Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zakodowane radio w Hondzie - jak odkodować?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Początkujący Serwisanci -> Zakodowane radio w Hondzie - jak odkodować?
Autor
Wiadomość
trinitrotoluen
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 17 Sie 2007
Posty: 1
Miasto: niebezpieczne

Post#1 Post autora tematu 17 Sie 2007 23:46   

Zakodowane radio w Hondzie - jak odkodować?


Witam . Niedawno kupiłem używaną Honde ( sprowadzoną z Włoch) , niestety rozładowałem akumulator i radyjko zaczeło się domagać kodu. Który niestety nie został dostarczony przez sprzedającego . Pojechałem , więc do salonu tej mark,i ale niestety nic mi to nie dało ponieważ powiedzieli mi tam że skoro auto było z importu a nie kupione w Polsce to nie mają możliwosci sprawdzenia tego kodu . Jedyne co mi podpowiedzieli to to że w ksiażce serwisowej nie na pierwszej stronie jest podany ten kod . Tylko , że pojawił się nastepny problem bo w mojej ksiazce serwisowej w rubryce "codice radio" nikt nic nie wpisał .

Prosze o podpowiedz jak uruchomic te radio(civic z 2002 / radio - "tipo b") samemu (a jesli nie to ktos sie takimi rzeczami zajmuje) !

Pozdrawiam!
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sie 2007 23:46   





Powrót do góry
   
Jaś Kula
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 30 Paź 2003
Posty: 2191
Miasto: Bytom

Post#2 18 Sie 2007 15:42   

Re: Zakodowane radio w Hondzie - jak odkodować?


Witram.
Zapytaj czy zrobią Ci to tutaj http://honda-ariesmotor.pl/honda/serwis.cfm
Na dole strony jest formularz kontaktowy. Jeżeli radio było montowane fabrycznie albo w autoryzowanym serwisie to nie powinno być z tym problemu. Musisz tylko podać numer fabryczny radia. Poszukaj w papierach, może znajdziesz kod. W przypadku jeżeli go nie znasz, raczej nie możesz liczyć na dalszą pomoc.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Początkujący Serwisanci -> Zakodowane radio w Hondzie - jak odkodować?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha? (3)
Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha? (1)
Clarion pn-9938u kod? Jak można odkodować radio? (3)
Jak odblokować zakodowane radio alpha od vw vento? (1)
Zakodowane radio z BMW na PHILIPS-ie (4)
Jak odkodować Balupunkta!!! (1)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.057 seconds

elektroda.pl temat RSS