Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika -> Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.
Autor
Wiadomość
darkow24
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 19 Mar 2002
Posty: 109

Post#1 Post autora tematu 14 Wrz 2002 12:33   

Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


Mam problemy z obsługą programu VAG-COM, za jakiekolwiek informacje ta temat tego programu byłbym wdzięczny.
Powrót do góry
   
hamster
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 26 Paź 2001
Posty: 7

Post#2 16 Wrz 2002 22:44   

VAG COM


Witam
rowniez posiadm ten program i z obsluga jego troche trudno
jezeli ktos posiadal by ja kies info na ten temat bede wdzieczny

pozdr
hamster
Powrót do góry
   
mgim
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 06 Wrz 2002
Posty: 1585
Miasto: Biała Podlaska

Post#3 16 Wrz 2002 22:52   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


Z Polskim menu to nie występuje,a sprawuje się b.dobrze.Mój kolega ma autoserwis i bardzo go sobie chwali,prawdą jest że "ustawialiśmy" go chyba ze dwa dni.
Powrót do góry
   
KALI
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 20 Paź 2001
Posty: 265
Miasto: Jaworzno

Post#4 17 Wrz 2002 10:47   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


A gdzie znajde schemat i oprogramownie do tego sprzętu?
Powrót do góry
   
Attica
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 15 Lip 2002
Posty: 39
Miasto: Warszawa

Post#5 18 Wrz 2002 10:31   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


oprogramowanie (w wersji testowej) http://www.ross-tech.com/
interfejs: http://www.planetfall.com/~jeff/obdii/
opis protokołu: http://www.geocities.com/vaginfo/

tak nawiasem szukam VW-Tool. Jakby ktos mial lub wiedzial skad sciagnac - prosze o info

pzdr
Attica
Powrót do góry
   
darkow24
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 19 Mar 2002
Posty: 109

Post#6 Post autora tematu 18 Wrz 2002 11:37   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


VW-tools mialem ale nie chciał sie zainstalować. Szukaj w przeglądarce,
http://www.alltheweb.com/
Powrót do góry
   
wijar
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 14 Kwi 2002
Posty: 459

Post#7 18 Wrz 2002 21:37   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


attica jeśli go nie masz to przyślij mi swojego priva chyba będę mógł ci pomóc
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 18 Wrz 2002 21:37   





Powrót do góry
   
darkow24
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 19 Mar 2002
Posty: 109

Post#8 Post autora tematu 19 Wrz 2002 00:15   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


Też był bym chętny na VW-Tool nie moge zainstalować werjsi którą posiadam. plonka(malpa)dnet.pl
Powrót do góry
   
teodor76
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 21 Lip 2002
Posty: 271
Miasto: rybnik

Post#9 20 Wrz 2002 00:35   

wv


posiadam vw tool i wag com i niemam znimi najmniejszych problemów na vwtool pracowałem dwa lata mam go opanowanego z wag com też i posiadam do niego craka ,jak macie jakieś putania możecie pisac na priv.
opis pl do i tłumaczenie błędów do vwtool a wag com prawie to samo tylko więcej funkcji i obsługuje 2002 np abs czego vw tool nie potrafi. 8)
ps vw tool jest zabezpieczony przed kopiowaniem stąd wasze problemy z instalowaniem jeżeli skopiujesz go s dyskietki na dyskietke lub z cd w locie na cd będzie działał ok ,ale jeśli skopjujesz go ma twardziela a potem na dyskietke lub cd to wysypie kelnera 386 z windowsa i będziesz musiał instałować na nowo system ja się przekonałem wysypałem 5 systemów ma różnych kompach.
pozdrawiam wszystkich.teo 8)
Powrót do góry
   
Wojtek27
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 31 Paź 2001
Posty: 2130
Miasto: Okolice Olsztyna

Post#10 22 Wrz 2002 08:42   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


Czy jest coś takiego do Renault?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 22 Wrz 2002 08:42   





Powrót do góry
   
teodor76
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 21 Lip 2002
Posty: 271
Miasto: rybnik

Post#11 23 Wrz 2002 01:06   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


Wojtek27 napisał:
Czy jest coś takiego do Renault?

do renault się jeszcze niespotkałem wontpie żę jest ,są orginalne użądzenia i nie drogie ale co nowy model to i oprogramowanie do niego i czasami inne użądzono cena do starych modeli ok 8tys a nowe szkoda mówić?! 8)
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 23 Wrz 2002 01:06   





Powrót do góry
   
Autorol
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 18 Cze 2002
Posty: 230
Miasto: Rybnik

Post#12 26 Wrz 2002 23:50   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


To jeszcze powiedz czy Fiata mozna podpiąć do kompa, czy pozostaje tylko szafa w Euromocie 0X
Powrót do góry
   
teodor76
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 21 Lip 2002
Posty: 271
Miasto: rybnik

Post#13 11 Paź 2002 01:35   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


jest do fiata i niewiela kosztyje chyba 120zł
Powrót do góry
   
jn
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 29 Wrz 2002
Posty: 23
Miasto: Nowy Wiśnicz

Post#14 16 Paź 2002 20:44   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


kto ma do fiata 120 zł
Powrót do góry
   
Ariston
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 29 Wrz 2002
Posty: 33
Miasto: Śląsk

Post#15 16 Paź 2002 21:47   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


No wlasnie gdzie mozna dostac to do FIATA za 120 zł i na jakich fiatach chodzi........moze samemu da sie zrobic........
Powrót do góry
   
jn
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 29 Wrz 2002
Posty: 23
Miasto: Nowy Wiśnicz

Post#16 17 Paź 2002 21:04   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


o ile wiem fiat na PC kosztuje ok 7000zł????
jest to duża płyta .
Powrót do góry
   
teodor76
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 21 Lip 2002
Posty: 271
Miasto: rybnik

Post#17 18 Paź 2002 21:08   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


przepraszam was bardzo że tak długo czekaliscie na moją odpowiedz ale elektroda mi niedziałała ,apropo fiata soory pomyliłem się z polonezem jesli komuś zrobiłem jakies nadzieje jeszcze raz przepraszam
pozd: michał
Powrót do góry
   
Mich@el
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 10 Wrz 2002
Posty: 176
Miasto: Zachodniopomorskie

Post#18 08 Lut 2003 21:53   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


Witam wszystkich i ponawiam pytanie sprzed kilku miesięcy.
Czy ktoryś z kolegów posiada polską instrukcje do VWTOOL ew.VAG-COM
dot.adaptacji sterowników i ich kodowania,wszystko co znalazłem to tylko polskie tłumaczena kodów błędów.
Michał.
Powrót do góry
   
kolo_18
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 20 Maj 2005
Posty: 33
Miasto: centrum

Post#19 08 Cze 2005 11:56   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


witam
poszukuje programu vw tool oraz instrukcji po polsku do niego
oraz jakies wskazówki do vagcom-a
kolo_18(malpa)o2.pl
dzieki pozdrawiam kolo_18
Powrót do góry
   
arso
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 14 Sty 2004
Posty: 41
Miasto: Świdnik

Post#20 08 Cze 2005 12:48   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


Mam cos takiego vwtool w wersji polskiej i opis do vaga

Załączniki:
Powrót do góry
   
phoenixgold
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 04 Paź 2005
Posty: 10
Miasto: sosnowiec

Post#21 04 Sty 2006 19:44   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


heh niebawem tez sie stane posiadaczem tego cacka a moze ktos moglby doradzic ktory interface kupic np na llegro zeby nie przeplacic :)

Dodano po 36 [minuty]:

witam czy ktos sie orientuje czy vagiem mozna zmienic informacje wyswietlane na komputerze bo mam golfa 4 zz komputerem nai wyswietla napisy ale po niemiecku i chcialem to zmienic a nie chce tego robic przez serweis bo 150 zl to za duzo szybciej przetlumacze slowa hihi ze slownikiem dzieki za info
Powrót do góry
   
Tomek Leszczynski
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 25 Wrz 2005
Posty: 157
Miasto: sosnowiec

Post#22 10 Sty 2006 00:47   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


A polski VAG ???
Powrót do góry
   
phoenixgold
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 04 Paź 2005
Posty: 10
Miasto: sosnowiec

Post#23 11 Sty 2006 16:33   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


no wlasnie jesli chodzi o polski to jakos jest tak ze nowe wersje zawsze sa po angielsku tylko te stare sa po polsku albo ja nowej polskiej nie znalazlem jak ktos ma namiar na nowa i polska to super bede wdzieczny :)
Powrót do góry
   
Tomek Leszczynski
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 25 Wrz 2005
Posty: 157
Miasto: sosnowiec

Post#24 12 Sty 2006 11:29   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


Troszke zaniechalem szukania nowego ale mam takie
VAG COM 0.81a pl
VAD COM 208.1 pl
VW TOOL 2.0.9 en/pl
Polski VAG 1.05
Polski VAG 3.03.2
posiadam kilka innych jeszcze do kasowania licznikow czy do tunigu sterownikow np Audi BMW Fiat Opel VW
jesli ktos jest zainteresowany to prosze o E-mail i wysylam wszystko poniewaz kilku nie moge uruchomic prosze sie nie pienic VAGi hulaja


Mlego testowania
Powrót do góry
   
Tomek Leszczynski
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 25 Wrz 2005
Posty: 157
Miasto: sosnowiec

Post#25 20 Sty 2006 22:08   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


Zapytalem tu i tam i roszzcaruje was nowe wersje so po polsku ale na zamowieni oczywiscie ne za darmo
Wydaje mi sie ze lepiej kupic jo po angielsku
Powrót do góry
   
Tomek Leszczynski
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 25 Wrz 2005
Posty: 157
Miasto: sosnowiec

Post#26 06 Lut 2006 21:58   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


Tomek Leszczynski napisał:
Troszke zaniechalem szukania nowego ale mam takie
VAG COM 0.81a pl
VAD COM 208.1 pl
VW TOOL 2.0.9 en/pl
Polski VAG 1.05
Polski VAG 3.03.2
posiadam kilka innych jeszcze do kasowania licznikow czy do tunigu sterownikow np Audi BMW Fiat Opel VW
jesli ktos jest zainteresowany to prosze o E-mail i wysylam wszystko poniewaz kilku nie moge uruchomic prosze sie nie pienic VAGi hulaja


Mlego testowania


Załączniki:
Powrót do góry
   
Tomek Leszczynski
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 25 Wrz 2005
Posty: 157
Miasto: sosnowiec

Post#27 07 Lut 2006 19:20   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


Pewnie szukaci a ja mam skrucono instrukcje

Załączniki:
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 07 Lut 2006 19:20   





Powrót do góry
   
moniaw83
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 26 Sie 2006
Posty: 3

Post#28 27 Paź 2006 11:40   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


podrzucicie mi vwtoola?
Powrót do góry
   
marek1pl
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 09 Wrz 2006
Posty: 125
Miasto: Ruda Śląska

Post#29 27 Paź 2006 14:53   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


ja mam takiego VAG-COM-6073UD-PL.exe jest po polsku
Powrót do góry
   
Egon 1
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 05 Lis 2006
Posty: 1
Miasto: Lublin

Post#30 05 Lis 2006 22:21   

Re: Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.


Jezeli mielibyscie chwilke to prosilbym o VAG-COM oraz VW TOOL w dostepnych wam wersjach na piotrekt1000(malpa)02.pl opisy rowniez mile widziane. Z gory dziekuje i jak sie rozgoszcze na forum to rownierz cos dorzuce.
Pozdrawiam
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika -> Poszukuje opisu w j. polskim do VAG-COM, cokolwiek.
Strona 1 z 2 Idź do strony 12  Następny
Podobne tematy
Problem: interfejs VAG VIAKEN KKL USB + VAG-COM PL (1)
Strona z info na temat kalibracji przepustnicy itp w VAG COM i POLSKI VAG 4.9 (1)
SEAT LEON - VAG COM czy VAG COMMANDER korekta spalania IMMO3 (1)
VAG! viaken k+l - diagnostyka (vag-com) (9)
VAG com 311 grupa vag autoscan (1)
VAG-COM 409 i Polski VAG 4.9 z windows 7 (42)
Polski VAG a VAG-COM. Jaka różnica?? (2)
poszukuje Vag com 704 (3)
Poszukuje oprogramowania VAG-COM 409-1 pl (1)
Poszukuje opisu kanadłów Data Blocksz programu VAG. (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.211 seconds

elektroda.pl temat RSS 

opony