Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Nie mam kodu do radia samochodowego co zrobić?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RadiaSamochodowe Serwis -> Nie mam kodu do radia samochodowego co zrobić?
Autor
Wiadomość
CHMIELU001
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 15 Kwi 2005
Posty: 4
Miasto: BOLESŁAWIEC

Post#1 Post autora tematu 09 Wrz 2007 21:04   

radio w lagunie


Mam problem, kupiłem Lagunę 1997 z fabrycznym radiem Philips. Niestety nie dostałem kodu do radia (radio grało). Ale niestety odłączyłem akumulator i przy włączeniu wyświetliły mi się pola do wpisania kodu - kilka razy próbowałem znaleźć przycisk do wpisywania kodu (próbowałem "co się da" i w końcu zaczął się wyświetlać tylko CODE. Przeglądałem tematy , odłączyłem akumulator na godzinę, i cały czas wyświetla się CODE - co można zrobić aby wejść w tryb wpisywania kodu?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 09 Wrz 2007 21:04   





Powrót do góry
   
SlaweK
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 19 Lut 2002
Posty: 11913
Miasto: Oborniki Śląskie

Post#2 09 Wrz 2007 21:22   

Re: radio w lagunie


Teraz to już nie ma sensu wchodzenie w tryb kodu skoro go nie znasz. Radio się przyblokowało. Radzę przeczytać instrukcję obsługi a potem udać się do serwisu aitoryzowanego w którym podzadzą Ci ten kod po wylegitymowaniu dowodem własności radia lub speca od kodów w radiach który to zrobi w pół godziny i powie Ci co i jak.

SławeK
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 09 Wrz 2007 21:22   





Powrót do góry
   
CHMIELU001
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 15 Kwi 2005
Posty: 4
Miasto: BOLESŁAWIEC

Post#3 Post autora tematu 09 Wrz 2007 21:30   

Re: radio w lagunie


Próbuję jeszcze kontaktować się z gościem który mi sprzedał auto - ściągnął je zza granicy i z tego co słyszałem miało padnięty akumulator - więc skoro chodziło jak kupowałem, to może mieć kod...
A co do gałek to okazało się na moim przykładzie że chiny mają przyszłość... :-)
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RadiaSamochodowe Serwis -> Nie mam kodu do radia samochodowego co zrobić?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Mam problem bo nie mogę wpisać kodu do radia marki seat. (2)
Blaupunkt Lubeck CC20 - Nie mam kodu co zrobić?? (4)
Strojenie radia. Czym mogę to zrobić? Nie mam specjalistycznej aparatury. (11)
Mam problem z wpisaniem kodu do radia VW (4)
Taśma do radia samochodowego (jak zrobić?) (7)
Jak zrobić układ MUTE do radia samochodowego ? (10)
Czy nie uszkodzę radia samochodowego Philips RC 595/00? (3)
Omega i cdr 2005. Nie czyta płyt CD. Komunikat ERROR CD. Nie mam kodu. (1)
Mam Alpha IV i nie moge wpisac kodu (7)
volvo vr300 nie mam kodu jak go rozkodować (1)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.081 seconds

elektroda.pl temat RSS