Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probie...


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Serwis ->Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probie... Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
lfanek
Poziom 21
Poziom 21
Dołączył: 23 Sty 2006
Posty: 1138
Pomógł: 12
lfanek
Poziom 21
Post#1 17 Sie 2007 21:50  Autor tematu   

Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probie...


Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Nie moge sformatowac jej kodem bo sie resetuje jak chce wpisac cokolwiek :/. I takie podpytanie zeby nie zakladac drugiego tematu - czy boxem tornado blue majac hwk wgram jej polaka i sciagne locka ???

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Artech
Moderator - GSM
Moderator - GSM
Miasto: Lubelskie
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 5879
Pomógł: 259
Ocena postów: 7
Artech
Moderator - GSM
Post#2 17 Sie 2007 21:53    

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


jak chcesz wgrać pl i loka zdjąć to po co ci format program zrobi to za ciebie , tornado da sobie rade więc śmiało ..:D

Dodano po 45 [sekundy]:

masz w programie zakładkę format fs...

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
lfanek
Poziom 21
Poziom 21
Dołączył: 23 Sty 2006
Posty: 1138
Pomógł: 12
lfanek
Poziom 21
Post#3 17 Sie 2007 21:59  Autor tematu   

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


dobra ale to bylo pod pytanie. narazie szykuje zakup hwk wiec nie mam hwk. da rade to zrobic ???

wiec jak bede mial to bez problemu wgram pl i zdejme locka tornadem ???

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
adrianw
Poziom 19
Poziom 19
Miasto: Stalowa Wola
Dołączył: 16 Paź 2005
Posty: 783
Pomógł: 56
Ocena postów: 7
adrianw
Poziom 19
Post#4 18 Sie 2007 08:49    

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


lfanek napisał:
dobra ale to bylo pod pytanie. narazie szykuje zakup hwk wiec nie mam hwk. da rade to zrobic ???

wiec jak bede mial to bez problemu wgram pl i zdejme locka tornadem ???

TORNADO lub inny UFS z HWK (ORYGINAŁ) ściągnie jeszcze załeży jaka wersja rapa, pl no problemo

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
poochone
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda
Miasto: Będzin / Doncaster
Dołączył: 28 Maj 2005
Posty: 7413
Pomógł: 565
Ocena postów: 3
poochone
Zasłużony dla elektroda
Post#5 18 Sie 2007 09:52    

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


simloka sciagniesz programem od dejana a polaka normalnie bez hwk wgrasz jeszt w 17 wiem bo sam tak robilem

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
strdb940
Poziom 12
Poziom 12
Miasto: Międzyzdroje
Dołączył: 22 Wrz 2006
Posty: 86
Pomógł: 10
strdb940
Poziom 12
Post#6 29 Wrz 2007 12:51    

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


Witam. Zeby sformatowac telefon wystarczy nacisnac jednoczesnie zielona sluchawke gwiazdke i klawisz 3. Trzymajac je naciskamy wlacznik i tak trzymamy do pojawienia sie napisu nokia. Pozdrawiam.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Serwis -> Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probie...
Strona 1 z 1
Podobne tematy
problem z 6630 i probie flashowania jafem (2)
Nokia 6630 nie flashuje sie, laduje ale nie wlacza (6)
6630 rejestracja karty sim nie powiodła się ale nie zawsze (2)
Nokia 6630 pokazuje ładowanie, ale nie ładuje baterii (1)
6630 zasięg jest ale nie można się do mnie dodzwonić (3)
6630 po flashu padła, kasuje flasha, ale nic nie wgrywa. (8)
6300 uszkodzona przy probie simlocka (28)
p 900 samsung padl mi przy probie fleszowania (2)
Motorola V3i mryga przy probie włączenia!!! (3)
C65 przy probie wgrania softu komunikat (8)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.06 seconds

elektroda.pl temat RSS