Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Nie mam kodu do radia samochodowego co zrobić?


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Car Radio Service -> Nie mam kodu do radia samochodowego co zrobić?
Author
Message
CHMIELU001
Poziom 2
Poziom 2


Joined: 15 Apr 2005
Posts: 4
Location: BOLESŁAWIEC

Post#1 Post from the author of the topic 09 Sep 2007 21:04   

radio w lagunie


Mam problem, kupiłem Lagunę 1997 z fabrycznym radiem Philips. Niestety nie dostałem kodu do radia (radio grało). Ale niestety odłączyłem akumulator i przy włączeniu wyświetliły mi się pola do wpisania kodu - kilka razy próbowałem znaleźć przycisk do wpisywania kodu (próbowałem "co się da" i w końcu zaczął się wyświetlać tylko CODE. Przeglądałem tematy , odłączyłem akumulator na godzinę, i cały czas wyświetla się CODE - co można zrobić aby wejść w tryb wpisywania kodu?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 09 Sep 2007 21:04   





Back to top
   
SlaweK
Poziom 26
Poziom 26


Joined: 19 Feb 2002
Posts: 11901
Location: Oborniki Śląskie

Post#2 09 Sep 2007 21:22   

Re: radio w lagunie


Teraz to już nie ma sensu wchodzenie w tryb kodu skoro go nie znasz. Radio się przyblokowało. Radzę przeczytać instrukcję obsługi a potem udać się do serwisu aitoryzowanego w którym podzadzą Ci ten kod po wylegitymowaniu dowodem własności radia lub speca od kodów w radiach który to zrobi w pół godziny i powie Ci co i jak.

SławeK

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 09 Sep 2007 21:22   





Back to top
   
CHMIELU001
Poziom 2
Poziom 2


Joined: 15 Apr 2005
Posts: 4
Location: BOLESŁAWIEC

Post#3 Post from the author of the topic 09 Sep 2007 21:30   

Re: radio w lagunie


Próbuję jeszcze kontaktować się z gościem który mi sprzedał auto - ściągnął je zza granicy i z tego co słyszałem miało padnięty akumulator - więc skoro chodziło jak kupowałem, to może mieć kod...
A co do gałek to okazało się na moim przykładzie że chiny mają przyszłość... Smile

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Car Radio Service -> Nie mam kodu do radia samochodowego co zrobić?
Page 1 of 1
Similar topics
Mam problem bo nie mogę wpisać kodu do radia marki seat. (2)
Blaupunkt Lubeck CC20 - Nie mam kodu co zrobić?? (4)
Strojenie radia. Czym mogę to zrobić? Nie mam specjalistycznej aparatury. (11)
Mam problem z wpisaniem kodu do radia VW (4)
Taśma do radia samochodowego (jak zrobić?) (7)
Jak zrobić układ MUTE do radia samochodowego ? (10)
Czy nie uszkodzę radia samochodowego Philips RC 595/00? (3)
Mam Alpha IV i nie moge wpisac kodu (7)
Omega i cdr 2005. Nie czyta płyt CD. Komunikat ERROR CD. Nie mam kodu. (1)
volvo vr300 nie mam kodu jak go rozkodować (1)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.051 seconds

elektroda.pl topic RSS feed