Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probie...


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Service -> Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probie...
Author
Message
lfanek
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 23 Jan 2006
Posts: 1142

Post#1 Post from the author of the topic 17 Aug 2007 21:50   

Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probie...


Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Nie moge sformatowac jej kodem bo sie resetuje jak chce wpisac cokolwiek :/. I takie podpytanie zeby nie zakladac drugiego tematu - czy boxem tornado blue majac hwk wgram jej polaka i sciagne locka ???

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Aug 2007 21:50   





Back to top
   
Artech
Moderator - GSM
Moderator - GSM


Joined: 20 Jan 2006
Posts: 5873
Location: Lubelskie

Post#2 17 Aug 2007 21:53   

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


jak chcesz wgrać pl i loka zdjąć to po co ci format program zrobi to za ciebie , tornado da sobie rade więc śmiało ..Very Happy

Dodano po 45 [sekundy]:

masz w programie zakładkę format fs...

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Aug 2007 21:53   





Back to top
   
lfanek
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 23 Jan 2006
Posts: 1142

Post#3 Post from the author of the topic 17 Aug 2007 21:59   

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


dobra ale to bylo pod pytanie. narazie szykuje zakup hwk wiec nie mam hwk. da rade to zrobic ???

wiec jak bede mial to bez problemu wgram pl i zdejme locka tornadem ???

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Aug 2007 21:59   





Back to top
   
adrianw
Poziom 19
Poziom 19


Joined: 16 Oct 2005
Posts: 783
Location: Stalowa Wola

Post#4 18 Aug 2007 08:49   

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


lfanek wrote:
dobra ale to bylo pod pytanie. narazie szykuje zakup hwk wiec nie mam hwk. da rade to zrobic ???

wiec jak bede mial to bez problemu wgram pl i zdejme locka tornadem ???

TORNADO lub inny UFS z HWK (ORYGINAŁ) ściągnie jeszcze załeży jaka wersja rapa, pl no problemo

Helpful message? + -

Back to top
   
poochone
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Joined: 28 May 2005
Posts: 7494
Location: Będzin / Doncaster

Post#5 18 Aug 2007 09:52   

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


simloka sciagniesz programem od dejana a polaka normalnie bez hwk wgrasz jeszt w 17 wiem bo sam tak robilem

Helpful message? + -

Back to top
   
strdb940
Poziom 12
Poziom 12


Joined: 22 Sep 2006
Posts: 86
Location: Międzyzdroje

Post#6 29 Sep 2007 12:51   

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


Witam. Zeby sformatowac telefon wystarczy nacisnac jednoczesnie zielona sluchawke gwiazdke i klawisz 3. Trzymajac je naciskamy wlacznik i tak trzymamy do pojawienia sie napisu nokia. Pozdrawiam.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Service -> Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probie...
Page 1 of 1
Similar topics
problem z 6630 i probie flashowania jafem (2)
Nokia 6630 nie flashuje sie, laduje ale nie wlacza (6)
6630 rejestracja karty sim nie powiodła się ale nie zawsze (2)
Nokia 6630 pokazuje ładowanie, ale nie ładuje baterii (1)
6630 zasięg jest ale nie można się do mnie dodzwonić (3)
6630 po flashu padła, kasuje flasha, ale nic nie wgrywa. (8)
6300 uszkodzona przy probie simlocka (28)
p 900 samsung padl mi przy probie fleszowania (2)
Motorola V3i mryga przy probie włączenia!!! (3)
C65 przy probie wgrania softu komunikat (8)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.049 seconds

elektroda.pl topic RSS feed