Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Jak ustawić zapłon w simsonie s51


  Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives ->Jak ustawić zapłon w simsonie s51 Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
grz15
Level 8
Location: Gorzów
Joined: 06 Nov 2007
Posts: 8
grz15
Level 8
Post#1 06 Nov 2007 15:30  Topic author   

Jak ustawić zapłon w simsonie s51


Witam. mam problem z zapłonem rozstwiił mi sie on i musze ponownie ustawić lecz nie znam zasad jak sie to robi.proszę o pomoc...

Popraw błędy i interpunkcję. Użyj przycisku PISOWNIA -->REGULAMIN pkt 15. [hefid]


Pkt 14 regulaminu-temat poruszany na forum, odsyłam do wyszukiwarki a temat zamykam. goldwinger

Helpful post? + 0
Back to top

Ad
Ad


Back to top
hefid
VIP Zasłużony dla elektroda
Location: Warszawa
Joined: 17 Apr 2002
Posts: 17961
Helped: 540
Post rating: 364
hefid
VIP Zasłużony dla elektroda
Post#2 06 Nov 2007 16:24    

Re: Jak ustawić zapłon w simsonie s51


Post był raportowany.
Przeniosłem z: Automatyka i Robotyka

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> Jak ustawić zapłon w simsonie s51
Page 1 of 1

Similar topics to jak ustawić zapłon w simsonie s51

Stroboskop w simsonie. Jak go podłączyć? (9)
Simson S51 - czy jest chlapacz taki jak w SR50? (3)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.047 seconds