Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Rysowanie podziałki na potencjometr


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Projektowanie Układów Elektronicznych ->Rysowanie podziałki na potencjometr Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Wykrywacze metali
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
lolek45
Poziom 14
Miasto: Częstochowa
Dołączył: 28 Lip 2006
Posty: 157
Pomógł: 2
Ocena postów: 5
lolek45
Poziom 14
Post#1 14 Lis 2007 21:42  Autor tematu   

Rysowanie podziałki na potencjometr


Chce narysowac podziałkę na potencjometr obrotowy na kartce i umieścic na plycie czołowej. W czym to najlepiej zrobic, prosze o pomoc

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
kondzio85
Poziom 12
Miasto: Poznań
Dołączył: 22 Paź 2003
Posty: 69
Pomógł: 5
kondzio85
Poziom 12
Post#2 14 Lis 2007 22:04    

Re: Rysowanie podziałki na potencjometr


Myślę że Corel jest do tego odpowiedni, w końcu ma grafikę wektorową.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
basti1984_2007
Poziom 16
Miasto: opole
Dołączył: 19 Kwi 2007
Posty: 208
Pomógł: 14
Ocena postów: 73
basti1984_2007
Poziom 16
Post#3 15 Lis 2007 21:46    

Re: Rysowanie podziałki na potencjometr


możesz w wordzie z autokształtów poskładać jak nie chcesz sie uczyć corela...też tak czasem robie

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
pustan
Poziom 17
Miasto: Bielsko-Biała
Dołączył: 09 Maj 2005
Posty: 356
Pomógł: 8
Ocena postów: 1466
pustan
Poziom 17
Post#4 16 Lis 2007 23:33    

Re: Rysowanie podziałki na potencjometr


Witam.


Bardzo dobry program do rysowania skal,podziałek,tablic itp itd.
to FRONT DESIGNER 3.0
Wpisz nazwę w Google.

Pozdrawiam.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Projektowanie Układów Elektronicznych -> Rysowanie podziałki na potencjometr
Strona 1 z 1



Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.128 seconds

elektroda.pl temat RSS