Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Jak ustawić zapłon w simsonie s51


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> Jak ustawić zapłon w simsonie s51
Author
Message
grz15
Poziom 4
Poziom 4


Joined: 06 Nov 2007
Posts: 8
Location: Gorzów

Post#1 Post from the author of the topic 06 Nov 2007 15:30   

Jak ustawić zapłon w simsonie s51


Witam. mam problem z zapłonem rozstwiił mi sie on i musze ponownie ustawić lecz nie znam zasad jak sie to robi.proszę o pomoc...

Popraw błędy i interpunkcję. Użyj przycisku PISOWNIA -->REGULAMIN pkt 15. [hefid]


Pkt 14 regulaminu-temat poruszany na forum, odsyłam do wyszukiwarki a temat zamykam. goldwinger

Helpful message? + -

Back to top
   
Ad


Ad


Post# 06 Nov 2007 15:30   



Back to top
   
hefid
Moderator
Moderator


Joined: 17 Apr 2002
Posts: 19171
Location: Warszawa

Post#2 06 Nov 2007 16:24   

Re: Jak ustawić zapłon w simsonie s51


Post był raportowany.
Przeniosłem z: Automatyka i Robotyka

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> Jak ustawić zapłon w simsonie s51
Page 1 of 1
Similar topics
Stroboskop w simsonie. Jak go podłączyć? (9)
Simson S51 - czy jest chlapacz taki jak w SR50? (3)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.048 seconds

elektroda.pl topic RSS feed