Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Problem z otomoto (brak zdjęć)


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Problem z otomoto (brak zdjęć)
Autor
Wiadomość
Magister_123
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1188

Post#1 Post autora tematu 10 Lis 2007 17:53   

Problem z otomoto (brak zdjęć)


Witam
A więc przeglądając ogłoszenia z serwisu otomoto nie pokazują mi się fotki. Zdjęcia nie działają na żadnej przeglądarce, podejrzewam braki oprogramowania. Tylko nie wiem czego brakuje ;/
Powrót do góry
   
tzok
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 13 Wrz 2002
Posty: 24538
Miasto: Bielsko-Biała / Sosnowiec

Post#2 10 Lis 2007 19:02   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


...raczej problemy z serwerem Otomoto, chyba że masz tak zawsze.

Moje artykuły: (Dodaj)
15 Czerwiec 2014 Windows 7 - za duże napisy w programach korzystających z fontów rastrowych
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 10 Lis 2007 19:02   





Powrót do góry
   
Magister_123
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1188

Post#3 Post autora tematu 10 Lis 2007 19:08   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


U ojca na 2kompie jest wszystko cacy.
Powrót do góry
   
itadek
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 16 Kwi 2003
Posty: 530
Miasto: 63-600 Kępno

Post#4 10 Lis 2007 19:09   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


zainstaluj sobie mozille firefox
jest super i sama pobiera sobie co potrzebuje moze to jest problem !!!
Powrót do góry
   
Trabi
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 14 Lut 2003
Posty: 4065

Post#5 10 Lis 2007 20:27   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


Coś u nich chyba. u mnie (Opera) też nie ma zdjęć, a wczoraj jeszcze były.
Powrót do góry
   
Magister_123
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1188

Post#6 Post autora tematu 10 Lis 2007 20:33   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


Chyba tak bo zainstalowałem Firefoxa i raz są a raz nie ma
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 10 Lis 2007 20:33   





Powrót do góry
   
metalli
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 10 Lis 2007
Posty: 1285
Miasto: Kostrzyn na Odrą

Post#7 11 Lis 2007 00:17   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


koledzy pewnie wbiją mnie na pal ale co mi tam :-P usuń WSZYSTKIE przeglądarki które masz obecnie. Wraj Internet Explorer 7 PL + aktualizacje z windows update. Pomogło??
Powrót do góry
   
Magister_123
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1188

Post#8 Post autora tematu 11 Lis 2007 12:12   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


Właśnie problem pojawił się na IE7 PL.
Później w grałem Operę i nic.
Przyszła kolej na Firefoxa i też nic.
Dzisiaj włączam Operę i wszystko OK. Jestem tylko ciekaw jak długo bo zapewne otomoto ma przeciążone serwery i nie wystarcza ''mocy ;] '' dla wszystkich.

A tak na uboczu to Operę mam od wczoraj i różnica w porównaniu do IE i Firefoxa jest ogromna porównując szybkość otwierania się stron. Co prawda mam dość starego kompa (pentium 3 866 , 256 RAMu) ale Opera na tej konfiguracji pomyka aż miło.
Powrót do góry
   
Trabi
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 14 Lut 2003
Posty: 4065

Post#9 11 Lis 2007 12:43   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


metalli napisał:
...usuń WSZYSTKIE przeglądarki które masz obecnie. Wraj Internet Explorer 7 PL...

Aleś teraz dowalił - jak do pieca :D
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 11 Lis 2007 12:43   





Powrót do góry
   
Jarek_L
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 02 Paź 2005
Posty: 113

Post#10 11 Lis 2007 12:47   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


może masz jakiegoś stróża który blokuje Ci grafikę, czy to dotyczy tylko i wyłącznie otomoto ?? czy są problemy na różnych stronach z grafiką??
Powrót do góry
   
Magister_123
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1188

Post#11 Post autora tematu 11 Lis 2007 12:57   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


Tylko i wyłącznie otomoto
Powrót do góry
   
Adawe
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 11 Lis 2007
Posty: 8
Miasto: Łódź

Post#12 11 Lis 2007 13:03   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


mój kumpel tez dzis zgłosil ten problem - ale u mnie na kompie wszystko jest OK - moze to jakis nowy wirus? usuwa jakieś biblioteki??
Powrót do góry
   
Magister_123
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1188

Post#13 Post autora tematu 11 Lis 2007 13:13   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


Na dobreprogramy też jest taki temat ale zamilkł.
Powrót do góry
   
metalli
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 10 Lis 2007
Posty: 1285
Miasto: Kostrzyn na Odrą

Post#14 11 Lis 2007 14:03   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


Rozumiem punkt widzenia kolegi ale proponowalbym jednak wywalić przeglądarki i zainstalować IE7PL. Po instalacji zresetowac ustawienia w opcjach do domyslnych. Użyć programu EasyCleaner i poczyścić rejestr i wszelkie śmieci - niepotrzebne pliki, MRU, cookies, historię. IMHO pomoże i rozwiąże problem ostatecznie.
Powrót do góry
   
Magister_123
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 25 Paź 2005
Posty: 1188

Post#15 Post autora tematu 11 Lis 2007 14:21   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


Jak na razie jest wszystko OK więc nic nie będę grzebał. Poczekam do godziny 19-21 wtedy otomoto jest oblegane i zobaczymy wtedy
Powrót do góry
   
ST1
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 15 Sie 2007
Posty: 20
Miasto: dolnyslask

Post#16 11 Lis 2007 15:24   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


mi na FF nie wyświetla wszystkich zdjęć...
Powrót do góry
   
slaviomax
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 10 Lis 2007
Posty: 11
Miasto: Łódź

Post#17 11 Lis 2007 15:43   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


Mi też wczoraj na otomoto nie wyświetlały się fotki ale po aktualizacji systemu i firefoxa i oczywiście restarcie kompa jakoś przeszło.
Powrót do góry
   
kubaos20
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 16 Paź 2007
Posty: 3
Miasto: Radom

Post#18 11 Lis 2007 22:26   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


Kolego problem jest bardzo prosty też przez to przeszedłem:D Nie masz po prostu Javy Runtime Machine. Tylko pamiętaj przy instalce zresetuj przeglądarkę :D
Powrót do góry
   
tzok
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 13 Wrz 2002
Posty: 24538
Miasto: Bielsko-Biała / Sosnowiec

Post#19 11 Lis 2007 22:58   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


Otomoto nie wykorzystuje JRE ani Flasha, brak zdjęć jest częsty i spowodowany przeciążeniem serwerów, nie ma co kombinować z systemem.

Moje artykuły: (Dodaj)
15 Czerwiec 2014 Windows 7 - za duże napisy w programach korzystających z fontów rastrowych
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 11 Lis 2007 22:58   





Powrót do góry
   
kubaos20
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 16 Paź 2007
Posty: 3
Miasto: Radom

Post#20 11 Lis 2007 23:04   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


No być może ale ja się zasugerowałem Javą bo raz mi to pomogło później znów także to tak jak ktoś poprzednio mówił to chyba jakiś sqrwiel :D usuwa biblioteki... a ta java to chyba przypadek poprostu
Powrót do góry
   
bajdzok
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 24 Lis 2006
Posty: 35

Post#21 12 Lis 2007 18:47   

Re: Problem z otomoto (brak zdjęć)


Ja mam podobny problem. Poinformowałem o tym "otomoto" i za chwilke otrzymałem odpowiedz ze do wieczora usterka zostanie usunieta. Sprawdzam i nic. Na laptopie tego prblemu nie mam. Próbowałem z Java i tez nic. Ani Opera, ani Firefox ani IE nie wyswietla zdjęc. Po uruchomieniu Windowsa w trybie awaryjnym z obsługą sieci zdjecie wyswietlały sie; w normalnym trybie - nic. Sam juz nie wiem ale przypuszczam ze wina lezy po ich stronie.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Problem z otomoto (brak zdjęć)
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Przeglądarka zdjęć. ACDSEE. Brak odpowiedzi programu. (5)
Program do zdjęć. Przerabianie zdjęć, gimp. (3)
Program do zdjęć? Chodzi o łączenie zdjęć. (8)
GIMP 2.8 - Brak odtwarzania edytowanych zdjęć (8)
Brak odczytu zdjęć z płyty DVD. (8)
Karta SD brak zdjęć tylko Plik ReadyBoost. (1)
Brak zdjęć na stronie www (8)
Rozmiar zdjęć. Jakiś program do zmiany rozmiaru zdjęć? (3)
Win Vista - brak uprawnień do oglądania zdjęć - dlaczego? (4)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.068 seconds

elektroda.pl temat RSS