Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Technics suz 15 jaka moc ??


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> RTV Użytkowy -> Nagłośnienie Domowe ->Technics suz 15 jaka moc ?? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
zapek42
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 03 Kwi 2007
Posty: 1391
Miasto: Jastrowie

zapek42
Poziom 21
Post#1 Post autora tematu 10 Paź 2007 20:01   

Technics suz 15 jaka moc ??


mam wzmacniacz tak jak w tytule i niewiem jaką ma moc moze ktos ma kilka informacji do niego?/

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 10 Paź 2007 20:01   



Powrót do góry
mczeslaw
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 05 Sty 2005
Posty: 2650
Miasto: Zamość

mczeslaw
Poziom 23
Post#2 10 Paź 2007 20:29   

Re: Technics suz 15 jaka moc ??


30 wat/8Ω na kanał.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
zapek42
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 03 Kwi 2007
Posty: 1391
Miasto: Jastrowie

zapek42
Poziom 21
Post#3 Post autora tematu 11 Paź 2007 20:08   

Re: Technics suz 15 jaka moc ??


Bardzi dziękuję za wypowiedź....WinkVery Happy

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 11 Paź 2007 20:08   



Powrót do góry
mczeslaw
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 05 Sty 2005
Posty: 2650
Miasto: Zamość

mczeslaw
Poziom 23
Post#4 11 Paź 2007 20:23   

Re: Technics suz 15 jaka moc ??


Proszę bardzo, to jest wzmak w technice tranzystorowej, o bardzo przyjemnym brzmieniu. W stopniu mocy tranzystory typu BD911,BD912, w klasycznym układzie zasilany 28 V +/- .

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 11 Paź 2007 20:23   



Powrót do góry
zapek42
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 03 Kwi 2007
Posty: 1391
Miasto: Jastrowie

zapek42
Poziom 21
Post#5 Post autora tematu 25 Paź 2007 19:59   

Re: Technics suz 15 jaka moc ??


A czy opłaca sie go zamienic na Unitre PW 3015??

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 25 Paź 2007 19:59   



Powrót do góry
mczeslaw
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 05 Sty 2005
Posty: 2650
Miasto: Zamość

mczeslaw
Poziom 23
Post#6 26 Paź 2007 08:20   

Re: Technics suz 15 jaka moc ??


Podobna klasa sprzętu jednak w technicsie jest lepsza jakosć eksploatacyjnych elementów (potencjometry.)

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
zapek42
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 03 Kwi 2007
Posty: 1391
Miasto: Jastrowie

zapek42
Poziom 21
Post#7 Post autora tematu 27 Paź 2007 15:37   

Re: Technics suz 15 jaka moc ??


A ten unitra duzo słabiej zagra??
moj 30 na kanał tamten 15:|NeutralNeutral
ale mialem 3 miesiące temu tą unitre i mi sie wydaje ze dawała lepszy bas
albo te moje glosniki tak grtają bo po regeneracji:!:

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 27 Paź 2007 15:37   



Powrót do góry
zapek42
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 03 Kwi 2007
Posty: 1391
Miasto: Jastrowie

zapek42
Poziom 21
Post#8 Post autora tematu 27 Paź 2007 22:26   

Re: Technics suz 15 jaka moc ??


jak by zrobił pan na moim miejscu??
mam jescze jedno pytanie tam jest chłodzenie do koncuwki mocu od transtofmatora idzie kabel potem jest zasilacz i wiatrak zasilacz 4 V od telefonu (ladowarka i wentylator od zasilacza od kompa jest to podłączone na esteka czy nic sie nie stanie??jest to odkąd mam ten wzmacniacz(ktos se kiedys robił) czy lepiej to zdemontowac??

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> RTV Użytkowy -> Nagłośnienie Domowe -> Technics suz 15 jaka moc ??
Strona 1 z 1
Podobne tematy
TECHNICS SA-GX170 jaka moc? (1)
jaka moc amplitunera technics SA-GX170 (9)
Jaka moc kolumn do wzmacniacza technics su v2x? (4)
Wzmacniacz Technics SU-V2X jaka jego moc (2)
Moc kolumny?? jaka to może być moc (3)
Co to są za kolumny ? Ile warte ? Jaka moc ? Jaka produkcja? (2)
Jaki to wzmacniacz? Jaka moc? Jaka firma? (1)
TECHNICS SU-8022K prawdziwa moc ? (6)
Technics SU-V85A___jaka moc dla 4ohm?? (39)
Technics SU-Z25- moc RMS i max? Jakie kolumny? (7)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.053 seconds

elektroda.pl temat RSS