naprawiać?(części?)
Pozdrawiam Paweł

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 21 Lip 2007 21:52   



Powrót do góry
renegat...
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 13 Paź 2003
Posty: 654
Miasto: Koluszki , Łódź

renegat...
Poziom 19
Post#2 22 Lip 2007 10:34   

Re: problem z stereo w amplitunerze rotel rx 802


prawdopodobnie lekko rozstroiła ci sie głowica.Nalełżało by ja zestroic ponownie:-)
pozdrawiam
PK

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 22 Lip 2007 10:34   



Powrót do góry
kloss-j-23
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 02 Gru 2007
Posty: 2
Miasto: lodz

kloss-j-23
Poziom 2
Post#3 02 Gru 2007 23:43   

Re: problem z stereo w amplitunerze rotel rx 802


Mam ten sam problem co tu jest opisany czasem pokazuje stereo ale najczęściej łapie je między dwoma stacjami może ktoś z łodzi podejmie się naprawy mojego rotelka tylko iny model podaje model rotel rx-604

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Audio Serwis -> problem z stereo w amplitunerze rotel rx 802
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Samoczynne przełączanie stereo na mono w amplitunerze Denon (9)
Rotel AM/FM Stereo tuner RT-1025-funkcja MULTIPATH? (2)
Brak odbioru FM stereo i RDS w amplitunerze Onkyo R-811 RDS (3)
Problem z COAX IN w amplitunerze (12)
problem z elementami w amplitunerze luxman - HELP ! (11)
Problem z podłączeniem wejsc wizyjnych a amplitunerze kina (2)
problem z jednym kanalem w amplitunerze radmor 5102-te (5)
problem z temperaturą w amplitunerze harman kardon AVR445 (6)
rotel rx 1603 stereodekoder - problem (2)
Rotel rx-1010 Problem z przekaznikiem (4)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.047 seconds

elektroda.pl temat RSS