Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Drukarki, ksero Serwis -> Drukarki, ksero Profesjonalne -> HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu
Autor
Wiadomość
soulreaver1
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 05 Sty 2006
Posty: 620
Miasto: 127.0.0.1

Post#1 Post autora tematu 19 Wrz 2007 18:09   

HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu


Witam,

Mam problem z HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu drukarki, kalibracja nie pomaga. Co mam zrobić?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Wrz 2007 18:09   





Powrót do góry
   
hefid
Moderator
Moderator


Dołączył: 17 Kwi 2002
Posty: 19429
Miasto: Warszawa

Post#2 19 Wrz 2007 19:34   

Re: HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu


Post był raportowany.
Przeniosłem z: Komputery Hardware
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Wrz 2007 19:34   





Powrót do góry
   
cymbi
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 19 Wrz 2001
Posty: 1290
Miasto: Bydgoszcz

Post#3 19 Wrz 2007 19:49   

Re: HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu


Napewno pomoże wsadzenie oryginalnych kardridży i kalibracja. Kalibracja poprzez położenie strony kalibrującej na skaner i wsiśnięcie skanuj.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Wrz 2007 19:49   





Powrót do góry
   
laserjack
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 04 Lis 2005
Posty: 1622
Miasto: Łódź

Post#4 20 Wrz 2007 15:32   

Re: HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu


Jesli kalibracja nie pomaga, to uszkodzona elektronika, nie widze innego wyjaśnienia. miałem już taki przypadek W 1510.
Powrót do góry
   
eseli
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 25 Wrz 2005
Posty: 1252
Miasto: z miasta

Post#5 20 Wrz 2007 15:57   

Re: HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu


Winna jest za to konfiguracja drukarki. Miałem u klienta podobny przypadek ale nie pamiętam co zrobiłem - wiem że w opcjach drukarki. Za każdym razem po
uruchomieniu drukowała test - teraz już nie. Poszukaj w opcjach.
Powrót do góry
   
pawelzet
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 28 Maj 2004
Posty: 563

Post#6 20 Wrz 2007 16:34   

Re: HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu


Jeśli po wydrukowaniu strony kalibracji, położeniu jej na skanerze i naciśnięciu przycisku "skanuj" sytuacja sie powtarza, to pewnie uszkodzony jest skaner.
Powrót do góry
   
pcunit
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 19 Sty 2007
Posty: 303
Miasto: Polska

Post#7 20 Wrz 2007 20:41   

Re: HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu


wpisz adres ip , wejdziesz na stronę webową drukarki , do wyłączenia jest opcja test print
pozdr
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Wrz 2007 20:41   





Powrót do góry
   
cymbi
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 19 Wrz 2001
Posty: 1290
Miasto: Bydgoszcz

Post#8 22 Wrz 2007 17:55   

Re: HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu


?? jaki adres ip? Chyba czegoś nie wiem :)
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Drukarki, ksero Serwis -> Drukarki, ksero Profesjonalne -> HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu
Strona 1 z 1
Podobne tematy
HP Photosmart C3180 po włączeniu drukuje stronę testową (8)
HP 1410 drukuję za każdym razem stronę testową. (2)
Hp 1410 nie drukuje, drukuje tylko stronę testową. (4)
E-studio16 drukuje stronę testową (4)
HP DJ930C - drukuje stronę testową (3)
HP C3180 zawsze drukuje stronę testową (11)
HP Photosmart C3180, drukuje ciągle stronę testową. (1)
Drukarka HP 3180- najpierw drukuje stronę testową (1)
Drukarka HP PSC1510 na starcie zawsze drukuje stronę testową (1)
HP OfficeJet PRO K850 - ciągle drukuje stronę testową (3)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.055 seconds

elektroda.pl temat RSS