Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Telefon komórkowy a stacjonarny.


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Projektowanie Układów Elektronicznych ->Telefon komórkowy a stacjonarny. Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Akcesoria do wykrywaczy metali
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
janek1815
Poziom 36
Miasto: śląsk
Dołączył: 03 Sie 2004
Posty: 3458
Pomógł: 277
Ocena postów: 132
janek1815
Poziom 36
Post#1 20 Wrz 2007 15:05  Autor tematu   

Telefon komórkowy a stacjonarny.


Witam wszystkich. Muszę zrezygnować z telefonu stacjonarnego na rzecz komórki. Jednak właścicielem jest starsza osoba która twierdzi że się nie nauczy dzwonić itd. Co wymyśliłem połączyć telefon komórkowy ze stacjonarnym. To znaczy do klawiatury komórki podłączyć przyciski stacjonarki podobnie z mikrofonem i słuchawka. Jednak jest to duża ilość połączeń. Druga rzecz to to że w mieszkaniu tym jest jeszcze jeden telefon bezprzewodowy co komplikuje sytuacje. A może się da to podłączyć przez pop port? Telefony przeznaczone na rozbiórkę mam dwa: Nokia5110 i Siemens C60. Byłby to stacjonarny telefon komórkowy :)

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
waveli6
Poziom 15
Miasto: Country is really world wide
Dołączył: 14 Wrz 2003
Posty: 141
Pomógł: 10
Ocena postów: 1
waveli6
Poziom 15
Post#2 20 Wrz 2007 15:39    

Re: Telefon komórkowy a stacjonarny.


Proponuje STACJONARNY TELEFON KOMÓRKOWY.
Wyglada jak stacjonarny a jest na karte sim.
pozdr

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
janek1815
Poziom 36
Miasto: śląsk
Dołączył: 03 Sie 2004
Posty: 3458
Pomógł: 277
Ocena postów: 132
janek1815
Poziom 36
Post#3 20 Wrz 2007 17:20  Autor tematu   

Re: Telefon komórkowy a stacjonarny.


Nawet nie wiedziałem że coś takiego istnieje. Zauważyłem że koszt to od 200 w gore. A może jakieś inne propozycje? Wolałbym to zrobić sam ale jak nie da się to skorzystam z tej propozycji. Skoro komórki są wykorzystywane w systemach alarmowych do powiadomienia stąd wniosek iż ten telefon da się zmusić do dzwonienia przez port pop a może się mylę. Zadzwonię jeszcze do operatora sieci komórkowej może coś takiego można kupić za mniejsze pieniądze w promocji. I tak będę musiał kupić nowy numer dla tego mieszkania. Musi być na abonament i na firme

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Projektowanie Układów Elektronicznych -> Telefon komórkowy a stacjonarny.
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Telefon komórkowy+stacjonarny ?? (2)
[atmega162/32/16/8]telefon komórkowy (32)
Telefon komórkowy jako alarm (1)
Stary telefon komórkowy - Przeróbka (2)
telefon komórkowy + mikrokontroler 8051 (14)
Zdalne sterowanie przez telefon komórkowy (7)
telefon komórkowy -> AT89S8252, odczyt sms (2)
Telefon komórkowy Ericsson T10 i AT89S8252 (1)
[ATmega32][C] Moduł BTM-222 + Telefon komórkowy (8)
joystick zastępujący myszkę i telefon komórkowy z dużą klaw. (4)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.271 seconds

elektroda.pl temat RSS