| Author |
krzys_20 Poziom 12

|
08 Oct 2007 15:20 Cyfra + Karta |
|
|
|
Witam moja ciocia miała abonament cyfry + i zrezygnowała. Karte chyba abonęcką zabrali i została antena z dekoderem niewiem jak go nazwać marka "Media Sat" ma dwa wejścia na kartę abonęcką i karte bankową. Mam następujące pytanie gdzie można kupić taką karte żeby odbierać jakieś kanały lub jak to zrobić za podpowiedzi dzięki
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
08 Oct 2007 15:20 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
liparus Poziom 6

|
08 Oct 2007 17:30 Re: Cyfra + Karta |
|
|
|
Witam
kilka lat temu " Cyfra + " wymieniała karty dostępu na nowe,zapytaj ciotkę może gdzieś ma jeszcze taką kartę, w tej chwili można na niej oglądać nie kodowane programy
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
08 Oct 2007 17:30 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
krzys_20 Poziom 12

|
08 Oct 2007 17:33 Re: Cyfra + Karta |
|
|
|
Ciotka jest niestety mniej niż ja cyfre ma od niedawna także napewno takiej karty nie ma mam pytanie czy jest szansa aby taką karte kupić
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
08 Oct 2007 17:33 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
a2d2a2m Poziom 14

|
08 Oct 2007 22:12 Re: Cyfra + Karta |
|
|
|
Starą kartę cyfry możesz kupić na allegro tylko uważaj na cenę - często sprzedający szukają naiwnych ,którzy myślą, że można taką kartę wykorzystać do odbioru cyfry i windują cenę. Zakup takiej karty powyżej 10zł. to już przesada, lepiej popytać kogoś kto ma cyfrę od wielu lat i może ma jeszcze starą kartę, ponieważ cyfra nie wymagała ich zwrotu.
Możesz też kupić kartę "zielonkę", gold lub fun i zaprogramować ją odpowiednim wsadem( potrzebna karta, programator i trochę wiedzy).
Kolejny sposób to wymiana softu, dzięki któremu tunerek będzie odbierał kanały niekodowane bez karty(wymagana większa wiedza), a nawet ingerencja wewnątrz tunera.
Jeżeli nie czujesz się na siłach w programowanie, to szukaj starej karty lub zapytaj sprzedającego kartę funkę , gold itp. czy może Ci ją zaprogramować.
|
|
| Back to top |
|
 |
meloch Poziom 21

|
09 Oct 2007 18:35 Re: Cyfra + Karta |
|
|
|
| krzys_20 wrote: |
| Witam moja ciocia miała abonament cyfry + i zrezygnowała. Karte chyba abonęcką zabrali i została antena z dekoderem niewiem jak go nazwać marka "Media Sat" ma dwa wejścia na kartę abonęcką i karte bankową. Mam następujące pytanie gdzie można kupić taką karte żeby odbierać jakieś kanały lub jak to zrobić za podpowiedzi dzięki |
Możesz udać się do najbliżeszgo dystrybutora Cyfry+ i wykupić abonament np. podstawowy (38zł/m-c) - oglądasz wszystkie programy niekodowane oraz te z pakietu:
http://www.cyfraplus.pl/cyfraplus_sat_pakiet-podstawowy.html
Możesz też zapytać o pakiet powitalny (18zł/m-c):
http://www.cyfraplus.pl/cyfraplus_sat_pakiet-powitalny.html
|
|
| Back to top |
|
 |