Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Nie mam kodu do radia samochodowego co zrobić?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Radia Samochodowe Serwis ->Nie mam kodu do radia samochodowego co zrobić? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
CHMIELU001
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: BOLESŁAWIEC
Dołączył: 15 Kwi 2005
Posty: 4
CHMIELU001
Poziom 2
Post#1 09 Wrz 2007 21:04  Autor tematu   

radio w lagunie


Mam problem, kupiłem Lagunę 1997 z fabrycznym radiem Philips. Niestety nie dostałem kodu do radia (radio grało). Ale niestety odłączyłem akumulator i przy włączeniu wyświetliły mi się pola do wpisania kodu - kilka razy próbowałem znaleźć przycisk do wpisywania kodu (próbowałem "co się da" i w końcu zaczął się wyświetlać tylko CODE. Przeglądałem tematy , odłączyłem akumulator na godzinę, i cały czas wyświetla się CODE - co można zrobić aby wejść w tryb wpisywania kodu?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
SlaweK
Poziom 26
Poziom 26
Miasto: Oborniki Śląskie
Dołączył: 19 Lut 2002
Posty: 11901
Pomógł: 901
SlaweK
Poziom 26
Post#2 09 Wrz 2007 21:22    

Re: radio w lagunie


Teraz to już nie ma sensu wchodzenie w tryb kodu skoro go nie znasz. Radio się przyblokowało. Radzę przeczytać instrukcję obsługi a potem udać się do serwisu aitoryzowanego w którym podzadzą Ci ten kod po wylegitymowaniu dowodem własności radia lub speca od kodów w radiach który to zrobi w pół godziny i powie Ci co i jak.

SławeK

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
CHMIELU001
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: BOLESŁAWIEC
Dołączył: 15 Kwi 2005
Posty: 4
CHMIELU001
Poziom 2
Post#3 09 Wrz 2007 21:30  Autor tematu   

Re: radio w lagunie


Próbuję jeszcze kontaktować się z gościem który mi sprzedał auto - ściągnął je zza granicy i z tego co słyszałem miało padnięty akumulator - więc skoro chodziło jak kupowałem, to może mieć kod...
A co do gałek to okazało się na moim przykładzie że chiny mają przyszłość... :-)

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Radia Samochodowe Serwis -> Nie mam kodu do radia samochodowego co zrobić?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Mam problem bo nie mogę wpisać kodu do radia marki seat. (2)
Blaupunkt Lubeck CC20 - Nie mam kodu co zrobić?? (4)
Strojenie radia. Czym mogę to zrobić? Nie mam specjalistycznej aparatury. (11)
Mam problem z wpisaniem kodu do radia VW (4)
Taśma do radia samochodowego (jak zrobić?) (7)
Jak zrobić układ MUTE do radia samochodowego ? (10)
Czy nie uszkodzę radia samochodowego Philips RC 595/00? (3)
Mam Alpha IV i nie moge wpisac kodu (7)
Omega i cdr 2005. Nie czyta płyt CD. Komunikat ERROR CD. Nie mam kodu. (1)
volvo vr300 nie mam kodu jak go rozkodować (1)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.047 seconds

elektroda.pl temat RSS