Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

problem z stereo w amplitunerze rotel rx 802


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Audio Service -> problem z stereo w amplitunerze rotel rx 802
Author
Message
daro64
Poziom 4
Poziom 4


Joined: 29 Jan 2006
Posts: 9

Post#1 Post from the author of the topic 21 Jul 2007 21:52   

problem z stereo w amplitunerze rotel rx 802


Witam
Mam problem z amplitunerem rotel.
jest to szczytowy model rotela z roku hm......1976!!,wiec ma ponad 30 lat.
problem polega na tym że od jakiegoś czasu radio nie /łapie/ stereo,musze nie raz przejechać całą skale i pomalutku najechac na dowolną stacje aby załapalo,czasami się udaje a czasami nie(wiecej sie nie udaje).Czy to powazna usterka?Czy da sie to naprawić?J nie chodzi o to że mnie nie stać na nowy amplituner ale on gra naprawde rewelacyjnie.Gra razem z gramofonem ThorensTD 160 MK2.I poza tym piekny analog.Byłem na paru odsłuchach sprzętu ale za porównywalny dżwięk do mojego rotela nalezy wypłacić pare kzł.
Prosze o pomoc i podpowiedz czy opłaca sie go naprawiać?(części?)
Pozdrawiam Paweł

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 21 Jul 2007 21:52   





Back to top
   
renegat...
Poziom 19
Poziom 19


Joined: 13 Oct 2003
Posts: 655
Location: Koluszki , Łódź

Post#2 22 Jul 2007 10:34   

Re: problem z stereo w amplitunerze rotel rx 802


prawdopodobnie lekko rozstroiła ci sie głowica.Nalełżało by ja zestroic ponownie:-)
pozdrawiam
PK

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 22 Jul 2007 10:34   





Back to top
   
kloss-j-23
Poziom 2
Poziom 2


Joined: 02 Dec 2007
Posts: 2
Location: lodz

Post#3 02 Dec 2007 23:43   

Re: problem z stereo w amplitunerze rotel rx 802


Mam ten sam problem co tu jest opisany czasem pokazuje stereo ale najczęściej łapie je między dwoma stacjami może ktoś z łodzi podejmie się naprawy mojego rotelka tylko iny model podaje model rotel rx-604

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Audio Service -> problem z stereo w amplitunerze rotel rx 802
Page 1 of 1
Similar topics
Samoczynne przełączanie stereo na mono w amplitunerze Denon (9)
Rotel AM/FM Stereo tuner RT-1025-funkcja MULTIPATH? (2)
Brak odbioru FM stereo i RDS w amplitunerze Onkyo R-811 RDS (3)
Problem z COAX IN w amplitunerze (12)
problem z elementami w amplitunerze luxman - HELP ! (11)
Problem z podłączeniem wejsc wizyjnych a amplitunerze kina (2)
problem z jednym kanalem w amplitunerze radmor 5102-te (5)
problem z temperaturą w amplitunerze harman kardon AVR445 (6)
rotel rx 1603 stereodekoder - problem (2)
Rotel rx-1010 Problem z przekaznikiem (4)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.044 seconds

elektroda.pl topic RSS feed