Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Nie mam kodu do radia samochodowego co zrobić?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Radia Samochodowe Serwis ->Nie mam kodu do radia samochodowego co zrobić? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
CHMIELU001
Poziom 2
Miasto: BOLESŁAWIEC
Dołączył: 15 Kwi 2005
Posty: 4
CHMIELU001
Poziom 2
Post#1 09 Wrz 2007 21:04  Autor tematu   

radio w lagunie


Mam problem, kupiłem Lagunę 1997 z fabrycznym radiem Philips. Niestety nie dostałem kodu do radia (radio grało). Ale niestety odłączyłem akumulator i przy włączeniu wyświetliły mi się pola do wpisania kodu - kilka razy próbowałem znaleźć przycisk do wpisywania kodu (próbowałem "co się da" i w końcu zaczął się wyświetlać tylko CODE. Przeglądałem tematy , odłączyłem akumulator na godzinę, i cały czas wyświetla się CODE - co można zrobić aby wejść w tryb wpisywania kodu?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
SlaweK
Poziom 43
Miasto: Oborniki Śląskie
Dołączył: 19 Lut 2002
Posty: 11906
Pomógł: 903
SlaweK
Poziom 43
Post#2 09 Wrz 2007 21:22    

Re: radio w lagunie


Teraz to już nie ma sensu wchodzenie w tryb kodu skoro go nie znasz. Radio się przyblokowało. Radzę przeczytać instrukcję obsługi a potem udać się do serwisu aitoryzowanego w którym podzadzą Ci ten kod po wylegitymowaniu dowodem własności radia lub speca od kodów w radiach który to zrobi w pół godziny i powie Ci co i jak.

SławeK

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
CHMIELU001
Poziom 2
Miasto: BOLESŁAWIEC
Dołączył: 15 Kwi 2005
Posty: 4
CHMIELU001
Poziom 2
Post#3 09 Wrz 2007 21:30  Autor tematu   

Re: radio w lagunie


Próbuję jeszcze kontaktować się z gościem który mi sprzedał auto - ściągnął je zza granicy i z tego co słyszałem miało padnięty akumulator - więc skoro chodziło jak kupowałem, to może mieć kod...
A co do gałek to okazało się na moim przykładzie że chiny mają przyszłość... :-)

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Radia Samochodowe Serwis -> Nie mam kodu do radia samochodowego co zrobić?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Mam problem bo nie mogę wpisać kodu do radia marki seat. (2)
Blaupunkt Lubeck CC20 - Nie mam kodu co zrobić?? (4)
Strojenie radia. Czym mogę to zrobić? Nie mam specjalistycznej aparatury. (11)
Mam problem z wpisaniem kodu do radia VW (4)
Taśma do radia samochodowego (jak zrobić?) (7)
Jak zrobić układ MUTE do radia samochodowego ? (10)
Czy nie uszkodzę radia samochodowego Philips RC 595/00? (3)
Mam Alpha IV i nie moge wpisac kodu (7)
Omega i cdr 2005. Nie czyta płyt CD. Komunikat ERROR CD. Nie mam kodu. (1)
volvo vr300 nie mam kodu jak go rozkodować (1)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.177 seconds

elektroda.pl temat RSS