Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probie...


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Serwis -> Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probie...
Autor
Wiadomość
lfanek
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 23 Sty 2006
Posty: 1135

Post#1 Post autora tematu 17 Sie 2007 21:50   

Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probie...


Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Nie moge sformatowac jej kodem bo sie resetuje jak chce wpisac cokolwiek :/. I takie podpytanie zeby nie zakladac drugiego tematu - czy boxem tornado blue majac hwk wgram jej polaka i sciagne locka ???
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sie 2007 21:50   





Powrót do góry
   
Artech
Moderator - GSM
Moderator - GSM


Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 5874
Miasto: Lubelskie

Post#2 17 Sie 2007 21:53   

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


jak chcesz wgrać pl i loka zdjąć to po co ci format program zrobi to za ciebie , tornado da sobie rade więc śmiało ..:D

Dodano po 45 [sekundy]:

masz w programie zakładkę format fs...
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sie 2007 21:53   





Powrót do góry
   
lfanek
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 23 Sty 2006
Posty: 1135

Post#3 Post autora tematu 17 Sie 2007 21:59   

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


dobra ale to bylo pod pytanie. narazie szykuje zakup hwk wiec nie mam hwk. da rade to zrobic ???

wiec jak bede mial to bez problemu wgram pl i zdejme locka tornadem ???
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sie 2007 21:59   





Powrót do góry
   
adrianw
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 16 Paź 2005
Posty: 783
Miasto: Stalowa Wola

Post#4 18 Sie 2007 08:49   

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


lfanek napisał:
dobra ale to bylo pod pytanie. narazie szykuje zakup hwk wiec nie mam hwk. da rade to zrobic ???

wiec jak bede mial to bez problemu wgram pl i zdejme locka tornadem ???

TORNADO lub inny UFS z HWK (ORYGINAŁ) ściągnie jeszcze załeży jaka wersja rapa, pl no problemo
Powrót do góry
   
poochone
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Dołączył: 28 Maj 2005
Posty: 7574
Miasto: Będzin / Doncaster

Post#5 18 Sie 2007 09:52   

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


simloka sciagniesz programem od dejana a polaka normalnie bez hwk wgrasz jeszt w 17 wiem bo sam tak robilem
Powrót do góry
   
strdb940
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 22 Wrz 2006
Posty: 85
Miasto: Międzyzdroje

Post#6 29 Wrz 2007 12:51   

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


Witam. Zeby sformatowac telefon wystarczy nacisnac jednoczesnie zielona sluchawke gwiazdke i klawisz 3. Trzymajac je naciskamy wlacznik i tak trzymamy do pojawienia sie napisu nokia. Pozdrawiam.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Serwis -> Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probie...
Strona 1 z 1
Podobne tematy
problem z 6630 i probie flashowania jafem (2)
Nokia 6630 nie flashuje sie, laduje ale nie wlacza (6)
6630 rejestracja karty sim nie powiodła się ale nie zawsze (2)
Nokia 6630 pokazuje ładowanie, ale nie ładuje baterii (1)
6630 zasięg jest ale nie można się do mnie dodzwonić (3)
6630 po flashu padła, kasuje flasha, ale nic nie wgrywa. (8)
6300 uszkodzona przy probie simlocka (28)
p 900 samsung padl mi przy probie fleszowania (2)
Motorola V3i mryga przy probie włączenia!!! (3)
C65 przy probie wgrania softu komunikat (8)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.058 seconds

elektroda.pl temat RSS