FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

panel do radia samochodowego

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Audio Service -> panel do radia samochodowego
Author
Poziom 19
Poziom 19

Post#1 Post from the author of the topic 06 Sep 2002 12:22   

panel do radia samochodowego

czy ktoś wie jak sprawdzić panel radia samochodowego , w poprzednich postach jeden z userów napisał że podaje się 5v na reset procesora w panelu i tak można testować panel , czy ktoś wie coś więcej ;
w tamtym poście , po pytaniu o szczególy zapadła cisza .
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 06 Sep 2002 12:22   

Back to top

j.vit
Poziom 17
Poziom 17

Post#2 06 Sep 2002 14:29   

Się dziwisz zobacz mój post . to przecież jeden tylko mi napisał czym zrobić radio Mercedesa więc skorzystałem z rady i cwiczę wg opisów zauważyłem że jak radio jest proste i kod możesz sam odczytac to porad jest tysiac .a nie daj boże zapytasz c coś nowego.to szkoda pewnie że nie można to bluzgać --zapewne by tak zrobili
Witek
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 06 Sep 2002 14:29   

Back to top

Mirek71
Poziom 18
Poziom 18

Post#3 08 Sep 2002 01:16   

j.vit a Ty sie dziwisz ,ze nikt nie podeslal Ci gotowca ?
Zasadziles taka glupote,ze az wstyd.Czasami nalezy sie zastanowic co sie pisze - to akurat byl szkolny blad i faktycznie lepiej odpuscic taka robote,bo mozna cos zepsuc
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 08 Sep 2002 01:16   

Back to top

j.vit
Poziom 17
Poziom 17

Post#4 08 Sep 2002 09:40   

Witam jeżdząc na wolumen [kiedys co tydzień] robiłem różne eksperymenty między innymi sprawdzałem jaki jest poziom wiedzy pytając o pamięć 4949 ale jak ktoś wiedział to grzecznie odpowiedział że to nie jest pamięć . pozatym fajnie sobie pocztyać [zostaw to nie dla ciebie] --Edison gdyby nie próbował siedziałbyś wieczorem po ciemku -elektrode opserwuje około roku i z wypowiedzi niektórych kolegów wynika iz to oni są współtwórcami procesorów i innym wara od ich wydaje mi się że każdy z nas jakoś zaczynał WIEC POKORY PANOWIE >WIECEJ POKORY jak chcecie pomagać to pomagajcie .albo stwórzcie sobie forum zagryziaków gdzie każdy komuś dokopie
PS a gotowca i tak dostałem z innego forum -serdeczne dzięki Witek .
Back to top

ul1111
Poziom 17
Poziom 17

Post#5 08 Sep 2002 11:35   

Gdyby kolega zhu napisał jaki scalak jest w panelu to może gdyby to było coś standardowego możnabyłoby napisać programik sterujący na LPT w PC,żeby sprawdzić panel trzeba mu wysłać odpowiednie dane po magistrali sterującej a do tego potrzebna jest znajomość scalaka.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 08 Sep 2002 11:35   

Back to top

zhu
Poziom 19
Poziom 19

Post#6 Post from the author of the topic 08 Sep 2002 14:16   

chodzi o post audio z dn.9.04.02R "samochodowe radio SONY" napisany przez DRC 1958

cytat : giniu2
Newbie level 1

punkty: 1
Wysłany: Czw Kwi 11, 2002 10:16 am Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Miałem podobny problem z XR-U700RDS.Okazało się że był uszkodzony procek NEC. Można łatwo sprawdzić czy panel jest sprawny przez podłączenie +5V pod jego reset(opis powinien być na płytce) tak samo dla oświetlenia.
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Audio Service -> panel do radia samochodowego
Page 1 of 1
Similar topics
Kod do radia samochodowego (2)
Częstościomierz z radia samochodowego (12)
Czułość radia samochodowego (4)
Obudowa radia samochodowego (1)
Budowa radia samochodowego (3)
Historia radia samochodowego (6)
Podłączenie radia samochodowego (4)
Rozkodowanie radia samochodowego (2)
Jak dobrać panel do radia samochodowego? (2)
Co to za wyświetlacz (z radia samochodowego)? (5)

Page generation time: 0.078 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed