Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probie...


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Serwis ->Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probie... Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
lfanek
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 23 Sty 2006
Posty: 1138

lfanek
Poziom 21
Post#1 Post autora tematu 17 Sie 2007 21:50   

Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probie...


Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Nie moge sformatowac jej kodem bo sie resetuje jak chce wpisac cokolwiek :/. I takie podpytanie zeby nie zakladac drugiego tematu - czy boxem tornado blue majac hwk wgram jej polaka i sciagne locka ???

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Artech
Moderator - GSM
Moderator - GSM


Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 5871
Miasto: Lubelskie

Artech
Moderator - GSM
Post#2 17 Sie 2007 21:53   

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


jak chcesz wgrać pl i loka zdjąć to po co ci format program zrobi to za ciebie , tornado da sobie rade więc śmiało ..Very Happy

Dodano po 45 [sekundy]:

masz w programie zakładkę format fs...

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
lfanek
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 23 Sty 2006
Posty: 1138

lfanek
Poziom 21
Post#3 Post autora tematu 17 Sie 2007 21:59   

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


dobra ale to bylo pod pytanie. narazie szykuje zakup hwk wiec nie mam hwk. da rade to zrobic ???

wiec jak bede mial to bez problemu wgram pl i zdejme locka tornadem ???

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
adrianw
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 16 Paź 2005
Posty: 783
Miasto: Stalowa Wola

adrianw
Poziom 19
Post#4 18 Sie 2007 08:49   

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


lfanek napisał:
dobra ale to bylo pod pytanie. narazie szykuje zakup hwk wiec nie mam hwk. da rade to zrobic ???

wiec jak bede mial to bez problemu wgram pl i zdejme locka tornadem ???

TORNADO lub inny UFS z HWK (ORYGINAŁ) ściągnie jeszcze załeży jaka wersja rapa, pl no problemo

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
poochone
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Dołączył: 28 Maj 2005
Posty: 7413
Miasto: Będzin / Doncaster

poochone
Zasłużony dla elektroda
Post#5 18 Sie 2007 09:52   

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


simloka sciagniesz programem od dejana a polaka normalnie bez hwk wgrasz jeszt w 17 wiem bo sam tak robilem

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
strdb940
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 22 Wrz 2006
Posty: 85
Miasto: Międzyzdroje

strdb940
Poziom 12
Post#6 29 Wrz 2007 12:51   

Re: Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probi


Witam. Zeby sformatowac telefon wystarczy nacisnac jednoczesnie zielona sluchawke gwiazdke i klawisz 3. Trzymajac je naciskamy wlacznik i tak trzymamy do pojawienia sie napisu nokia. Pozdrawiam.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Serwis -> Jak sformatowac 6630 ale nie kodem ??? Resety przy probie...
Strona 1 z 1
Podobne tematy
problem z 6630 i probie flashowania jafem (2)
Nokia 6630 nie flashuje sie, laduje ale nie wlacza (6)
6630 rejestracja karty sim nie powiodła się ale nie zawsze (2)
Nokia 6630 pokazuje ładowanie, ale nie ładuje baterii (1)
6630 zasięg jest ale nie można się do mnie dodzwonić (3)
6630 po flashu padła, kasuje flasha, ale nic nie wgrywa. (8)
6300 uszkodzona przy probie simlocka (28)
p 900 samsung padl mi przy probie fleszowania (2)
Motorola V3i mryga przy probie włączenia!!! (3)
C65 przy probie wgrania softu komunikat (8)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.042 seconds

elektroda.pl temat RSS