Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



błąd MOM.exe


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software ->błąd MOM.exe Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
rafajel
Poziom 6
Poziom 6
Miasto: Mazury
Dołączył: 22 Paź 2005
Posty: 19
Ocena postów: 1
rafajel
Poziom 6
Post#1 26 Wrz 2007 11:01  Autor tematu   

błąd MOM.exe


Witam wszystkich...już od pewnego czasu mam błąd:
"MOM.exe - błąd aplikacji
aplikacja nie została właściwie zainicjowana ( 0xc0000135 ), kliknij przycisk OK aby zakończyć aplikacje"
co to za błąd??? dlaczego on mi wyskakuje na świeżej instalacji Windowsa?? już chyba 4 razy robiłem formata i za każdym razem pojawia mi sie ten błąd??? - można go jakoś zlikwidować albo ten błąd
naprawić??


dzięki z góry za pomoc!!! pozdro all.....

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
tronic1
Spec od komputerów
Spec od komputerów
Miasto: Police, Alesund-Norwegia
Dołączył: 06 Lut 2005
Posty: 21574
Pomógł: 2500
Ocena postów: 106
tronic1
Spec od komputerów
Post#2 26 Wrz 2007 11:15    

Re: błąd MOM.exe


Masz zainstalowany Microsoft Framework ?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
c0met
Poziom 11
Poziom 11
Dołączył: 12 Sie 2007
Posty: 63
Pomógł: 3
c0met
Poziom 11
Post#3 26 Wrz 2007 11:21    

Re: błąd MOM.exe


Myśle jak kolega wyżej musisz zainstalować NET Framework .Musi podziałać
Tu masz link
http://www.idg.pl/ftp/pc_12601.html

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
rafajel
Poziom 6
Poziom 6
Miasto: Mazury
Dołączył: 22 Paź 2005
Posty: 19
Ocena postów: 1
rafajel
Poziom 6
Post#4 26 Wrz 2007 19:05  Autor tematu   

Re: błąd MOM.exe


witam...próbowałem dziś instalować tego .NET Framework, tylko co do jego instalacji mam pytanie czy on powinnien tak długo sie instalować, bo u mnie to trwało ok 2 godz. i jeszcze sie nie zainstalował, sciagał cos z neta ok 63MB, i potem instalował doszła do konca instalka i nic i tak zostało, nie wiem czy to tak powinno być, moim zdanie to powinno trwać ok 20 minut i juz po wszystkim a tu 2 godz i nic...

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
MAJSTER XXL
Poziom 22
Poziom 22
Dołączył: 16 Paź 2006
Posty: 1753
Pomógł: 163
Ocena postów: 14
MAJSTER XXL
Poziom 22
Post#5 26 Wrz 2007 21:37    

Re: błąd MOM.exe


MOM.EXE to aplikacja od karty graficznej ATI i do korzystania z niej potrzeba zainstalowac .NET FRAMEWORK 2.0, przeinstalowac sterowniki i wszystko gotowe.
tu masz linka : http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=40&id=1375

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
rafajel
Poziom 6
Poziom 6
Miasto: Mazury
Dołączył: 22 Paź 2005
Posty: 19
Ocena postów: 1
rafajel
Poziom 6
Post#6 28 Wrz 2007 21:00  Autor tematu   

Re: błąd MOM.exe


hej witam...zlikwidowałem ten błąd...jak ktoś napisał ze to jest przez sterowniki ATI- i to sie zgadza, mam karte graficzną ATI, tyle że nie instalowałem .NET Framework'a tylko poszedłem na łatwizne- przeniosłem plik MOM.exe do innego folderu, i po kłopocie. A jak zainstalowałem .NET Framework'a to pojawił mi sie jeszcze inny błąd związany z tym MOM.exe. wiec go usunąłem.

pozdrawiam

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software -> błąd MOM.exe
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Problem z MOM.exe jakiś błąd (3)
Problem z NET framework - MOM.exe - błąd inicjowania środowiska (13)
Mozilla.exe- 100 % procka, błędy typu Mom.Exe - problemy!! (36)
Proces csrss.exe i MOM.exe zużywaja 70% cpu (5)
mom.exe, cli.exe i .net framework (4)
MOM.EXE - Blad aplikacji (1)
Wirus mom.exe infekcja systemu ;/ (10)
WinXP Services.exe + lsass.exe Błąd aplikacji przy ładowaniu (14)
Błąd explorer.exe i drwtsn32.exe....chyba zaraz zwariuje:/ (2)
dllhost.exe , rlvkng.exe - Błąd Aplikacji - Laptop wariuje (10)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.053 seconds

elektroda.pl temat RSS