Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



KONICA 7022 błąd f 36-2


  Main Page -> Forum Index -> Printer, photocopier service -> Printers, Photocopier Professional ->KONICA 7022 błąd f 36-2 Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
canonowiec
Level 10
Location: legionowo
Joined: 20 Apr 2007
Posts: 51
Helped: 1
canonowiec
Level 10
Post#1 20 Oct 2007 15:35  Topic author   

KONICA 7022 błąd f 36-2


Witam.
Przerabiam maszynę do sprzedaży i przed rozbieraniem było ok.
Teraz wyskoczył bład f 36-2.Czy to laser.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
scorrpio1
Level 13
Joined: 16 Nov 2005
Posts: 117
Helped: 4
scorrpio1
Level 13
Post#2 20 Oct 2007 16:18    

Re: KONICA 7022 błąd f 36-2


witam.

jeżeli sie nie mylę to jest to błąd związany z zespołem utrwalania.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
mariuszsek
Level 17
Location: Siedlce
Joined: 18 Mar 2005
Posts: 279
Helped: 23
Post rating: 3
mariuszsek
Level 17
Post#3 20 Oct 2007 16:45  Helpful post   

Re: KONICA 7022 błąd f 36-2


To nie laser, to błąd pieca
nigdy nie wyjmuj pieca przy włączonej kopiarce

1. włącz maszynę trzymając klawisze 2 i 5
wejdź w ustawienia SW
pierwszą strzałką wejdź na 3
potem drugą po kolei 0:0 ; 1:0 ; 2:0 itd
masz tam ON i OF po dwukropku masz mieć 0 nie 1
jak nie łapiesz o co biega zadzwoń do mnie 511 192 262

Helpful post? + +1
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
canonowiec
Level 10
Location: legionowo
Joined: 20 Apr 2007
Posts: 51
Helped: 1
canonowiec
Level 10
Post#4 20 Oct 2007 18:37  Topic author   

Re: KONICA 7022 błąd f 36-2


Skuteczne dzięki.
Własnie zwracałem koledze uwagę na to że wyjął utrwalacz przy włączonej maszynie i ot mamy błąd.
W poniedziałek usunę wedug wskazówek i powinno ruszyc.
A może jeszcze kolega Mariusz wie jakie jest hasło fabryczne/serwisowe ,bo w drugiej takiej samej maszynie do przerobienia po wejściu w 25 lub 36 jest wymagane

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
mariuszsek
Level 17
Location: Siedlce
Joined: 18 Mar 2005
Posts: 279
Helped: 23
Post rating: 3
mariuszsek
Level 17
Post#5 20 Oct 2007 20:49    

Re: KONICA 7022 błąd f 36-2


kolega Mariusz wie

zgodnie z regulaminem kolega Mariusz nie może tutaj napisać :)

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Printer, photocopier service -> Printers, Photocopier Professional -> KONICA 7022 błąd f 36-2
Page 1 of 1

Similar topics to kONICA 7022 błąd f 36-2

Konica 7022 błąd J-11-0 . (2)
Konica 7022 i błąd F51-6 (6)
Konica 7022 Błąd F35-10 - co oznacza? (2)
Konica 7022 błąd f-28-3 nic nie pomaga. (2)
KONICA 7022 błąd 005 przy inicjalizacji dewelopera (3)
Konica 7022 F-26-3 (4)
pomocy konica 7022 (2)
konica 7022 i kod 51-4 (8)
konica 7022- wywoływaczka (5)
Konica 7022 - Konserwacja (3)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.084 seconds