Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Mercedes Becker Q04


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RadiaSamochodowe Serwis -> Mercedes Becker Q04
Autor
Wiadomość
Fazii
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 07 Mar 2003
Posty: 2347
Miasto: Tu i Tam

Post#1 Post autora tematu 20 Lis 2003 14:26   

Mercedes Becker Q04


Witam, w radyjku po ok. minucie pokazuje się na wyświetlaczu napis "PRUD" albo "PROD" dokładnie nie mogę odczytać bo wyświetlacz ma uszkodzoną górną i środkową linie. Proszę o info co z tym fantem można zrobić.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Lis 2003 14:26   





Powrót do góry
   
Fazii
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 07 Mar 2003
Posty: 2347
Miasto: Tu i Tam

Post#2 Post autora tematu 20 Lis 2003 17:30   

Re: Mercedes Becker Q04


Nr BE: 6021 Z góry serdeczne dzięki. A możesz napisać o co chodzi z tym komunikatem?

Załączniki: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Lis 2003 17:30   





Powrót do góry
   
arttoo
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 15 Mar 2003
Posty: 740
Miasto: Wroclaw

Post#3 20 Lis 2003 17:57   

Re: Mercedes Becker Q04


zapnij je do merola i masz po klpocie
PROD jest to fabryczne zabezpieczenie przed montazem radia w innej furce. to jest tak jak cancheck w radiach FIATA
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Lis 2003 17:57   





Powrót do góry
   
Fazii
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 07 Mar 2003
Posty: 2347
Miasto: Tu i Tam

Post#4 Post autora tematu 20 Lis 2003 18:21   

Re: Mercedes Becker Q04


Artto, dzięki :) a skąd ja Ci wezmę merola - to raz, a dwa, to powiedz to klientowi :)))
Powrót do góry
   
arttoo
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 15 Mar 2003
Posty: 740
Miasto: Wroclaw

Post#5 20 Lis 2003 18:27   

Re: Mercedes Becker Q04


masz dwa wyjscia jedno to :niech klient dokupi se auto do radia jak sie juz w radiu zakochal a drugie to jak kocha swoje auto niech dokupi se do niego ORGINALNE radio
proste
moim zdaniem to juz sprawa klienta jaka opcje wybierze

pozdrawiam
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Lis 2003 18:27   





Powrót do góry
   
Fazii
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 07 Mar 2003
Posty: 2347
Miasto: Tu i Tam

Post#6 Post autora tematu 21 Lis 2003 10:29   

Re: Mercedes Becker Q04


No cóż mogę dodać? Jesteś Arttoo De Best!!! A Twoje rady są nieocenione. Sądzę jednak, że to forum jest dla ludzi, którzy chcą sobie jakoś pomagać w tych ciężkich czasach, a nie sie wymądrzać. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia kolego.
Powrót do góry
   
djlj24
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 26 Kwi 2002
Posty: 12992

Post#7 21 Lis 2003 13:56   

Re: Mercedes Becker Q04


Fazii jakbyś tylko użył szukaj to już byłoby po sprawie. Ale możesz dalej czekać na gotowe (jeden taki mi napisał, że mu ktoś pomógł a ja nie chciałem ale nie chcę pisać z czyjej bazy bez pytania skorzystał :-) ).
Powrót do góry
   
Fazii
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 07 Mar 2003
Posty: 2347
Miasto: Tu i Tam

Post#8 Post autora tematu 21 Lis 2003 15:07   

Re: Mercedes Becker Q04


Djlj24, szukałem, zawsze od tego zaczynam, być może przegapiłem - wiesz jak jest bez łącza stałego tylko na modemie, Telekomuna kase robi :) Dzięki, jeszcze raz poszperam.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RadiaSamochodowe Serwis -> Mercedes Becker Q04
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Becker Q04 BE6021 (6)
Becker Q04 BE 7076 podłaczenie CAN. (1)
Mercedes Becker audio 10 (2)
Becker Mercedes BE4113 (4)
Mercedes Becker-co to za radio. (3)
Becker Mercedes model BE4103. (9)
Mercedes-Benz Becker AUDIO 10 (3)
mercedes audio 10 becker schema (2)
Mercedes Becker Special 24V (1)
Mercedes Becker BE1088 a termometr (8)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.056 seconds

elektroda.pl temat RSS