Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Nie mam kodu do radia samochodowego co zrobić?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RadiaSamochodowe Serwis -> Nie mam kodu do radia samochodowego co zrobić?
Autor
Wiadomość
CHMIELU001
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 15 Kwi 2005
Posty: 4
Miasto: BOLESŁAWIEC

Post#1 Post autora tematu 09 Wrz 2007 21:04   

radio w lagunie


Mam problem, kupiłem Lagunę 1997 z fabrycznym radiem Philips. Niestety nie dostałem kodu do radia (radio grało). Ale niestety odłączyłem akumulator i przy włączeniu wyświetliły mi się pola do wpisania kodu - kilka razy próbowałem znaleźć przycisk do wpisywania kodu (próbowałem "co się da" i w końcu zaczął się wyświetlać tylko CODE. Przeglądałem tematy , odłączyłem akumulator na godzinę, i cały czas wyświetla się CODE - co można zrobić aby wejść w tryb wpisywania kodu?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 09 Wrz 2007 21:04   





Powrót do góry
   
SlaweK
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 19 Lut 2002
Posty: 11913
Miasto: Oborniki Śląskie

Post#2 09 Wrz 2007 21:22   

Re: radio w lagunie


Teraz to już nie ma sensu wchodzenie w tryb kodu skoro go nie znasz. Radio się przyblokowało. Radzę przeczytać instrukcję obsługi a potem udać się do serwisu aitoryzowanego w którym podzadzą Ci ten kod po wylegitymowaniu dowodem własności radia lub speca od kodów w radiach który to zrobi w pół godziny i powie Ci co i jak.

SławeK
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 09 Wrz 2007 21:22   





Powrót do góry
   
CHMIELU001
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 15 Kwi 2005
Posty: 4
Miasto: BOLESŁAWIEC

Post#3 Post autora tematu 09 Wrz 2007 21:30   

Re: radio w lagunie


Próbuję jeszcze kontaktować się z gościem który mi sprzedał auto - ściągnął je zza granicy i z tego co słyszałem miało padnięty akumulator - więc skoro chodziło jak kupowałem, to może mieć kod...
A co do gałek to okazało się na moim przykładzie że chiny mają przyszłość... :-)
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RadiaSamochodowe Serwis -> Nie mam kodu do radia samochodowego co zrobić?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Omega i cdr 2005. Nie czyta płyt CD. Komunikat ERROR CD. Nie mam kodu. (1)
Czy nie uszkodzę radia samochodowego Philips RC 595/00? (3)
Jak zrobić układ MUTE do radia samochodowego ? (10)
Taśma do radia samochodowego (jak zrobić?) (7)
Mam problem z wpisaniem kodu do radia VW (4)
Blaupunkt Lubeck CC20 - Nie mam kodu co zrobić?? (4)
Strojenie radia. Czym mogę to zrobić? Nie mam specjalistycznej aparatury. (11)
Mam problem bo nie mogę wpisać kodu do radia marki seat. (2)
Mam Alpha IV i nie moge wpisac kodu (7)
VW Alpha nie moge wpisac kodu do radia (1)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.051 seconds

elektroda.pl temat RSS