Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Ad-adware - prośba o poradę i pomoc


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software ->Ad-adware - prośba o poradę i pomoc Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
kaska251
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 06 Wrz 2007
Posty: 47
Miasto: Lublin

kaska251
Poziom 10
Post#1 Post autora tematu 10 Wrz 2007 16:14   

Ad-adware - prośba o poradę i pomoc


Witam. Czy mógłby mi ktoś pomóc w instalacji spolszczenia w programie ad-adware se personal,bo już próbowałam na różne sposoby i nic nie wychodzi.Proszę o szczególowe wytłumaczenie co i jak albo na gg 6391259 (jestem na niewidocznym)ale często dostępna.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
jacko386
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 10 Wrz 2007
Posty: 6
Miasto: Gdańsk

jacko386
Poziom 3
Post#2 10 Wrz 2007 16:25   

Re: ad-adware


Jeśli nie napiszesz, jak instalujesz to spolszczenie, to nikt Ci nie pomoże. Musisz po zainstalowaniu spolszczenia wejść do opcji programu i wybrać z odpowiedniej listy język polski...

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
kaska251
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 06 Wrz 2007
Posty: 47
Miasto: Lublin

kaska251
Poziom 10
Post#3 Post autora tematu 10 Wrz 2007 16:30   

Re: ad-adware


tak właśnie wchodzę to tych opcji ale tam niema Polskiego jest tylko english a Polskiego do wybrania niema.Może poprostu ja zle coś robie dlatego jakby ktoś mogł to niech napisze krok po kroku jak to sie robi.Będę wdzięczna za odpowiedz

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Jack14
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 22 Sie 2005
Posty: 3469
Miasto: Zachodniopomorskie

Jack14
Poziom 23
Post#4 10 Wrz 2007 16:55   

Re: ad-adware


Może trzeba pobrać coś takiego?

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=22&id=107&t=82

ps

pobierasz nową wersję Ad-aware ze strony producenta instalujesz pobierasz nakładkę PL (link wyżej)
Wybierasz pl

Nara

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
tronic1
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 06 Lut 2005
Posty: 21556
Miasto: Police, Alesund-Norwegia

tronic1
Spec od komputerów
Post#5 10 Wrz 2007 18:18   

Re: ad-adware


Jak masz plik " Polski.awl " to umieść go w katalogu Lang w katalogu Lavasoft.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
przemo_wielki
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 11 Wrz 2006
Posty: 583

przemo_wielki
Poziom 18
Post#6 10 Wrz 2007 20:35   

Re: ad-adware


Dokladnie tak jak mowi kolega wyzej dodam tylko ze sciezka do tego pliku wyglada nastepujaca C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware SE Professional\Lang litera dysku na poczatku moze sie zmienic (w zaleznosci na jakim dysku jest zainstalowany program).

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Ad-adware - prośba o poradę i pomoc
Strona 1 z 1
Podobne tematy
(Prośba o pomoc) i poradę (3)
Dysk MFM - prośba o poradę i pomoc (3)
prośba o poradę - komputer (6)
Problem z usb - prośba o poradę (10)
Prośba o poradę w sprawie zestawu PC (10)
Prośba do fachowców o poradę - komputer (8)
Mała poligrafia - prośba o poradę (17)
Prośba o poradę odnośnie procesora. (3)
wirus z facebooka- prośba o poradę (5)
Internet Stacjonarny - prośba o poradę (4)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.059 seconds

elektroda.pl temat RSS