Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Drukarki, ksero Serwis -> Drukarki, ksero Profesjonalne -> HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu
Autor
Wiadomość
soulreaver1
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 05 Sty 2006
Posty: 619
Miasto: 127.0.0.1

Post#1 Post autora tematu 19 Wrz 2007 18:09   

HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu


Witam,

Mam problem z HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu drukarki, kalibracja nie pomaga. Co mam zrobić?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Wrz 2007 18:09   





Powrót do góry
   
hefid
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 17 Kwi 2002
Posty: 21528
Miasto: Warszawa

Post#2 19 Wrz 2007 19:34   

Re: HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu


Post był raportowany.
Przeniosłem z: Komputery Hardware
Powrót do góry
   
cymbi
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 19 Wrz 2001
Posty: 1272
Miasto: Bydgoszcz

Post#3 19 Wrz 2007 19:49   

Re: HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu


Napewno pomoże wsadzenie oryginalnych kardridży i kalibracja. Kalibracja poprzez położenie strony kalibrującej na skaner i wsiśnięcie skanuj.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Wrz 2007 19:49   





Powrót do góry
   
laserjack
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 04 Lis 2005
Posty: 1522
Miasto: Łódź

Post#4 20 Wrz 2007 15:32   

Re: HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu


Jesli kalibracja nie pomaga, to uszkodzona elektronika, nie widze innego wyjaśnienia. miałem już taki przypadek W 1510.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Wrz 2007 15:32   





Powrót do góry
   
eseli
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 25 Wrz 2005
Posty: 1261
Miasto: z miasta

Post#5 20 Wrz 2007 15:57   

Re: HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu


Winna jest za to konfiguracja drukarki. Miałem u klienta podobny przypadek ale nie pamiętam co zrobiłem - wiem że w opcjach drukarki. Za każdym razem po
uruchomieniu drukowała test - teraz już nie. Poszukaj w opcjach.
Powrót do góry
   
pawelzet
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 28 Maj 2004
Posty: 563

Post#6 20 Wrz 2007 16:34   

Re: HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu


Jeśli po wydrukowaniu strony kalibracji, położeniu jej na skanerze i naciśnięciu przycisku "skanuj" sytuacja sie powtarza, to pewnie uszkodzony jest skaner.
Powrót do góry
   
pcunit
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 19 Sty 2007
Posty: 303
Miasto: Polska

Post#7 20 Wrz 2007 20:41   

Re: HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu


wpisz adres ip , wejdziesz na stronę webową drukarki , do wyłączenia jest opcja test print
pozdr
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Wrz 2007 20:41   





Powrót do góry
   
cymbi
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 19 Wrz 2001
Posty: 1272
Miasto: Bydgoszcz

Post#8 22 Wrz 2007 17:55   

Re: HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu


?? jaki adres ip? Chyba czegoś nie wiem :)
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Drukarki, ksero Serwis -> Drukarki, ksero Profesjonalne -> HP psc 1500 - drukuje stronę testową po każdym włączeniu
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Drukarka HP PSC1510 na starcie zawsze drukuje stronę testową (1)
Drukarka HP 3180- najpierw drukuje stronę testową (1)
HP Photosmart C3180, drukuje ciągle stronę testową. (1)
HP C3180 zawsze drukuje stronę testową (11)
E-studio16 drukuje stronę testową (4)
HP DJ930C - drukuje stronę testową (3)
Hp 1410 nie drukuje, drukuje tylko stronę testową. (4)
HP 1410 drukuję za każdym razem stronę testową. (2)
HP Photosmart C3180 po włączeniu drukuje stronę testową (8)
HP OfficeJet PRO K850 - ciągle drukuje stronę testową (3)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.063 seconds

elektroda.pl temat RSS