Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jak sprawdzic klucz w Vista Home Premium?


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Jak sprawdzic klucz w Vista Home Premium?
Autor
Wiadomość
zihen
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 10 Sty 2006
Posty: 163
Miasto: Kielce

Post#1 Post autora tematu 30 Lip 2007 11:23   

Jak sprawdzic klucz w Vista Home Premium?


Witam

Chciałem przeinstalowac mojemu kuzynowi "Viste". Jednak on zgubił gdzieś klucz. Istnieje program który umożliwa wyświetlenie tego klucza?

Zami
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 30 Lip 2007 11:23   





Powrót do góry
   
marek003
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 10 Wrz 2002
Posty: 3657
Miasto: Lublin

Post#2 30 Lip 2007 12:24   

Re: Jak sprawdzic klucz w Vista Home Premium?


Naklejka z kluczem i licencją powinna być przyklejona do obudowy. :)

Kiedyś (jak jeszcze nie było visty) do odczytu kluczy używałem Win Keyfindera z:

http://winkeyfinder.com

Sprawdz, może już jest aktualizacja.

Przed chwilą sprawdziłem. Jest tam oddzielny programik do visty - przetestuj.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Jak sprawdzic klucz w Vista Home Premium?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Vista Home Premium OEM - nie działa klucz aktywacyjny po wymianie dysku (2)
Windows Vista Home Premium a Windows Vista Ultimate klucz (3)
Kosz w Vista home premium - jak przywrócić (2)
Winows Vista Home Basic+ Laptop Asus jak odzyskać klucz (3)
Zdalny pulpit XP home edition <-> vista home premium (3)
Vista 32 Home Premium a Vista 64 Home Premium (9)
Vista Home Premium- co ze sterownikami? (4)
Instalacja Vista Home Premium (5)
Windows Vista Home Premium (6)
Problem z ikonami (vista home premium) (1)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.089 seconds

elektroda.pl temat RSS