Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak ustawić zapłon w simsonie s51


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum ->Jak ustawić zapłon w simsonie s51 Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
grz15
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 06 Lis 2007
Posty: 8
Miasto: Gorzów

grz15
Poziom 4
Post#1 06 Lis 2007 15:30  Autor tematu   

Jak ustawić zapłon w simsonie s51


Witam. mam problem z zapłonem rozstwiił mi sie on i musze ponownie ustawić lecz nie znam zasad jak sie to robi.proszę o pomoc...

Popraw błędy i interpunkcję. Użyj przycisku PISOWNIA -->REGULAMIN pkt 15. [hefid]


Pkt 14 regulaminu-temat poruszany na forum, odsyłam do wyszukiwarki a temat zamykam. goldwinger

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
hefid
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Dołączył: 17 Kwi 2002
Posty: 18194
Miasto: Warszawa

hefid
Zasłużony dla elektroda
Post#2 06 Lis 2007 16:24    

Re: Jak ustawić zapłon w simsonie s51


Post był raportowany.
Przeniosłem z: Automatyka i Robotyka

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum -> Jak ustawić zapłon w simsonie s51
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Stroboskop w simsonie. Jak go podłączyć? (9)
Simson S51 - czy jest chlapacz taki jak w SR50? (3)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.042 seconds

elektroda.pl temat RSS