Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Technics suz 15 jaka moc ??


  Main Page -> Forum Index -> RTV Usable -> Sound Home ->Technics suz 15 jaka moc ?? Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
zapek42
Level 27
Location: Jastrowie
Joined: 03 Apr 2007
Posts: 1391
Helped: 67
Post rating: 5
zapek42
Level 27
Post#1 10 Oct 2007 20:01  Topic author   

Technics suz 15 jaka moc ??


mam wzmacniacz tak jak w tytule i niewiem jaką ma moc moze ktos ma kilka informacji do niego?/

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
mczeslaw
Level 36
Location: Zamość
Joined: 05 Jan 2005
Posts: 2650
Helped: 337
Post rating: 36
mczeslaw
Level 36
Post#2 10 Oct 2007 20:29    

Re: Technics suz 15 jaka moc ??


30 wat/8Ω na kanał.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
zapek42
Level 27
Location: Jastrowie
Joined: 03 Apr 2007
Posts: 1391
Helped: 67
Post rating: 5
zapek42
Level 27
Post#3 11 Oct 2007 20:08  Topic author   

Re: Technics suz 15 jaka moc ??


Bardzi dziękuję za wypowiedź....;):D

Helpful post? + 0
Back to top
mczeslaw
Level 36
Location: Zamość
Joined: 05 Jan 2005
Posts: 2650
Helped: 337
Post rating: 36
mczeslaw
Level 36
Post#4 11 Oct 2007 20:23    

Re: Technics suz 15 jaka moc ??


Proszę bardzo, to jest wzmak w technice tranzystorowej, o bardzo przyjemnym brzmieniu. W stopniu mocy tranzystory typu BD911,BD912, w klasycznym układzie zasilany 28 V +/- .

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
zapek42
Level 27
Location: Jastrowie
Joined: 03 Apr 2007
Posts: 1391
Helped: 67
Post rating: 5
zapek42
Level 27
Post#5 25 Oct 2007 19:59  Topic author   

Re: Technics suz 15 jaka moc ??


A czy opłaca sie go zamienic na Unitre PW 3015??

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
mczeslaw
Level 36
Location: Zamość
Joined: 05 Jan 2005
Posts: 2650
Helped: 337
Post rating: 36
mczeslaw
Level 36
Post#6 26 Oct 2007 08:20    

Re: Technics suz 15 jaka moc ??


Podobna klasa sprzętu jednak w technicsie jest lepsza jakosć eksploatacyjnych elementów (potencjometry.)

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
zapek42
Level 27
Location: Jastrowie
Joined: 03 Apr 2007
Posts: 1391
Helped: 67
Post rating: 5
zapek42
Level 27
Post#7 27 Oct 2007 15:37  Topic author   

Re: Technics suz 15 jaka moc ??


A ten unitra duzo słabiej zagra??
moj 30 na kanał tamten 15:|:|:|
ale mialem 3 miesiące temu tą unitre i mi sie wydaje ze dawała lepszy bas
albo te moje glosniki tak grtają bo po regeneracji:!:

Helpful post? + 0
Back to top
zapek42
Level 27
Location: Jastrowie
Joined: 03 Apr 2007
Posts: 1391
Helped: 67
Post rating: 5
zapek42
Level 27
Post#8 27 Oct 2007 22:26  Topic author   

Re: Technics suz 15 jaka moc ??


jak by zrobił pan na moim miejscu??
mam jescze jedno pytanie tam jest chłodzenie do koncuwki mocu od transtofmatora idzie kabel potem jest zasilacz i wiatrak zasilacz 4 V od telefonu (ladowarka i wentylator od zasilacza od kompa jest to podłączone na esteka czy nic sie nie stanie??jest to odkąd mam ten wzmacniacz(ktos se kiedys robił) czy lepiej to zdemontowac??

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> RTV Usable -> Sound Home -> Technics suz 15 jaka moc ??
Page 1 of 1

Similar topics to technics suz 15 jaka moc ??

TECHNICS SA-GX170 jaka moc? (1)
jaka moc amplitunera technics SA-GX170 (9)
Jaka moc kolumn do wzmacniacza technics su v2x? (4)
Wzmacniacz Technics SU-V2X jaka jego moc (2)
Moc kolumny?? jaka to może być moc (3)
Co to są za kolumny ? Ile warte ? Jaka moc ? Jaka produkcja? (2)
Jaki to wzmacniacz? Jaka moc? Jaka firma? (1)
TECHNICS SU-8022K prawdziwa moc ? (6)
Technics SU-V85A___jaka moc dla 4ohm?? (39)
Technics SU-Z25- moc RMS i max? Jakie kolumny? (7)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.06 seconds