FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Jak wykorzystać dekoder Cyfry+?

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> SAT Service -> Jak wykorzystać dekoder Cyfry+?
Author
Poziom 12
Poziom 12

Post#1 Post from the author of the topic 08 Oct 2007 15:20   

Cyfra + Karta

Witam moja ciocia miała abonament cyfry + i zrezygnowała. Karte chyba abonęcką zabrali i została antena z dekoderem niewiem jak go nazwać marka "Media Sat" ma dwa wejścia na kartę abonęcką i karte bankową. Mam następujące pytanie gdzie można kupić taką karte żeby odbierać jakieś kanały lub jak to zrobić za podpowiedzi dzięki
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 08 Oct 2007 15:20   

Back to top

liparus
Poziom 6
Poziom 6

Post#2 08 Oct 2007 17:30   

Re: Cyfra + Karta

Witam
kilka lat temu " Cyfra + " wymieniała karty dostępu na nowe,zapytaj ciotkę może gdzieś ma jeszcze taką kartę, w tej chwili można na niej oglądać nie kodowane programy
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 08 Oct 2007 17:30   

Back to top

krzys_20
Poziom 12
Poziom 12

Post#3 Post from the author of the topic 08 Oct 2007 17:33   

Ciotka jest niestety mniej niż ja cyfre ma od niedawna także napewno takiej karty nie ma mam pytanie czy jest szansa aby taką karte kupić
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 08 Oct 2007 17:33   

Back to top

a2d2a2m
Poziom 14
Poziom 14

Post#4 08 Oct 2007 22:12   

Starą kartę cyfry możesz kupić na allegro tylko uważaj na cenę - często sprzedający szukają naiwnych ,którzy myślą, że można taką kartę wykorzystać do odbioru cyfry i windują cenę. Zakup takiej karty powyżej 10zł. to już przesada, lepiej popytać kogoś kto ma cyfrę od wielu lat i może ma jeszcze starą kartę, ponieważ cyfra nie wymagała ich zwrotu.
Możesz też kupić kartę "zielonkę", gold lub fun i zaprogramować ją odpowiednim wsadem( potrzebna karta, programator i trochę wiedzy).
Kolejny sposób to wymiana softu, dzięki któremu tunerek będzie odbierał kanały niekodowane bez karty(wymagana większa wiedza), a nawet ingerencja wewnątrz tunera.
Jeżeli nie czujesz się na siłach w programowanie, to szukaj starej karty lub zapytaj sprzedającego kartę funkę , gold itp. czy może Ci ją zaprogramować.
Back to top

meloch
Poziom 21
Poziom 21

Post#5 09 Oct 2007 18:35   

krzys_20 wrote:
Witam moja ciocia miała abonament cyfry + i zrezygnowała. Karte chyba abonęcką zabrali i została antena z dekoderem niewiem jak go nazwać marka "Media Sat" ma dwa wejścia na kartę abonęcką i karte bankową. Mam następujące pytanie gdzie można kupić taką karte żeby odbierać jakieś kanały lub jak to zrobić za podpowiedzi dzięki

Możesz udać się do najbliżeszgo dystrybutora Cyfry+ i wykupić abonament np. podstawowy (38zł/m-c) - oglądasz wszystkie programy niekodowane oraz te z pakietu:
http://www.cyfraplus.pl/cyfraplus_sat_pakiet-podstawowy.html

Możesz też zapytać o pakiet powitalny (18zł/m-c):
http://www.cyfraplus.pl/cyfraplus_sat_pakiet-powitalny.html
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> SAT Service -> Jak wykorzystać dekoder Cyfry+?
Page 1 of 1
Similar topics
Najlepszy Dekoder do Cyfry+ (4)
Livebox tp, a dekoder cyfry + (6)
WinFast PxDVR3200 H - czy można wykorzystać jako dekoder DVB? (3)
dekoder cyfry+ (2)
Dekoder Cyfry + ( Tuner Cyfry + ) oryginalny (4)
Jak połączyć dekoder Pace Cyfry+ z laptopem? (3)
Philips 6010 - jak wykorzystać ten dekoder? (2)
Dekoder urodzinowy cyfry+ (5)
Zepsuty dekoder cyfry+ (3)
antena -n- a dekoder Cyfry (15)

Page generation time: 0.082 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed